Büyülterek baktım sanki fontu daha ince mydukkan'daki 7. fotoğraftan bahsediyorum. neyse, O zaman @phantomlord1982 ne demek istemiş cevabını bekliyorum(z)
Bugün de Esra Hanım var. Kardeş çete mi bunlar? 😀.Gitar Amfisi İkinci El ve Sıfır Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da
Gitar Amfisi İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Bu kimse dün de sinoptan aynı amfinin ilanını yine komik bir rakama yayınlamıştı.
İlan sahte zaten. Amaç elden teslim, güvenilir satıcı imajı verip ay şu oldu, ay bu oldu, havale yapar mısın lütfen deyip ortadan kaybolmak.elden diyor ya ? elden alışverişte kandırması zor olur en fazla içindeki lamba veya devreler yanmıştır veya çakmasıyla değiştirmiştir veya bozuktur vs sesini dinlemeden alınmaz bence. sinop-afyon olması da sanırım taşınma veya kurban bayramı akraba ziyareti veya almancı ise memlekete gelmiş olabilir fakat 100 dolara fender usa almak gibi bir şey fiyat acayip düşük, insan kıllanmıyor değil..
İlan fotoları zaten dün reverbdeki başka bir ilana ait oldugu bulundu. Ayrıca dün sinoptaydı bugun afyonda. Sanırım taşındı.
Ben ilanı ve kullanıciyı sikayet edilebilecek yerlerden şikayet ettim, ayrıca bu işe bir daha kalkışırsa annesi ile sert biçimde cima edeceğimi belirttim
ben biraz aradım ama bulamadım reverb linki var mı ?
Zaten taşınma masrafları yüzünden bi kadar ucuz amfi. 😅İlan fotoları zaten dün reverbdeki başka bir ilana ait oldugu bulundu. Ayrıca dün sinoptaydı bugun afyonda. Sanırım taşındı.
Ben ilanı ve kullanıciyı sikayet edilebilecek yerlerden şikayet ettim, ayrıca bu işe bir daha kalkışırsa annesi ile sert biçimde cima edeceğimi belirttim
Gitar Amfisi İkinci El ve Sıfır Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da
Gitar Amfisi İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
İlandaki amfinin 2. el fiyatları böyle mi genelde?
Teşekkür ederim. Id corelara da bakıyorum 👍sıfırının %60 fiyatına koymuş ilanı gayet iyi fiyat, bir sorunu yoksa ve bu tarz amfiye ihtiyacınız varsa gayet alınabilir. Çok temiz ve garantisi olan ürünleri %70 %75 fiyatına satıyorlar. idcore lara bakın mesela 😀
Fake oğlu fake. Headstock bildiğin decay
Evet mim olduğu için acaba usa de var diye şüphe ettim teşekkürler.Fake oğlu fake. Headstock bildiğin decay
Orijinali budur;
Jimi Hendrix Stratocaster - Black - Dave's Guitar Shop
Available in Black, 3 Color Sunburst, Ultra Violet, and Olympic White, Made in Mexico, Alder body, Gloss Polyester body finish, C shaped Maple neck with a 9.5” radius Maple fingerboard and medium jumbo frets, Pure Vintage ’65 “Gray Bottom” single coil Strat pickups, Six saddle vintage style...davesguitar.com