Televizyon Makinası Programı Buluşması (12/11/2005)

Bunları hatırlatma gereği hissettim.

filthy bir önceki sayfada demiş ki:
Arkadaşkar kesin tarih ayin 12'si olarak kararlaştırılmıştır (bu karar benim keyfi almış olduğum birşey değildir)


Şimdi gelmek isteyen olursa nasıl gideriz, ne yaparız, ne ederiz diye kısaca yazayım.

- Doğan Medya Center'a gitmek için Taksim'den bir servis aracı ile (bir aksilik olmaz ise ben ayarlıyacağım) Tv Makinası stüdyosuna gideceğiz.

- Program yaklaşık 00:30 civarında başlıyor. Bu yüzden saat 21:30 civarında Taksim'den kalkış yaparız.

- Program bittikten sonra tekrardan Kanal D stüdyosundan Taksim'e dönüş yapmak üzere yola çıkacağız. Taksim'den evli evine köylü köyüne yoluna koyulur veya takılmak isteyenler kalır.

- Bu iş için tek masraf servis ücreti olacaktır. Gelecek kişi sayısına göre fiyat değişecektir tabii. Tek bir aracı yaklaşık 120-140 YTL arası (daha da düşebilir) ayarlayabiliriz diye düşünüyorum. Bu ücret gelecek kişi sayısına göre değişecektir.

- Şimdilik 20 kişilik yer ayırttım. Eğer daha fazla katılım olursa bu sayıyı arttırabiirim.

- Gelecek olan kişiler en geç 09/11/2005 Çarşamba gününe kadar KESİN cevabını foruma yazsın veya bana bir şekilde ulaşsın.

- Gelecek kişiler forumdan tanıdığı kişilere falan telefon numarası v.s versin ki olası durumda daha rahat bir şekilde ulaşabilelim. İsteyen kişiler telefon numaralarını özel mesaj yolu ile atabilir.

- Çok rica ederek söylüyorum; "ben de gelirim ulan" diye yazıpta buluşma günü gelmeyen kişi olmasın lütfen. Çünkü ona göre bilet ve servis ayarlıyacağım (Bu konuda duyarlı olursanız çok sevinirim)

Ayrıca bu aktiviteye sevgilinizi, arkadaşınızı, karınızı-kocanızı, annenizi, babanızı, kuzeninizi, dedenizi v.s getirebilirsiniz. Kesin geliyorsanız kendiniz ile beraber artınızı tam olarak yazmayı unutmayın.

Artı nedir? Örneğin ben dedem ve ananemle (2 kişi) geleceğim. Sonuç olarak bu listeye eklenmek istiyorsam ben (+2) şeklinde bir anlatım biçimi kullanmanız çok süper olur

filthy demiş ki:
Gelecek kişileri ve artılarını bu postta sunacağım.

filthy

benayevsen (+9 )

Purgatory (+1)

normanbates

Atakovic

HornyDeviL

bLackmaiLer

oXYJeN (+1)

apsuva (+1)

rainbow adamı (+sı (ları) belki gelecek belli değil)

Skull_Krusher (+sı (ları) belki gelecek belli değil)

Fatih_TheConqueror_ (belki +1)

nurchin (+1)

bungula (+1)

Aziz_Korsan

Yukarıda diğer arkadaşların yazdığı gibi gelecek kişilerin akıllarını en fazla kurcalayan "o kadar saat yerde oturunca kıcımız ağrıyacak, uuzn bir süre bu işkenceyi çekeceğiz" sorusunun cevabı iciçizi rahatlatmıştır. Ben programı izleyemedim. Konsepti hakkında pek bilgim yok ama sonuçta oraya eğlenme amaçlı gideceğimiz için geri kalan şeyler pek önemli değil. Sonuç ne olursa olsun zevk alacağız. O zaman daha ne duruyorsunuz! (teknik direktör gibi konuştum:p)

Önümüzdeki çarşamba günü KESİN gelecek olanlar belli olduktan sonra servisi ayalıyacağım. 18 yaş sorunu yoktur. Yalnız 18 yaş altı gelecek olursa ebeveyninden "olası bir durumda meydana gelecek bir olaydan bay/bayan .............'in ebeveyni olarak tüm sorumluluğumu üstüme alıyorum" diye saman kağıdına bu yazıyı yazıp, altını imzalarsa iyi olur:p (dolmakalem veya tükenmez kalem kullanılacak. mümkünse kırmızı olmasın)

Ayrıca pankart hazırlayacak delikanlı veya hanımefendilere ihtiyac vardır. Bu işi "ben üstlenirim" diyen varsa foruma yazsın veya bana özel mesaj atsın.

Bu etkinlik ile ilgili bir sorunuz/sorununuz varsa çekinmeden söyleyin, yazın. Aklınızda herhangi bir olumsuzluk varsa bu olumsuzluğu çözmek için gereken yapılacaktır..

Servis ile gidiş dönüş (Taksim - Doğan Medya Center - Taksim) 120 YTL ücrete anlaşılmıştır. Servis aracı Iveco marka midibüstür. yukarıdaki listede olan herkes gelirse 2-3 kişi belki ayakta kalabilir. Ben ayakta giderim. Geriye en fazla 2 kişi ayakta gitmek zorunda kalcak. Bunun pek sorun olcağını sanmiyorum. Ayakta gitmek istemeyen olursa kucağımda yolculuk yaptiırabilirim:) Listeye göre 28 kişi kesin olarak gelecekmiş. 120 YTL/28= 4,25 YTL gibi bir ücretle gidiş dönüş yolculuğunu yapabileceğiz. Gelirken yanınızda bozuk para getirmeyi unutmayın. 28 kişi gelirse 4 YTL verseniz yeterli olacaktır. 25 kuruşunda hesabı olmaz..
 
arkadaşlar bende geliyorum cumartesi gecesi.
1- filthy ile helalleşirim ;)
2- bayramda görüştüğüm veya görüşmek isteyipte görüşemediğim arkadaşlarımla özlem gideririm.
3- yeni arkadaşlarla tanışırım.
başka sebebi yok yani. tv cocuğu bahane :D 3 gün sonra görüşürüz.

bu arada konuklar kimler acep? bir MNG furyası daha patlak vermesin :D
 
Şu an için kesin olmamakla beraber "+"larım 6'ya kadar çıkabilir. Çıkmayıp gene sap başıma da katılabilirim. Bu akşama doğru kesinleşir sanırım :)
 
Cuma günü gecesi konser yorgunluğu + Cumartesi sabahtan akşama kadar fuar koşturmacası olmasına rağmen gelmeyi istiyorum çok. Okan uyuzunu görmek istediğimden değil de çok sevdiğim dostlarımla bir arada olmak istediğimden. Gelirim inşallah..
 
hueeee demir demirkan geliyo.. en önden yer kapmamaız lazım..

Sertap ERENER
-Demir DEMİRKAN
-Tuba OZERK
-Belda OZTURK
-Gul GOLGE
-Ozlem KAVALLER
-Altan ve Muveddet GUNBAY

Maskeli Besler Filminin Oyunculari:

-Peker ACİKALİN
-Mehmet Ali ALABORA
-Melih EKENER
-Cengiz KUCUKAYVAZ


daha eklenecekmiş....
 
Anam sertab konukmuş ii barim güzeldir iyidir severim :p kendisini.... Demir Demirkan da iyidir de Tuba OZERK
-Belda OZTURK
-Gul GOLGE
-Ozlem KAVALLER bu isimleri çıkartamadım:D

Maskeli Beşler e gelince gelmeselerde olurmuş :p
 
Yine mi Sertap Erener? Peki Doğuş yok mu? Açık ve net: Silin beni listeden. Avucumdaki bir düzine çakıl taşı ile oraya gidip bunları Doğuş'a hediye edemeyeceksem; onunla göz göze bakışıp ''Gidene git demem, giden gider zaten; sevene sev demem, seven sever zaten!'' mısralarını söyleyemeyeceksem neyleyeyim ben bu organizasyonu?
 
bungula ve benayevsen: Buraya gelecek kişileri yazmak için büyük bir hevesle girmiştim. Ama içimde patlattınız.

Arkadaşlar maksimum 30 kişi gidebileceğiz oraya. Yani daha fazla kalabalık olma şansımız bu saatten sonra yoktur. Yukarıdaki listede gelmekten vazgeçen olursa yedek olarak birkaç kişiyi alabiliriz. Yukarıda isim veren herkese güvendim. Umarım yüzümü kara çıkartmazsınız..
 
Arkadaşlar; sizler de HornyDevil gibi sonradan satış yapmayın. Yapanlar cezalandırılacaktır. Münasip bir taraflarına tekila şişesi girecektir (evet, tahmin ettiğiniz gibi HornyDevil kısa bir süre dik oturamıyacak:))
 
Evet arkadaşlar, geyik yaptık ama bir yere kadar; artık sayılı saatler kala yarın en geç 21.00'de Megavizyonun önünde olmanız gerektiğini bir kez daha hatırlatalım istedik. Bu saatten sonra gelmemek ve tüm bu uyarılar üzerine de geç kalmak gibi gaflet ve dalaletlerin içine girmeyeceğinize dair inancımız Teksas düzlüklerinde kök salan kaktüsler kadar kuvvetlidir ve sağlamdır :)

Görüşmek üzere..
 
bungula demiş ki:
hueeee demir demirkan geliyo.. en önden yer kapmamaız lazım..

Sertap ERENER
-Demir DEMİRKAN
-Tuba OZERK
-Belda OZTURK
-Gul GOLGE
-Ozlem KAVALLER
-Altan ve Muveddet GUNBAY

Maskeli Besler Filminin Oyunculari:

-Peker ACİKALİN
-Mehmet Ali ALABORA
-Melih EKENER
-Cengiz KUCUKAYVAZ


daha eklenecekmiş....

Işın Karaca eklenmüş bide yabancı bir isim unuttum ama adını....
 
Geri
Üst