Silent Disaster(Metal)-İstanbul

Birkaç baterist arkadaşla görüşmelerimiz oldu birkaç arkadaşla daha görüşeceğiz. Gitarist aramasına daha başlamadık ama varsa burayı okuyan kendine "inanan" birileri görüşebiliriz.
Bu işi yapabilecek arkadaşlarımız var fakat yabancı biri olsun istiyoruz. Aranan özellikler;
Ekipman sıkıntısı olmayan, gaz ve bizi dinlemiş/izlemiş olması, tarz konusunda uyumsuzluk çıkartmaması tercih sebebidir. Yardırma şartı aranmamaktadır. İnsan olması, arkadaşlığa önem vermesi, gecenin 1 inde "şarkı yaptım çık dışarı takılalım" denildiğinde yok götüm ağrıyor yok başım ağrıyor dememesi muhakkak şartlardandır. Çalışkan, azimli ve istekli olması yeterlidir kısacası.
 
uzun zamandır "Silent" modundaydınız...umarım "disater" a bağlar ve silent disaster olarak dönersiniz...fazla uzatmayın ama :p
 
Öretelim anam :p


Ayrıca Grubumuzun yeni gitaristi Volkan KOCA ve yeni davulcusu Serhan BAKİ ile çalışmaktan dolayı duyduğumuz mutluluğu buradanda belirtmek istediğim.
 
Skull_KruSher demiş ki:
Öretelim anam :p


Ayrıca Grubumuzun yeni gitaristi Volkan KOCA ve yeni davulcusu Serhan BAKİ ile çalışmaktan dolayı duyduğumuz mutluluğu buradanda belirtmek istediğim.

Anaaaa Murad abi Volkan abi sizin gruptadamı çalcak... :) Studyoda domination kavırınızı dinlemiştim.. Anaa ciddi çok şaşırdım :D
 
Ayrıca Nokyasüpersaund adlı yarışma da ilk 100 e girmişiz. Vallahi dün akşam Cem söyledi bende bugün siteye giriş yapayım dedim sağolsunlar insanlar beğenmişler birsürü mesaj falan atmışlar cevaplayamadım daha çoğunu :)
 
öncelikle tebrik ederim ilk 100e kalmayı hakeden gruplardan birisiniz. yarısı işe yaramaz. çok başarılı gruplar elenmiş onların üzüntüsünü yaşıyorum hala. umarım ilk 40 a da kalırsınız. umarım hakeden kazanır. başarılarr
 
Daha yeni bulduğumuz davulcumuz Serhan ani bir kararla Güney Afrika Cumhuriyeti Cape Town bölgesine yerleşme kararı aldı. Bir davulcuyu daha kaçırdık anlayacağınız :)

Kalbimiz onunla, yolunun açık olması ve oralarda mutlu mesut yaşaması dileğiyle.

Yine arayışlar devam ediyor tabi ki. Belimizi doğrultamadık bir türlü, nazar değdi bize belli :D nazar boncuğu yardımlarınız kabul edilir.
 
Geri
Üst