üsküdardaki kız kulesi manzaralı ama
üstüne azdaha verip Honda almak var 🙂Elektro gitar hondo2 1964 yapimi - En Uygun Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 682796267
Elektro gitar hondo2 1964 yapimi - İkinci El marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Kaçırmayın 20.000 TL'ye Hondo var. Alaçatı kazığından beter. Bunu alana Dumberking tacını ben takacağım.
?Abarti degil, isterse 123.899TL de isteyebilir de, ben videoda Lars'in aha bu bageti bu kroya ben firlattim demesini bekledim
İkinci el Regal Tip Baget sahibinden.com'da - 586428024
Sanirim once yapilmasi gerekeni yani Metallica gercekten Istanbul'da konser verdi bunu ispat etmek istemis
11.993 TL 🙂))) 3 kuruşun hesabını yapmış adam! Değerleme konusunda uzman olsa gerek...Abarti degil, isterse 123.899TL de isteyebilir de, ben videoda Lars'in aha bu bageti bu kroya ben firlattim demesini bekledim
İkinci el Regal Tip Baget sahibinden.com'da - 586428024
Sanirim once yapilmasi gerekeni yani Metallica gercekten Istanbul'da konser verdi bunu ispat etmek istemis
Umarım dalga geçme amaçlı falandır.
Bu tip ilanlarda cok oluyor genelde, yilini bilmiyince hemen 60lari basiveriyorlar.O gitar ben 80lerde yapildim diye goz kirpiyorElektro gitar hondo2 1964 yapimi - En Uygun Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 682796267
Elektro gitar hondo2 1964 yapimi - İkinci El marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Kaçırmayın 20.000 TL'ye Hondo var. Alaçatı kazığından beter. Bunu alana Dumberking tacını ben takacağım.
Bu tip ilanlarda cok oluyor genelde, yilini bilmiyince hemen 60lari basiveriyorlar.O gitar ben 80lerde yapildim diye goz kirpiyor
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Yine Hellraiser Special'ı uçuk fiyata koyan biri daha.Acaba bunlar special olmayan Hellraiserla mı karıştırıyorlar yoksa bilmeyen birilerine itelemeye mi çalışıyorlar anlamadım.
edit: 9000 tl. Az kaldı, elden ele uzatalım lütfen.edit: 16,000 tl.. eridikçe eriyor malzeme sanırım.
linkin doğrusu American Vintage Pickup Company Model 1954 Fender Stratocaster® Replacement Set
evet benim hatam. uzaktan manyetik gibi geldi bana. vebal aldim ustumelinkin doğrusu American Vintage Pickup Company Model 1954 Fender Stratocaster® Replacement Set
125 usd+20 usd shopping gibi görünse de, Türkiye'ye fender ürünleri sipariş verilemiyor yerli distribütör harici, isterse 10 usd yazsın yabancı sitelerde bir esprisi yok..
Amerika çok uzak Thomann'da bakalım deseniz en yakın set Fender Fat50C.Shop PU Set
Fender Fat50C.Shop PU Set
Pickup - 50's Custom ShopThere is probably no guitar in our world that has been played by as many guitarists as the Fender Stratocaster. It is also hardly a guitar so much to craft as this, and so it is no wonder that Fender also offers a whole...www.thomann.de
Almanya fiyatı 199 euro üstüne 30 euro üstüne ne kadar ek vergi çıkarsa diyeceğim yine sipariş veremiyorsunuz buradan da yukarıdaki sebepten..
Uzun lafın kısası Fender'e özel bir durum var, yurt dışından alma imkanınız yoksa siz abartı deseniz de demeniz de durum bu, istediği fiyat bu arkadaşın, tabi almamakta bir seçenek, yeteri kadar beklerseniz ve misal arkadaş gün gelir misal borcundan dolayı fiyatı kırabilir, kim bilir.
linkin doğrusu American Vintage Pickup Company Model 1954 Fender Stratocaster® Replacement Set
125 usd+20 usd shopping gibi görünse de, Türkiye'ye fender ürünleri sipariş verilemiyor yerli distribütör harici, isterse 10 usd yazsın yabancı sitelerde bir esprisi yok..