Charvel / Jackson Başlığı

Abicim bu rr24 neymiş böyle ya!
Grup arkadaşımda Kevin bond var.Onun kadar harika duruyor.Hatta Floyd rose ve emg'siyle daha öne bile geçmiş olabilir!
Kesinlikle kaçırmam!(Beyazını tabiki)
 
rr24 ün tek farkı usa lerden usa de yapılmamış olması. onun dışında klavye(abanoz), manyetik ve floyd rose(original) hepsi aynı. çok şahane bi alet. renk olarakta beyaz olanı tercih ederim.
 
Inlayler sedef değil diğer Japonlar'da olduğu gibi MOTO denen birşey, ama siyah binding yok mu :? Ben mi yanlış görüyorum :? Gerçi siyah binding de kendini belli etmiyor ne anlamı var bilmiyorum gerçi :p
 
her şey iyi guzelde hala rr24 un resmi jacksonın sayfasında yok 8O bu kadar aciz insanların elindemi yani jackson :evil:

adamlar siteye eklediler ama resmi yok. rr24 e dunyanın en guzel gitarı desem fenderci ve ibanezci arkadaslar bozulabilir :D ama madem jackson başlıgı altında toplandık bunu diyebilirim. ne yapıyım benim gözümde dunyanın en guzel en karizma en etkileyici en sexy gitarı rr24.


benim gözümde dedim kimse yanlış anlamasın 8)
 
Ben bir gitara o kadar para vereceksem mutlaka olsun isterim hoşlandığım görsel öğelerin de gitarın üstünde olmasını.. Mesela o gitarda bevel ve sonra haliyle bevel-logo / gövde-kafa renk uyumu olmasaydı yine de beğenecek miydin :)
 
begenmezdim belkide. ne bilim abi ilk görüşte aşk dedikleri bu olsa gerek. aslına bakarsan birazda hayal benimki öle rr24 felan alamam , alamayıncada böle hayallere maruz kalıyo insan.
kusura bakma dostum ;)
 
Vidyo yorumlarınız için teşekkürler Masterofpuppetsasd ve Kaish ;)

Ya bu binding nedir arkadaşlar?
Sedef kakma kullanılsa gerçekten tam süper olacakmış.Genede alırım ben bu gitarı.
 
Jackson'ın Japon olarak SL3'ü de var, ne bileyim daha çok hoşuma gidiyor :p
samedii niye kusura bakayım arkadaşım :)

Binding o klavyenin (sanki başka bir adı varmış gibi geliyor Türkçe'de gece gece gelmedi aklıma düşündüm gerçi, birtek fingerboard geldi :p ) etrafında genelde beyaz/krem şeklinde olan görsel öğe (en azından çağımızda).. Bunda siyah var sanki ama anlayamadım ben..
 
sl3 te rosewood klavye var, rr24 te abanoz klavye. bi de rr24 te origianl floyd rose var sl3 teki original değil. ama sl3 te tabi hot rails var ama o benim işime pek yaramaz :)
 
Geri
Üst