bende jackson seven birisiyim necke hot rails taktım ve yüksekliği ayarlayınca bridgedeki jbden daha "güçlü" oldu (gavurun deyimiyle hot
🙂) ortadaki manyetiği (stk-1) penalarken çarpıyor diye indirdim boğuklaştı ama hala cleanlerde hotrails ile beraber süper sonuçlar çıkartıyor indirmeden önce daha da iyiydi.
distortiondayken deep purple falan çalıyorum tuşe hassasiyeti çok iyi tonlar pek benzemiyo tabi ama o hissi veriyor birazcık (simulator gibi
🙂)
bunun dışında abanoz klayve çook çok rahat artık herhalde başka ağaçtan bir klavye çalamam çok alıştım.
sapı etli yani hacimli incecik değil ve arkasındaki ağaç miktarı fazla olduğu için ele tam oturuyor ama daha küçük elliler rahat edemeyebilir. bide sapın etli olması sustaini arttırıyomuş ben pek enlamam sustain mustain
🙂
gerçekten tremolo kullanmaya bu gitarla başladım desem yeridir, boşluk yok hassasiyet süper ve insan gibi kullanınca akort kaçırmıyor.
benim gitar eerie dess swirl boyalı gitara bakıp ulan nasıl herifler bunu diyorum katmer katmer boya atmışlar herhalde
o yılan desenide çok güzel ve üç boyutluymuş gibi görünüyor olabilir katmerli boyadıkları için sanırım grafikte bir derinlik oluyor
şu anki hayalim bu gitar:
http://vwallguitars.com/kv2x.html
pek şansım yok ama hayal etmesi bile güzel
🙂