Abartı Ilanlar

Bi de bu var :)

Bunu çözene gitarı bedavaya veriyorlar ::::''2007 Gerçekler Los Angeles gitar çalınır 2005 yılında Barselona'da bu gitar çaldı Richie Kotzen ve Scott Henderson biraz poiztrit imza olduğunu :) ''
67814 eklentisini görüntüle

Tahta parçasıymış zaten. :);

boyun herhangi eklem olmadan tahta parçası olduğunu

Açıklamdan da bir şeyler anlaşıldığını düşünmüş olacak ki;

Eğer açıklamasından anlaşıldığı tahmin gibi, gitar tüm stilleri çalışmak için mükemmel,

 
Gibson büyük ihtimal sahte değil. (Gerçi seri numarasını görmek iyi olurdu) Ama Norlin döneminin en kötü örneklerinden. Buna bu para verilene dek adam gibi Heritage LP alınır.
 
Garip açıklamalara sahip ilan sahibine mesaj attım ve bununla karşılaştım. Hani ilanın içeriğini google çeviri ile yazmıştır diyordum da mesajı da mı google çeviri ile yazdı anlamadım gitti.

Ekran Alıntısı.JPG
 
Hanzoluk değil olay. Açık bir şekilde görünüyor ki arkadaş Türkçe bilmiyor ve bildiği dili translate'ten çevirip aynen yapıştırıyor. Bu kadar büyütülecek bir şey yok bana kalırsa.
 
Bu dünyada Baobap'tan yapılma gitar olsan bile 7500 euro etmezsin. 7500 birim belki edersin ama 23-24 bin birim edemezsin arkadaş. Herşeyin bir fiyatı var. Maliyeti belli bu işlerin. Kimse kusura bakmasın, koleksiyon için müzayede ortamında satılan alınanları bilmem ama mağazadan veya alelade bir ilandan bu paraya gitar alana enayi derler.
 
Geri
Üst