Silent Disaster(Metal)-İstanbul

Emniyet güçleri bizim çıkacağımız bir konser için yapılacak bomba ihbarını "Nasıl olsa yıkıyor bu grup çaldığı yerleri" diyeceği için pek kaale alacağını sanmıyorum. Sana kayıt yapıp göndeririz kameraya el de sallarız.
 
Siz konserlerden sonra ne yapıyosunuz bizim tonton vokalistimizle hep onun için geliyosunuz bakıyorum??

Video ilk konseri çekmiştik. Son konseri de çekelim kıyaslama yapacağız. Aradakileri çekmedik.

Doğru biliyorsun adımı:)
Ekipmanlarıma gelice :)

Arka kapağı uygun bir tremolo takmadığım için kapanmayan çalarken tremolosunun arkasındaki yayları göbeğime değen, sağı solu çizik çatlak, fretleri erimiş LTD ex-350 gitar(koreli)(ayda bir ernie ball .11 veya bulabilirsem .10 tellerle yeniliyorum), Bos gete-8 pedal. Dimarsio kilitli askı. Planet waves on/of butonlu kablo. Yine planet waves 1.2 pena(mor olanlardan)
Başlada birşey yok allah ne verdiyse girişiyoruz :)

Diğer gitaristimiz alperin setup biraz daha geniş.
Koreli Kramer striker elektro gitar. Dunlop Jaz3 pena. Planet waves askı(bol rozetli)
Bu kadar :)
 
Silent Disaster ile Zonguldak' ta aynı sahneye çıktık. Oldukça başarılılar. Besteleride oldukça iyi, Testament hastası biri olarak vokalin sesini beğendim. Temmuz konserinize gelicem, başarılar. Ama hocam bu sefer Sepultura ile açılış ypamayın gözünü seveyim o gün ben sahneye zor çıktım valla :)
 
SilentDisaster demiş ki:
fullthrottleson5oj.jpg


SilentDisaster kayıtlardan onceki son konserini veriyor.Yaklaşık 3 ay gibi bir süre konser olmayacak bu fırsatı kacırmayın :)


Hatırlatalım
 
Orada olmayı çok istiyordum ulan!

Yazın son büyük müzikal eğlencesi olacaktı benim açımdan, olmadı. Saçları kestirmeyi sizin aylar sonraki konseriniz için erteleyebilirim bile.. :D

Hayırlısı.. : )
 
Silent Disaster MMA'da.......

www.mma.gen.tr adresinden ne? olduğunu öğrenebileceğiniz Modern Müzik Akademisi'nin Kayıt Stüdyoları şu sıralar Silent Disasteri ağırlıyor...


Silent Disaster uzun zamandır çıkartmayı planladığı demosunun kayıtlarına sonunda başladı(bitiriyor bile). Şu anda kaydın 3. günündeyiz bugün davullar ve bas gitarların bitmesi planlanıyor.

Bu cuma kendimize ait 5 parçanın kayıtları bitecek mix ve mastering aşamasına gelecek.

Kapak kitapçık tasarımından sonra basıma geçilecek. 1000 adet basmayı düşündüğümüz demomuzun satış noktaları, ulaşabileceğiniz adserler, yapılmakta olan web sitemiz bu dönemde size bildirilecek.
Eylül ayının başında çıkartmayı planladığımız demomuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz :)
 
Çok güzel gelişmeler. Ben de dün gece başlığı diplerden bulup ne haldesiniz diye yazmak istiyordum ama alkol derecesi artınca unutkanlık oldu tabii. Bekliyoruz.
 
Geri
Üst