DeepFocus (Alternatif/Rock) - Ankara

Gerçekten eğlenceli bir konserdi arkadaşlar.. Biz tepindik, kudurduk, döktük kurtlarımızı sahnede.. Seyircileride gayeeet eğlendirdiğimize inanıyorum, biraz küfür düzeyi yüksek olsada, çok eğlenceliydi... Diğer konserlerimizde bu kadar terbiyesiz değiliz merak etmeyin.. :)
 
merabalaar!23nisanda çok elendk teşekkür ederm hepinize(baya bi geç oldu ama:))ayrıcaa oro*pu adlı bestenizede bittim:))yaa sizz alternatifin on the topısınız..hımm BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLEYİM BİDE:)byby
 
Teşekkür ederiz Rüya yorumların için..

Arkadaşlar Dün yani Perşembe günü itibariyle 2. hücum kayıtlarımızıda bitirmiş bulunmaktayız.. Bazı teknik aksaklıklar yaşadık ama yinede burdan yayınlayacağız...

Yakın bir zamanda kesin konser haberimizde yoktur.. Ankara Üniversitesi Bahar şenliklerine'de bugün başvurduk.. Sonucunu burdan açıklayacağız..

DeepFocus'tan son haberleri okudunuz.. DeepFocus Bildirisidir.. ;)
 
eveeet ne yalan söliim 23 nisanda en çok bi sizi bi moby dicki beğendm.her ne kadar passenger çalmasanızda: ))) sahnedeki aksaklıklar bana hiç batmadı gayet eğlenceli bi konserdi devamını bekliorm hepinize başarılar: )))
 
hmm!! benim yorumum biraz geç olcak ama bence de en ii performanslarınızdan biriydi... baya eylendik,gulduk,costuk... yanlız benim bi elestirim olcak bazı luzumsuz sarkılar var msla (teen age...) gbi bence deep focusa hiç uymuyo orkun şimdi kızıcak ama oleee benceee :? nesee biraz daha sert sarkılar koymayı dusunmuyomusunuz??? tamam bizim tarzınıza pek uymuyo diceksiniz ama ucundan sert koysanız,milleti gaza getiren.emre zate super calıo solo sorununuzda yok. bence daha ii olur gbime gelioo tabi en iisini siz bilirsiniz yinee... saygılarımla kçk orkun... :LOL:
 
merabalarr sewgilerr.. ya bi sorun var çankaya şenlikleriyle ilgili hiç bişey bilmiyoruz biz grup olarak.. bizle ilgili olan durum nedir? yani çıkıomuyuz yoksa demosuzluktan dolayı iptal mi olduk? program nedir? şeklnde bilgilendirirseniz çook sevinirz.. teşekkürler şimdiden..
(emre&orkun slmlarr..)
 
Selamlar Emre, Çankaya Üniversitesi Bahar şenliklerinden ilgimi çekmiş bulunmaktayım. Hiç bir şeyden haberim yok, Programıda bilmiyorum. Kültür Hizmetleri müdürlüğünden bilgi alabilirsin..
 
ilk yorumu bn yapmış olayım :D şarkılar genel olarak güzel özelliklede love song daki eklenti sololar çok güzel oturmuş hatta ilk dinlediğimde çok şaşırttı beni ama vokalin sesi şarkının geneline tam olarak oturmuyo onu düzeltmek için biraz daha çaba göstermelisiniz bence..
 
neverlasting demiş ki:
ilk yorumu bn yapmış olayım :D şarkılar genel olarak güzel özelliklede love song daki eklenti sololar çok güzel oturmuş hatta ilk dinlediğimde çok şaşırttı beni ama vokalin sesi şarkının geneline tam olarak oturmuyo onu düzeltmek için biraz daha çaba göstermelisiniz bence..

hehe!!ilkk yorumumuzaa ilkk teşekkuru bn yappiim ozmn!! :).. yapıcı yorumların için tesekkurler tabiikii.. bolee eksiklerimiss hatalarımızz solendikcee daa ii olucass umarızz!!..

buarada yakında bi konser haberi gelıcek snrm!.. hersey ayarlandıktan soraa yayarızz hemen :)..
 
zaten lovesongu dinlemiştim konserlerden,bence oldukça iyi...beste de (özellikle kuyruk acısı olanlar için:)) baya ii gidiyo bence...umarım yakında yine konser veririz...özledik sizi yaa :)
 
Geri
Üst