Rol

konsergif04.gif

12subat5ho.jpg



görüşmek üzere :)
 
jokermg demiş ki:
Kardeş şu miks, mastering vs. ne zaman bitiyor, ne zaman çıkıyor albüm?

Yok mu belirli bir tarih?

daha öncede yazmıştım yine yazayım..
şu an miks aşamasında albümümüz.. kayıtlar bitti.miksajı rebel movestan bildiğimiz oğuz kaplangı yapıyor(yapmaya çalışıyor:)
oğuz kaplangı çok yoğun bir adam bu aralar işlerini ayarlayamadı o yüzden böyle uzun sürdü sanırım.. ama geç olsun güzel olsun diyoruz biz :D
albüm çıkışı içinse net bir tarih verdik daha önce ama aksilikler çıktı o yüzden şimdi ne desek yalan o yüzden vermeyeyim..çok acelemiz yok dediğim gibi tabi bizde sabırsızlanıyoruz..
hadi oğuz yalancıya çıkacak adımız :D
 
birazdan rol yapmaya devam edicez

yaa ilk pulb one'da yılbaşında dinledik.sonra hemen ertesi hafta tekrar gittik, sonra yine gittik dahada kısmet olmadı maalesef :cry: . ama performans falan şarkılar mükemmel ötesi arkadaşım gelmek üzere o geldikten zaten ilk işim rol e gitmek olcak zaten. bu arada albüm ün mükemmel olcağından eminim hele o gelme bana varya gerçekten çok tatlı.neyse sabırsızlıkla bekliorum rol ii çalıosunuz ii oynuosunuz ii siniz kısaca mükemmelsiniz piyasadaki gruplar halt etmişş hep böyle devam inş. ;)
 
inş. gelcez artık walla coşturmanızı özledim hele sabaha yaklaştıkça dahada bi coşmanızı:) normalde fazla albüm almasamda malum mp3 pc falan ama rol'un albümünü ilk ben alcam walla artık imzalarlar :D
 
limonda full contac cuma gecesi çalmayacak yerine rol var sahnede
cumartesi yine aynı sahnedeyiz..
pazar ankara garage..
program şimdilik budur
 
Gruba Ankara Garage'da başarılar (mekanın gruplarından olarak) Konser günü maalesef orada olamıcam çünkü sizin mekanınızda olucam Salim kardeşimle iş görüşmek için ;) (Limon :D ) Umarım Limon'da denk gelicez,ben de gönül gözüyle izleme fırsatı bulucam,tekrar başarılar :arrow:
 
Az kaldı arkadaşlar.
Yakında yüzyüze görüşebileceğiz.

Hafta sonu programlarınızda başarılar.

Not: Umarım kar filan yağmaz da ulaşım sorunu yaşanmaz.
 
hako---adaşım bekleriz sizi limona çok memnun oluruz hatta..
caprice_fb--- mesaj konun bizi duygulandırmıştır.teşekkür ederiz
jokermg--- evet heyecan artıyo umarım dediğin gibi ulaşım sorunu yaşamayız.. daha garagenin yerini bile bilmiyoruz gerçi : )
 
ben teşekkür ederim aslında bu kadar sıcakkanlılıkla cvp veriyosunuzi artık inanıyorumki böel devam etceksiniz yaa harbiden siz mükemmelsiniz yaa her zman çıkmaz böle grup bu hafta gelemiyorum yine ona yanıyorum ama bi dahaki hafta artık kesin ordayım sınavlarımda bitio zaten:D bi inletirsiniz mekanı artık gerçi her zaman yaptığınız şey neyse hadi size ii çalışmalar albüm konusunda kolay gelsin ki çabuk çıksın:)
 
Geri
Üst