Yaran Ilanlar

Öyle anlaşılıyor. Ben SX hiç kullanmadım, adamların ne denli saçmalama eğiliminde olduğuna dair bir fikrim yok🙂 Acaba SX logosu ile uyumlu olarak diğerleri kullanıcının yapıştırdığı şeyler mi diye düşündüm önce. Bu durumda muhtemelen ilan sahibi de o kavramların ne olduğunu bilmiyor.
Tam anlamıyla giriş seviyesi gitarlar üreten bir firma. Hatta bir dönem alıp direkt modifiye etmek moda olmuştu. Fiyat olarak oldukça makuller sonuçta

Sx'de ne handmade olacak, handjob'dur o
Efsanedir o.

Bilmeyenler için açıklayalım: "El işi" ifadesini İngilizce'ye "handjob" olarak çevirip, onun da ne anlama geldiğini merak etmeden alenen pankarta yazan bir zeka küpünün marifeti... Uluslararası bir skandaldır.

Not: Bu arada, pankartta yer alan neredeyse tüm diğer ifadelerin İngilizce yazımı da yanlıştır. Traditional yerine "tradional", educational yerine "educatoin" yazılmıştır; symposium dışında doğru yazılan tek sözcük ise, kast edilenden tümüyle farklı ve son derece müstehcen bir anlama sahiptir 🤣

Ne demiş kamyon arkası ozanımız: "Beni bir tek sen anladın; sen de yanlış anladın !!!"

Geri