Cort gitarlar hakkında

ne demek lan batıyo matıyo düzgün konuş internet eşkıyalığı yapma.
neyin yorumunu yapıcaksın yok cortun usa piyasası çok büyükmüş yok ibanez türkiyeye kaçak geliyormuş hadi yürü git be hadi yürü akranlarınla bilye falan oyna zıplatma insanın sinirlerini!
 
Slaytanic demiş ki:
ne demek lan batıyo matıyo düzgün konuş internet eşkıyalığı yapma.
neyin yorumunu yapıcaksın yok cortun usa piyasası çok büyükmüş yok ibanez türkiyeye kaçak geliyormuş hadi yürü git be hadi yürü akranlarınla bilye falan oyna zıplatma insanın sinirlerini!

Bu kadar sinir yapıcak bi sey yok ki.
 
benim için var çünkü ben internette nickinin arkasına saklanıp laf sokmaya çalışan insanlara tahammul edemiyorum.
ben bu forumu bulduğumda 1yıl kayıt yaptırmadım buradaki insanlarla aşık atamam diye 1 yıl sadece yazılanları okudum. o zamanlar forumun formatı değişikti hatta. açıkcası machem ve arkadaşlarının niye forumdan ayrıldığını anlamak zor değil.
 
Aynen kardeş aslında ben 2003 te burdaydım ama kayıt olmadım forum nasıl kimler var diye girdim DrB,Atalay gibi üstün bilgi sahibi kişileri gördüm ve baya bir saygılı kişiler vardı yararı olur diye üye oldum :)
 
ya arkadaş şunun teknik özelliklerini bi yazsana ağacını falan bide buda endonezya yapımımı benim gitarı bende stage den almıştım yaw keşke bunu göreydim.. vay anasını. bi yaz abi ya endonezyamı koremi yoksa. maun dur bu tahminim çünkü yekpare ağaç.
 
tamam gördüm kore foto ya bakmamıştım pardon. vay be kore ha bu alet cort un custom fabrikasında üretilmiş cort un en iyi üretim yapan fabrikası korededir. yaw harika bi şe.
 
cort un özel gitarlarını ürettiği bi fabrikadır orası sanatçılar için özel gitarlar orada yapılır hatta x custom orada yapıldı. bilmem anlatabildimmi.
 
yavuzkeremlongur demiş ki:
cort un özel gitarlarını ürettiği bi fabrikadır orası sanatçılar için özel gitarlar orada yapılır hatta x custom orada yapıldı. bilmem anlatabildimmi.

güzel kardesim custom gitar demek özel olarak ısmarlanarak yapılan gitar demektir ve bu bir fabrika degil bir departmandir yani ole yılda 180-200 bin gitar üretmezler, sen gidersin ben şöle şöle özellikli gitar istiyorum alın size para dersin (5000 $ dan başlar) adamda sana 2-3 ay içinde gitarını üretir evine postalar yada sen gider alırsın ;) eger cort un kore fabrikası customsa kore ibanezlerde custom japonlar da custom custom olur sanırım :LOL: x-custom bir custom shop ürünü degildir bildigin seri üretim bi gitardır ve öle custom bir özelliği yoktur sadece adı customdır ne mantıkla koydularsa :D bilmem anlatabildimmi ;)
 
bak şeker kardeşim korede ismarlana özel gitarlar üretiliyor ama x-custom da orada üretiliyo bu işin atraksiyonu illa herşeyi resmiyete dökmeyi ne çok seviyosun yok departmanda gitar üretilmez bilmemne adamlar orda yapmak istiyolar yapıyolar işte ya hayret bişe biraz daha özenerek yapıyolar. bilmem anlatabildimmi.
 
bırak abi coluk cocuk forumlarında duyduklarını yazıyor. geçen girdim öyle bir foruma adını yazmayayım, adam demişki hem aktif hem pasif manyetik kullanırsan gitar bozulur!!!! valla öldüm gülmekten sapı mı atıyor devreler mi yanıyor :) :)
gerçi aktif manyetik deyince adam yerine koyuyorlar millet kapaklı manyetik dediği için :) valla bu foruma gözümüz gibi bakmak lazım öbürlerinin hali felaket

edit: x-custom ismi yavuz isimli arkadaş ve benzerlerini keklemek için konmuş karizma bir model ismi. tabiki custom gitarla alakası falan yok.
 
x-custom un arkasında kore yazar x-custom koredeki custom imalathanesinin çıkardığı bir x-custom la da karşılaştım ben x-custom la custom modellerin aynı fabrikada yapıldığını biliyorum bu meseleyi fazla uzatmayin. canım sıkıldı.
 
"ben x-custom la custom modellerin aynı fabrikada yapıldığını biliyorum"

custom modeli ne arkadaşım özelliklerini yazabilirmisin. graffit yazmış custom gitarın ne olduğunu. neyse ya kime laf anlatmaya çalışıyorum adam custom gitarı model sanıyor
 
custom giterın ne olduğunu biliyorum. hatta bi zaman lar elimi hamura basıp ibanez e yollamayı düşündüğümü ama çok pahalı olduğu için vazgeçtiğimi de söyleyeyim. x-custom custom değil düz x-6 gibi bi model olduğnu da biliyorum sadece aynı fabrikada üretiliyo dedim. yeter artık.
 
Geri
Üst