Şüpheli Ilanlar

Görüntüleri google görsellerden ekran görüntüsü alıp aratabilirsiniz. afyon'da bir carvin vardı son model ultra düşük fiyatlı, adam norveç'teki siteden fotoğrafları almış yüklemiş, kimin olduğunu tahmin ettim de o da bende kalsın şimdilik :) bu da onun gibi olabilir reverb'den filan çalmıştır fotoları hiç türkçe yazı vs görünmüyor fotoğraflarda herhangi bir torba, tv vs mutlaka fotoğraflarda bir türkiye detayı olur eğer çalınma foto değilse..

Gerçi elden diyor ya ? elden alışverişte kandırması zor olur en fazla içindeki lamba veya devreler yanmıştır veya çakmasıyla değiştirmiştir veya bozuktur vs sesini dinlemeden alınmaz bence. sinop-afyon olması da sanırım taşınma veya kurban bayramı akraba ziyareti veya almancı ise memlekete gelmiş olabilir fakat 100 dolara fender usa almak gibi bir şey fiyat acayip düşük, insan kıllanmıyor değil..
 
elden diyor ya ? elden alışverişte kandırması zor olur en fazla içindeki lamba veya devreler yanmıştır veya çakmasıyla değiştirmiştir veya bozuktur vs sesini dinlemeden alınmaz bence. sinop-afyon olması da sanırım taşınma veya kurban bayramı akraba ziyareti veya almancı ise memlekete gelmiş olabilir fakat 100 dolara fender usa almak gibi bir şey fiyat acayip düşük, insan kıllanmıyor değil..
İlan sahte zaten. Amaç elden teslim, güvenilir satıcı imajı verip ay şu oldu, ay bu oldu, havale yapar mısın lütfen deyip ortadan kaybolmak.
 

İlandaki amfinin 2. el fiyatları böyle mi genelde?

sıfırının %60 fiyatına koymuş ilanı gayet iyi fiyat, bir sorunu yoksa ve bu tarz amfiye ihtiyacınız varsa gayet alınabilir. Çok temiz ve garantisi olan ürünleri %70 %75 fiyatına satıyorlar. idcore lara bakın mesela :D
 
https://letgo.onelink.me/O2PG/ba6e062f

İlk defa gördüm orijinal midir? Seri no falan da gözükmüyor.
Fake oğlu fake. Headstock bildiğin decay
Orijinali budur;
 
Fake oğlu fake. Headstock bildiğin decay
Orijinali budur;
Evet mim olduğu için acaba usa de var diye şüphe ettim teşekkürler.
 
Geri
Üst