SX gitarlar hakkında

Arkadaşlar aldatmaca fln yok gerçekten. Biri sx srv sky, diğeri fender mim strat ikiside stok hali ile modsuz, Kayıtta jamup irig hd ,.hadi biraz daha tahmin bence bu anket çok güzel olacak.. Belki hepimiz yapmalıyız adeta quiz gibi kendimizi geliştirebiliriz..
 
Arkadaşlar özelden çok güzel tahminler ve sonuçlar üzerine sohbet ediyoruz bence faydalı oldu, ekipmanı olan arkadaşlar da bu Tür küçük testlerin olduğu Kayıtlar paylaşamazlar mı...????
 
Kısaca sx, fender mım strat karşılaştırması yapmam gerekirse; fender mex strat arthic white mapple klavye, kalite akıyor gitardan zaten , hatasız işçilik , tele bir vuruyosun karnında hissediosun o rezonansı :) daha kibar , hafif sesini yükseltmeye çalışan mapple klavyesi ile bir o kadar efendi ve ömürlük gitar.. Eğer bu kayıtta acele etmeden setup da oynamalar ayarlar yapsaydım fenderden de daha çılgın karakteristik tonlar dökebilirdim, sadece jakı değiştirdim ben bu kayıtta setup ayarlarına dokunmadım. Oysa her gitar kendini ortaya koyabilmek için uygun setup ister bence!!
Gelelim SX SRV ye; çılgın adam diyorum ben ona, rosewood klavyesi sapın hafif daha kalın ve koyu esmer duruşunu ile tam delikanlı gür sesli ergenliği geçmiş sesi oturmuş gibi adeta :) oda setup istiyor ama fender gibi de nazlanmıyor aman midd'ım şöyle olsun , trebl'ım şöyle olsun diye. Komplexsiz '' ayarı bırak sen tuşene bak ben sana uyarım'' diyor sanki. İki gitarımı da seviyorum ve zevkle çalıyorum arkadaşlar..
 
Geri
Üst