Echoes

Yorumlar için sonsuz teşekkürler!
Bugüne kadar yer aldığımız konserler dizisi içinde en zevkli olanı Pazar günkü "Peace of Rock" oldu benim için. Sahnedeki gruplar harikaydı.Eğlence doluydu. Dinlemeye gelen ve Nefes'i dolduran o müthiş insan kitlesi ise kesinlikle sahnede yer alan bizlere çok gaz verdi. İşin amacı eğlenmekti ve herkes mutlu ayrıldı. İyi ki de Hair ve Oyun elemanları ile güzel bir iletişim yakalayabildik. Umarım yenilerini de yapacağız ve sadece istediğimiz müziği çalıp eğlenebilmek ve bu müziği seven insanlarla biraraya gelebilmek için.

Söyleyerek eşlik ettiğiniz şarkılarda sesimizi bastırdığınız ve gerçekten hep beraber eğlenebildiğimiz için çok mutluyum. Hiç bir organizasyondan bu kadar keyifle ve gözüm arkada kalarak ayrılmamıştım.


Bu Cumartesi, bizim cephede daha doğrusu benim cephemde çok büyük bir aksilik, uzaklara yolculuk gibi bir durum olmazsa Yolcu Rock Bar'da olacağız. Kesinleşince buradan haber veririz.
 
Ben pazar günkü peace of rock konserinize katıldım gerçekten izlediğim en iyi canlı performanslardan biriydi ve baya eğlendik.Diğer 2 grupta baya sağlamdı.Nice peace of rock lara diyelim o zaman ;)Ayrıca emine'nin süper sesiyle yaptığı çıkışlar,inişler ,serkan'ın şarkılardaki gitar ruhunu tam olarak yansıtması,koray'ın sahne şovu ve yüce davulcu burak'ın yürüyen davuluyla :D yaptıkları da izlenmeye değerdi doğrusu... ;)
 
Selamlar arkadaşlar,öncelikle güzel yorumlar için herkese teşekkür ederim.

ECHOES 25 Mart Cumartesi 19:30 sularında YOLCU'da sahnede olacaktır..70'lere doğru kısa bi yolculuk için herkesi yolcu'ya bekleriz.
 
geçen hafta ctesi seyrettim tekrardan sizi ve dazed and confused süperdi yani ne deyim echoes okulumuzun vazgeçilmez gruplarından :) ;)
 
echoes yolcu'da

Echoes Cumartesi günü kesin olarak tam 19:30 'da Yolcu in Rock Bar'da (ssk en üst kat-eski Baraka)


Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd, Janis Joplin gibi grup ve müzisyenleri sevenleri bekleriz.
 
Bir daha hatırlatalım yalnız kalmayalım.



KİM?
ECHOES

NERDE?
YOLCU IN ROCK BAR (SSK EN ÜST KAT)

NE ZAMAN?
BUGÜN YANİ CUMARTESİ 19:30


echoes23ul.jpg


Giriş ücreti yok arkadaşlar.
 
ayni saatte provam var bu sefer gelemiyorum ama gonlum sizinle.digerinde yaninizdayim ;) yıkın orayi!
(resim cok guzel olmus ;) )

:tap: Long Live Rock 'N Roll and Hard-Rock!!!
 
Barlarda bu tarz müzik yapan insanları dinlemek çok keyifli oluyor.. mutlu, mesut, başım kazan gibi olmadan evime dönebiliyorum :) . devamınıda isteriz ama..

______________
OYUN- klavye, vokal
 
Echoes bu başka ne denebilirki :D herzaman daha iyisini hakediyor...onları tanımak benim için bir gurur...
 
vokal iyi,bass süper,gitar ve davul da iyi ancak vokal ve bass gitarın performansı yanında biraz daha düşük kalıyor gibi geldi bana..ancak grubun geneli gayet uyumlu,kaliteli ve iyi elemanlardan kurulmuş..
başarılar diliyor;kolay gelsin diyorum...
 
geç oldu biliyorum ama o gece nefesde çok güzel bi gün geçirdim diğer gruplar çok güzeldi echoes a zaten bişey diyemiyceğim.....yine çok iyidiniz... bi ara yalnız purah bir baget düşürdü ve biraz aradı :) çok güzel bu arada yolcu işi ve stad işi :LOL: hayırlı olsun abiler herşey gönlünüzce olsun bizimle anları paylaştığınız için teşekkür ederiz
 
Geri
Üst