Hard Luck (glam/klasik rock) - Ankara

can, dostum, boş yere oyuna gelme.. ben streetcat'in forumuna yeni isimden dolayı teşekküre geldim, ama sanırım sen deveye hendek atlatmaya çalışıyosun Can'cığım.. boş yere yomra kendini.

Sevgili Streetcat'ler.. yeni isminiz oldukça Janti olmuş. müziğiniz de zaten ankarada bu yıl dinlediklerimin en iyisiydi, yakın zamanda benden haberler bekleyin.. (bu arada Dip ve Özcan ağızlarının paylarını güzelce almış bulunmaktadırlar)
kendinize iyi bakın.
 
eh ben de bunu için buradayım canım...birkaç grupla bağlantıya geçildi..ama o kadar hoşgörülü ve misafirperversiniz ki..bütün düşündüğümüz projeler rafa kaldırıldı.Biz mantığımızla siz duygularınızla hareket ediyorsunuz uzlaşmak imkansız..olay hemen Türkiyede öğlen saatlerinde yayınlanan kadın programı formatına dönüşüveriyor. :LOL:
 
tabi canım olur başlığı falan değiştirelim istersen rockefeller harikalar ülkesinde falan yapalım.
rockefeller hanım eğer bizim hakkımızda kuracak cümlen kalmadıysa lütfen kapının önündeki forumda oynar mısın artık? :))

eğer tartışmaya istekliysen aç bi 80ler di glamdi falan bi başlık istediğin kadar da yaz. yalnız lütfen burayı daha fazla meşgul etme. aksi halde moderatöre başvuracağım.
(nasıl, güzel davrandım di mi. süper davrandım)

onun dışında bu üç haftacıklık zaman diliminde yolcuda bizi destekleyenlere teşekkürler...
başka mekanlarda da görüşmek dileğiyle
 
ahmettuncer demiş ki:
Sevgili Streetcat'ler.. yeni isminiz oldukça Janti olmuş. müziğiniz de zaten ankarada bu yıl dinlediklerimin en iyisiydi, yakın zamanda benden haberler bekleyin.. (bu arada Dip ve Özcan ağızlarının paylarını güzelce almış bulunmaktadırlar)
kendinize iyi bakın.

Adımızı beğenmene sevindim. Talihsizliklerden kurtulamayınca kendiliğinden çıkıverdi bu isim.Görüyosun hala kurtulamadık...

Grup adına teşekkürlerimi iletiyorum, görüşmek üzere.
 
hmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!

Mükemmel..... 8O 8O 8O :( :( :( :) :) :) :D :D :D :p :p :p

Yaw ne diyim geçen hafta proje haftamdı. Tüm hafta boyunca proje yaptım ve foruma hiç bakamadım. Neler olmuş yaw!!!!
Birçok şeyi anlamadım. Eylül gibi kurulmuş bi grup olabiliriz ama grup elemanlarına sanki ilk gruplarıymış veya yeni sahne almaya başlamış muamelesi yapılmış. Arkadaşlar tek tek her grup elemanı yıllardır müzik yapmakta zaten. Şu anda da her elemanın başka grubu var ve diğer gruplarında ya 80'lerden hiç çalmıyo veya çalsada az çalmakta:)) Yani biz diğer gruplarımızda hey glam rock man havasında değiliz. Aslında bu grubuzda da böyle bi hava ben pek sezmedim:) Anlatmak istediğim biz bu parçaları sevdiğimiz ve çalarken eğlendiğimiz için çalıyoruz. Hepimiz gayet samimi adamlarız, ne sahnede ne de yerde böyle cool davranamayız:) 80'lerin ruhu dediğimiz şeyin sistemle adaletle düzenle politikayla vs dünya hakkında herşeyle alakalı olduğunu biliyoruz. Bizim barlarda bu müziği yaparak bunu yaşatmamızın imkansız olduğunu da biliyoruz. Zaten biz böyle milleti gaza getirip arkamıza milyonlar toplayarak devrim falan yapmak istemiyoruz. Biz sadece müzik yapıyoruz sadece müzik ve eğlence. Ama eminim, yukarıda bahsettiğim 80'ler ruhunu arkadaşımız da bilmiyodur çünkü bilse bunun artık yapılamayacağını bilir ve sadece eğlenir zevk alırdı.
Ben durumu yukardaki gibi anladım. Eğer yanlış anladıysam o zaman bu mu; Biz kötü çalıyoruz parçaların hakkını veremiyoruz. Eğer bu görüşü açık açık yazan veya bize söyleyen birisi olursa saygıyla karşılar ve mutlu olurum. Hatalarımızı sorar "MÜZİK"imizi geliştirmek için yorumlarını alırım. Ama eğer 80'ler ruhu cover yaparak yaşatılmaz denirse, napalım 80'ler tarzında beste mi yapalım derim:) 80'ler tarzında beste yapmayı bilen biri varsa bana söylesin lütfen 8)

Neyse abarttım sanırım. Bizi zevk alarak veya beğenmeyerek dinleyen herkese teşekkür ederim. Saygılarımla,


Sevgili Streetcat'ler.. yeni isminiz oldukça Janti olmuş. müziğiniz de zaten ankarada bu yıl dinlediklerimin en iyisiydi, yakın zamanda benden haberler bekleyin..

Çok teşekkür ediyoruz. Haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz :)
 
çağrıcım rockefeller arkadaşı hiçbirimiz anlayamadık, zaten yakup güzel bir cevap vermiş arkadaşa. O nedenle sanırım bu tartışmayı kapatabiliriz. ruh muh kalmadı arkadaşım bitirdiniz beni... :)
 
Arkadaşlar kesin birşey söylemiyorum ama sanırsam pazar günü bi konserimiz var.
Bilgisi olan grup elemanı veya grup elemanı olması şart değil nerde çıkıyoruz, ne zaman çalcaz hem beni:) hem de dinleyicilerimizi bilgilendirirse çok iyi olur.

di mi
 
buyrun arkadaşlar :D

biziz7eh1ru.jpg
 
uzun süredir sizi dinlemek istiyordum,bu haftasonu kesin dinlicem demiştim..
kaderin cilvesine bak pazar birlikte çalıcaz..
eminim çok keyifli bi gün olucak,görüşmek üzere..
 
Echoes u ODTU de keyif alarak dinlemiştim. Sizin gibi gruplarla aynı sahneyi paylaşmak bizi çok mutlu edecektir.

Ayırca 80'lerin ruhunu yaşamak ve yaşatmak isteyen herkesi pazar Biziz e bekleriz :)
 
Pazar aynı sahneyi paylaşacağız... Başarılar diliyorum arkadaşlar herşey gönlümüzce olsun... Görüşmek üzere... İyi şanslar
 
Serkan, Pazar günü ilacı sizden almış sanırım. Teşekkür ederim. Oturduğum yerden kıpırdayacak pek halim yoktu.İlaç sağolsun.
Benim açımdan oldukça keyifsiz bir gündü fakat rep.ınızdaki şarkılar güzel seçimlerdi.

Daha iyi mekanlarda olmanız dileğiyle.
Polis baskını da hard luck'tan sizi bad luck'a taşımıştır kanımca. Sıranızı bize verseydiniz bunlar olmayacaktı :)
 
İlacın işe yaradığına sevindim. Yakın zamanda iyileşirsin umarım.
Sanırım hepimiz için keyifsiz bi gündü ama olsun yine de eğlenmeye çalıştık. Yorumların ve dileklerin için teşekkürler.
Sanırım haklısın ama ben yine de hard luck ı tercih ederim içinde hiç değilse biraz umut taşıyor. :)

Herşeye rağmen echoes çok iyi bir performans çıkardı. Tüm zorlukların üstesinden gelebildiğiniz için sizi kutluyorum...
 
Geri
Üst