MindCrime (Power Thrash) - Ankara

teşekkürler ilgi ve alakanıza layık olmaya çalışacağız...şu anda grupta 2. gitar arayışları denemeleri sürüyor...umarım en kısa sürede bulabilriz...
 
sevgili angarya üyeleri hepinizi tebrik ediorm ehea konser çok eelenceliidi :)) (ekstra sebeplerde war tabii spiakcıım gibi ehua)
ya milletin gitmesine üzüldüm ben oysaki en ii vokali ve en ii grubu kaçırdılar,ama olsun en azından heycanınız bi nebze daa geçmiştir :)
darısı bidaaki konserlerin başına :)
 
Re: ton

Alexilaiho demiş ki:
junkcan demiş ki:
Alexilaiho demiş ki:
Giray baba varken gerek yok size 2.gitara. Cayır cayır tonlarıyla ortalığı yakmaya devam ediyor.

sen de şu tonlarını bir değiştirsen de ben de rahat etsem...

Taş gibi ton , maşallah de... :D

ben senin tonlarını kastetmiştim. neyse yeni gitaristinizi gördüm ve onayladım. Güzel bir seçim, umarım güzel olur.
 
Yan studyo komşularımız :elsalla (Gazi Müh-Mim Konservatuara dönüşmüş hayırlı olsun :zipla ),konser güzel geçmiş anladığım kadarıyla,daha nicelerine umarım... ;)
 
uzun zaman aradan sonra yazmaya karar verdim :)

bütüm yorumlar.eleştiri ve destekler için teşekkür ederiz.(en azından ben ederim :) )

özlem evet konser fena deildi.. ama bir dahakine kesin bekliyoruz.. ki bu da 10 NİSAN'da YOLCU BAR da olacaktıt. MELATONİN ile birlikte..

herkesi tekrar bekleriz.. eger yetişirse 2. gitaristimizle cıkacagız bizim için ilginc olacak :)
 
Gölge performansı gerçekten harikaydı. Bu sefer müzikalitenin yanında sahne şovuylada göz doldurdu angarya'nın aslanları :twisted: . Ayrıca Taylan Baba'nın 1000 in the eastland'i bana ithaf etmesi kanımın çekilmesine neden oldu. Saolasın. Ama mikrofonu uzatmadın alacam ifadeni bi ara :LOL:
10 Nisanda yolcu bar angarya sesleriyle yankılanacaktır. Uslanmaz fanınız Trooper her zamanki gibi ön saflarda yerini alacaktır.
Not: Yorum biraz geç oldu kusura bakmayın artık, malum ben ankara - eskişehir arası hayatım yollarda geçiyo :) elimin altında sürekli PC olmuyo. :( Kolay gelsin.... :metal
 
Angarya'ya selamlar. 10 Nisan Yolcu konseri için şimdiden iyi şanslar diliyorum. Sizden bir ricam olacak, playlistlerin karışmaması bakımından coverları özel mesaj atabilirseniz bana sevinirim. Tabii ki aramızda kalacak ;) Başarılar arkadaşlar!
 
konser afişini yayınlıyorum.
afismelato.jpg
 
Geri
Üst