Tetra (Rock) - Kayseri

hellinmyself rumuzlu gitaristinizle daha önceden tanışıyorum , grubunuz hakkında bana bahsetmişti , foto ve biyografi vermişti.
İsminizi de çok beğenmiştim...

Dostum sana ve Tetra'ya başarılar diliyorum.
 
hellinmyself demiş ki:
Exquake'e teşekkür ediyoruz yorumlarından dolayı.Biçok yorumu olduğu gibi bunu da dikkate alacaz.Şunu da belirteyim Exquake biz o demo albümü yaptığımızda 4 aylık müzisyendik.Bilmiyorum sende 4 aylık gitaristken böyle besteler yapabiliyor muydun!!!Bu arada 2.demo albüm için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor.Bestelerimiz bitmek üzere.En kısa zamanda demo albümle karşınızda olacaz.Sevgiler TETRA...

sizin kaç aylık olduğunuemli değil arkadaşım 4 aylık müzisyendik diyorsunuz.İnsan 4 ayda müzisyen olamaz kaldı ki müzisyenim diyen bir insanın kulağından böyle bir akord farkının kaçmaması gerekir şahsi fikrimce.Bu konuya dikkat etmenizi tavsiye ederim.Notalar komalı geliyor.Neyse.Başarılar.
 
Tetra'ya zamanında Kayseri'nin gülü diyorduk.. Şimdi , ileride başaracağını görmek inanılmaz mutlu ediyor.. başarılar Tetra.. dilerim Rüyalarınız kadar güzel bir noktaya gelirsiniz.
 
TETRA gitarımızın akorlarının olmadıgını düşünen,bizi sıradan gören,piyasacı gören vs... kısacası seven sevmeyen herkese saygılarını sunar...geliyoruz :)))
 
tetra çok iyi gidiyorsunuz başarılarınızın devamını diliyorum ayrıca ben bütün parçalarınızı çok beğeniyorum rahatsız edecek bir bozukluk yok parçalarda özellikle rüyaların müthiş bişey hergün mutlaka dinliyorum. ;)
 
TETRA olarak 2.demo albüm için 4 yeni bestemiz bitmiş durumda.bunların dışında 2 bestede yapım aşamasındadır.En kısa zamanda besteleri bitirip kayıt için stüdyoya girmeyi planlıyoruz...Sevgiler TETRA...
 
Geri
Üst