Abartı Ilanlar

Yani biraz daha nadir olması sebebiyle amerikan standardlara göre 2. elde belki 100 dolar fazla edebilir ama amerikan fender standardın sıfır fiyatına alıcı bulamaz.
Sıfırındanda pahalıymış.Sonra tekrar baktımda fazlasıyla abartılı.ikinci el piyasasından bahsetmiyorum bile.ben bu fiyatın çok altına 60.yıl aynen onun gibi 2011 üretimi american "deluxe" koymuştum geri çektim.Nakit alan çıkmadı,gerçekleştirebileceğim bana uygun bir takasta denk gelmedi.O yüzden özellikle dikkatimi bu ilan çekmişti.
 
Bu muhabbet biraz plaka muhabbeti gibi.Sırf plakası bjk , fb , gs , akp olduğu veya denk geldiği için arabaya 1000-1500 lira fazla istemeye benziyor.Böyle bir mercedes ilanı vardı.Seksen küsür mercedese plakası akp diye makam arabası yazıp al makam arabası olarak kullan diyen bir adam vardı sahibinden de.Piyasasının neredeyse iki misli fiyat istiyordu.Hedef kitlesi meclis üyeleri , ilçe başkanları vs.
 
Yalniz bu gitarin ilanini bayadir goruyorum. Bir ara 5300tl idi sonra dolar kuru uzerinden fiyatlandirildi suan tekrar tl. Garip
 
Dalga geçer gibi bir de telefon, tablet, pc, psp ile takas olur diyor... Babası "solist"ten almış bir de.. İnsanları enayi yerine koymak ne kadar kolay ya.

Gitar bu arada James'in değil, Jason'ın penası imiş.

2 saat sonra bitecek açık artırmada 10 metallica penasının fiyatı. İçlerinde elemanın sattığı da var. 24$

METALLICA 10 TOUR CONCERT GUITAR PICKs LOT COLLECTION RARE OOP 1990s - CURRENT

Delinin biri de koleksiyonunu yapıyor ve elinde olan varsa, elindekileri istiyor. :)

METALLICA Collector - Wanted Metallica picks

Aynı pena 34$

Rock Rattle n' Roll: Guitar Pick Collection - M

Aynı Jason penası, ebay'de 28$

http://i1.ebayimg.com/08/i/001/3b/8e/5e60_35.JPG için Google Görsel Sonuçları
 
1sn, belki adamın babasını bunu çok zor şartlarda sakladı...Aklıma Pulp Fiction filminde, elemanın Bruce Willis'e (çocukken), babasının saatini verdiği sahne geldi...

Television time for young Butch (Chandler Lindauer) is interrupted by the arrival of Vietnam veteran Captain Koons (Christopher Walken). Koons explains that he has brought a gold watch, passed down through generations of Coolidge men since World War I. Butch's father died of dysentery while in a POW camp, and at his dying request Koons hid the watch in his rectum for two years in order to deliver it to Butch.
 
Geri
Üst