Yaran Ilanlar

Doğru.
Amfi ile 21.100 mü ne yazmış, amfi istemeyene 4 bin düşerim" yazıyordu.
ederini yazmış satıldı.
kendi keyfini yazanlar öylece bakınır boş boş.
Aux in'i arızalı Marshall mg10 koymuş 675.
6'ya bıraksa 500 kargo.
Zuhal'de 7 bin, nakit alımda %10 indirim 6.300+kargo yok.
Boss me 80 için 21 bin yazan terbiyesizler var.
Corona virüsünden midir aşının yan etkisi mıdır ne artık çoğu kişilerde kendilerini süper zeki sanıp uçuk fiyatlar yazar oldular.

Squierlarda bir gariplik var ya. Zuhalde 20 bin liralık gitarı 22 bin liraya "sıfırdan farksız" yazıp ilana koyuyorlar. E oğlum sıfırdan farklı işte, iki bin lira fazla.

1740002733260.webp

Squirt Standard... gurmeler kategorisi

10 günden daha fazla bile durdu o gitar. Hatta 1-2 bin lira üstüne aylarca bekledi. Sunburst flame bir gitardı sanki. Yanında fujigen hardcase hatta bir dönem amfi de vardı beraberinde 🙂
Evet, o dediğiniz gitar. Blackstar mı neydi, amfi ile 21.100 yazmış. "amfiyi istemeyen olursa 4 bin düşerim" Yazmış, yani 17.100 oluyor.
hakkını yazmış sonuçta.
Ama dediğiniz gibi 2 ay boyunca o fiyattan durduğunu hatırlamıyorum ilanlara sıkça baktığım halde.
Belki yüksek fiyattan koyduysa o yüzden 2 ay beklemiştir.
Bende de temiz dk2s var, dk2m istiyorum ama dk2m için istenen paraya benim dk2s'yi satmam gerekir.
E böyle olunca satılmayacağı için bende sapa bi manyetik takıcam artık ilerki zamanlarda bi gün.

aslında abartı ilanlar bölümünde olmalıydı ama ben yaran ilanlara daha uygun gördüm. eleman daha sattığı gitarın markasının ismini doğru düzgün yazamıyor, yorumlarda herkese saldırmış, işi hakarete kadar vardırmış. (japon squier muhabbeti bana samimi gelmiyor, iyi gitarlar ancak yine de 60-70k da etmezler, bizzat çaldım.)

hep derim, bazı insanlar muhakkak ömrünün bir noktasında sağlam kayaya çatmalı...

aslında abartı ilanlar bölümünde olmalıydı ama ben yaran ilanlara daha uygun gördüm. eleman daha sattığı gitarın markasının ismini doğru düzgün yazamıyor, yorumlarda herkese saldırmış, işi hakarete kadar vardırmış. (japon squier muhabbeti bana samimi gelmiyor, iyi gitarlar ancak yine de 60-70k da etmezler, bizzat çaldım.)

hep derim, bazı insanlar muhakkak ömrünün bir noktasında sağlam kayaya çatmalı...
Jv serisi japon squier’ların holy grail’i (kutsal kase) diye geçiyor forumlarda, ancak istenen fiyat tabiki absürt 😁.
Reverb ebay piyasası araştırılırsa en iyi kondüsyondaki ve 1982 üretim jv serisi için 1500-2000 dolar isteniyor, ki bu da maksimum 70.000 tl yapar.
Jv serisi hiç çalmadım, kalite anlamında yorum yapamayacağım ama japon squier çaldım (1993 üretimdi), ve oldukça vasat bir gitar olduğunu söyleyebilirim. Benim çaldığım dönemin japon squier’ları 500 dolar etmeyecej gitarlar bence.
Jv serisi sanıyorum sadece 82-83 dönemi üretildi ve fender’in japonya’da ürettiği ilk gitarlar bu seri diye biliyorum. O yüzden bu gitarların nispeten değeri yüksek. Bu arada Marillion’ın gitaristi steve rorhery de bir jv squier kullanıyor. Zamanında “nasıl bir ton bu yav” diye çok araştırmıştım, konserlerde de elinde görünür siyah bir squier’ı vardır emg setli.
Lakin yaklaşık 3 kat yüksek rakam yazılması komik tabi 😁

Fender yazısı orijinal degil, sap orijinal USA Fender mi anlayamadım tam olarak ama komik sekilde kapalı truss rod alanına bakarsak Fender degil bu sap. Govde iki parça ağaç, yani iki ayrı agac parçası olarak bolunmeye ramak kalmış vaziyette, pickguard tutuyor olabilir. Gitarin Fender'le alakası yok gibi. Antika hardcase dedigi de bu gitar gibi kırık dökük birseydir. Bu zat bir neckplate ile 300K kazanacağını sanıyor çünkü ilan vermek ücretli değil.

Allahım açıklamaya bak 😂😂😂 aynen kanka aynen
Fender Meksika'da ayrı fabrika kurmuş Türkiye'ye fason üretim yapıyormuş. 😀 Gerçekten bunun gibi sürüyle tuhaf ilan görüyorum. Fender tokatlayan SX mi ne ararsan var. Hazır denk gelmişken belirtmek istedim, ne düşünüyorlar nasıl bir algı dünyaları var çözemiyorum.

Allahım açıklamaya bak 😂😂😂 aynen kanka aynen
Arkadaş abartmış. Bu durum Fender ve gitar endüstrisi için geçerli olmayabilir.

Ancak özellikle tüm otomobillerden tutun da, uçak parçalarına, hatta sanayi yedek parçaları ve tabiki bilgisayar ve telefonlarımıza kadar Türkiye'ye ihtal edilen ürünlerin kalitesinin dünya genelinden bir tık daha düşük olduğu hepimizce bilinen birşey.

Geri