Emre Aydın

ForumdanAtildim demiş ki:
hepsini geçtim de sadece bu siteyle sınırlı bir çalışmadan mı söz ettim ben ama yine de büyük bir rastlantıdır ki sitenin ilk yıllarında NovemberRain ile de yakından ahbap olan ve yönetimin , moderasyon ekibinin Crisis nickiyle bir parçası olan EmreAydın bu forumda epeyce korunmaktadır.

Ayrıca biliyoruz ki büyük bir tesadüf eseri albüm çıkmasına yakın sürekli -10 mesaj sayısına sahip accountlar emre aydına övgüler düzmüştür. paranoyağım ben canım. hiç biri yapılmadı bunların.


front page ise simdiki site ve yakinda siteden indirilecek sistem front olup page page ucsun istediginiz yere :D

10 mesajli accountlar icinde hoh artik demekten alamiyorum kendimi

emreaydin org un tekil hit i 8 bin dolaylarindadir ve eski sitede direk olarak rocktr anatolianrock ve turkrock emre aydin forumlarina link verilmistir tiklayan gelip uye olup muhtemelen emreaydin konusuna yazmistir ha yazsa sanane yazmasa sanane hayatimda bu kadar kalitesiz bir savunma gormedim ya frontpage 5 mis

Afiliyalnizlik com hakan yeral adli bir arkadasa aitti bir protesto sitesi acti daha sonra sitede kufurlesmeler olunca ki site hazir bir sistemden olusuyordu sitede kufurlesmeler olunca rica ettim ve siteyi kapattirdim album cikinca da ns leri yonlendirmesini istedim ve tanitim sitesini cevirdim emre de bunu radyo d de acikladi ama siz anlamak istediginiz gibi anlayin

bakin arkadaslar bu isin tam ortasindayim
sarkilarina hikayeler uydurmak isteyenler, bannerlar ile dikkat cekmeye calisanlar hepsini biluyorum. lakin ayip ta degil ama bunu yapmadik, yapmayiz, ihtiyaci olanlar yapsin.

tekrarliyorum hoh yani sevgili emre aydin ile oturup sohbet etmis ve sicakligini yasamis guzel insan hoh
 
Forumdanatıldım kardeş sana bir adet feridun düzağaç parçası armağan etmek istiyorum: PARANOYA
dinle canım kardeşim.. dinle de belki anlarsın oturup sohbet ettiğin ve çok sıcak bulduğun emreaydınla ilgili düşündüğün şeylerin ne kadar da saçma olduğunu. zira çok sıcak biri deyipte sonrasında bu saydırma nedendir anlamış değilim. sıcaklığı canını mı yaktı nedir anlamadım gitti. evet biz hepimiz emreaydın için çalışıyoruz. örgütüz biz. marketingleride hep beraber yapıyoruz, satış stratejisiide biz belirliyoz. grgdn sony bmc hepimiz ortka çalışıyoruz. hatta evet mafyayız sizin dediğiniz gibi.(!)

ulan anlamıyorum yeminle bu ülkede mfö nasıl dinleniyorsa birçok kesim tarafından emreaydın'da dinleniyor. bunu inkar etmeye ne gerek var. 18 yaş altına hitap ediyor dediğiniz adamın 18 yaş sınırı olan tüm konserleri full geçiyor. nasıl oluyor bu peki. yok hani kendi gözlerimle görmüş biri olmasam ya da tek bir konserine gitmiş biri olsam hak vereceğim belki size ama kusura bakmayın. sayısız konserini izledim ben bu adamın. farklı farklı şehirlerde. kabul etmek lazım iyi bir dinleyici kitlesi var. kaldı ki hangi eli yüzü düzgün tipi hoş admın yok ki 18 yaş altı fanı. yakışıklı olmasından sebep blue çağı hayranlarının fazla olması ki bu hayranlarının forumlarda varlıklarını belli etmeleri normaldir bence. ama bu adamın forumlarına bakıpta çoluk çocuk dinliyor, pazarlaması iyi cart curt demek yanlıştır. ha şuda var ki evet pazarlması iyi yapılmış bir albümdür afili yalnızlık. kaldı ki bunu emreaydın da hemen hemen her röprtajında dile getirmektedir. doğru zamanlama doğru strateji var evet. ama bu, albüm kötü ama strateji sayesinde tuttu manasına gelmez. iyi bir albüm doğru zamanda doğru hamlelerle piyasaya çıktı hepsi bu ki kimse yanlış strateji kurbanı olup albümünün güme gitmesini istemez bence. emreaydın albümü çıkmadan önce burada yetki sahib i bir insandı ki haliyle forumdakiler övgü edeceklerdir adama. anormal bir durum değil bu. sen burda mod olsan ve 10 gün sonra albümün çıkacak olsa sana da aynısını yaparlar. nasıl bir pencereden bakıyorsun olaylara anlamış değilim. tüm bunlar zaten gözler önünde olan ve bilinen şeylerken ki emreaydın kendi ağzıyla bunları zaten söylemekten çekinmezken sen bunlardan nasıl prim yapma derdindesin anlamış değilim.
 
+ eklemek isterim

6.cadde forumunda gruba neredeyse sovenler vardi o gunlerde neden bir ayricalik yapilmadi da simdi fazla mesaj yazilmasi go e batti
 
şöyle bir açıdan bakın bir de olaya,ben o kadar forum takip ediyorum ciddi anlamda bu kadar korumayı görmedim, ha siz para alıyorsunuz da koruyorsunuz falan muhabbetlerine girmeyeceğim,zira pek çok forumda ben de korudum emre aydını ve albümüne güvendiğim ve severek dinlediğim pek çok müzisyeni ama nuwanda özellikle sen bir dışardan bak kendine, anında koruma içgüdüsüyle atlıyorsun ve insanlara itici geliyor bu (şimdi bana da cephe almazsın inşallah ),her emre aydın hakkında çıkan bir olaya ciddi anlamda mantıklı gelmiş gibi gözüken savunmaların var,doğruluğu beni ilgilendirmez tabi çıkan dedikoduların. bana sinirlenme sadece doğru düşündüklerimi söyledim.
ayrıca emre aydın fanları eğer bu insanların söylediklerine inanmıyorsanız,bu insanları yalanlıyorsanız kendi mantığınızla bırakın dilediklerini desinler. ben çok rastladım burda söylenenlerin yanlış anlaşılmasına,emre aydın fanları kendilerini daha önce de belirtilen sığ bir müzik anlayışı varmış imajı çiziyor,cidden çiziyor, sen kim oluyorsun da emreyi eleştiriyorsun diyemeyiz kimseye, bu adamlara en güzel cevap emre aydının şarkılarına güvendiğinizi göstermekle olur. örnek veriyorum ,karşılaştırma değil sadece örnek, ogün sanlısoyla alakalı ne kadar site varsa ilgilenmişimdir şimdi de pek çoğuyla ilgilenirim,hatta resmi fan sitesinde admin olmama rağmen ogünün yanlış bir söylemi olduğunda ilk eleştiren ve lafını esirgemeyenlerden biri de benim. ama burda o yok emre ne yapsa baş üstünde tutuluyor,bırakın ya adam hata yapsın bi kere değil mi, 0 kusurlu adam imajı çizmeniz emreye yarar sağlamaz,daha çok insanları kusur aramaya iter. 2. si burada yine ogün sanlısoy başlığında ogünün saçma pozları var fanlarıyla çekilmiş,altına ''daha ne resimler göreceğiz'' şeklinde yorum yapmışım ama yeltenip site yönetimine resmi silin gibi mafyavari harekette bulunmadım,bulunulmadı. he bir de nefret ettiğim teomanın başlıklarını takip ederim,oraya kötü bir yorum yazılsa,altına teo fanı kral teodur der geçer ,adamlar artık fanları oldukları kişiyi savunmanın en ince noktasındalar ve sevmeyeni takmıyorlar. burada o yok.
biraz uzun yazdım ama inşallah hepsi okunur ve dikkate alınır, sizi anlıyorum seviyorsunuz,dinliyor ve destekliyorsunuz,yaptığınız iyi bir şey ama her eleştiriye de cevap vermeye hatta ciddi manada kardeşimdir savunurum durumlarına getirmeniz tekrar söylüyorum göze batıyor. belki haklısınız ama haksız duruma düşüyorsunuz,biraz daha sakin ve sevecen davranmaya davet ediyorum sizi. benden de sevgiler.
 
o kadar forum gordum o kadar forum gezdım ama hıcbır forumda emre aydın ı korudukları kadar kımseyı koruduklarını gormedım ama bır dıger yandan hıc bır foumda elestırı adı altında bu kadar sacmalayanı da gormedım

Arz talep meselesıdır
 
Giderek daha da komik olmaya başladınız arkadaşlar. Artık sinirlerimi bozmuyorsunuz, gerçekten. Sadece gülüyorum size. "Bir gün ben de emreaydın olucam" diyerekten girin,(hani atılanlar vardı forumdan) onlar susturuldular, sıra geldi mafyayaaaaaaaa..Evet hepimiz mafyayız, emreaydın´ız...Aslında bunu da emreaydın yazıyor. 5 farklı nicki var, hepsiyle kendisini savunuyor. Olmadı, savunmamız için de para saçıyor, e babadan zengin ne de olsa. Yapmayın arkadaşlar, bunlar gerçekten komik şeyler artık. Başarılı olmuş bir müzik adamının nesi gözünüze batıyor. Yettiniz. Höef dedirttiniz. Ama sizi kimse takıyor mu? Hele emreaydın takıyor mu? Orasını bir oturup düşünmek lazım. Biz size niye cevap yetiştiriyoruz peki? Hobi edinmiş olabiliriz, bilemiyorum doğrusu.
Ayrıca bundan yıllar yıllar önce emreaydın sitede editörlük yapmıştır, eski grubunu tanıtmıştır. Olay budur, şimdi site ahalisinin eski arkadaşları emreaydın´ı eski arkadaşları olarak koruyup kollamaları normaldir. Nazar etmeyin ne olur. Sizi de kollarlar bir gün. Ama bu forum orası olmaz işte, orası ayrı bir konu.
Selamlar sevgiler saygılar.
 
ogunkolik demiş ki:
şöyle bir açıdan bakın bir de olaya,ben o kadar forum takip ediyorum ciddi anlamda bu kadar korumayı görmedim, ha siz para alıyorsunuz da koruyorsunuz falan muhabbetlerine girmeyeceğim,zira pek çok forumda ben de korudum emre aydını ve albümüne güvendiğim ve severek dinlediğim pek çok müzisyeni ama nuwanda özellikle sen bir dışardan bak kendine, anında koruma içgüdüsüyle atlıyorsun ve insanlara itici geliyor bu (şimdi bana da cephe almazsın inşallah ),her emre aydın hakkında çıkan bir olaya ciddi anlamda mantıklı gelmiş gibi gözüken savunmaların var,doğruluğu beni ilgilendirmez tabi çıkan dedikoduların. bana sinirlenme sadece doğru düşündüklerimi söyledim.
ayrıca emre aydın fanları eğer bu insanların söylediklerine inanmıyorsanız,bu insanları yalanlıyorsanız kendi mantığınızla bırakın dilediklerini desinler. ben çok rastladım burda söylenenlerin yanlış anlaşılmasına,emre aydın fanları kendilerini daha önce de belirtilen sığ bir müzik anlayışı varmış imajı çiziyor,cidden çiziyor, sen kim oluyorsun da emreyi eleştiriyorsun diyemeyiz kimseye, bu adamlara en güzel cevap emre aydının şarkılarına güvendiğinizi göstermekle olur. örnek veriyorum ,karşılaştırma değil sadece örnek, ogün sanlısoyla alakalı ne kadar site varsa ilgilenmişimdir şimdi de pek çoğuyla ilgilenirim,hatta resmi fan sitesinde admin olmama rağmen ogünün yanlış bir söylemi olduğunda ilk eleştiren ve lafını esirgemeyenlerden biri de benim. ama burda o yok emre ne yapsa baş üstünde tutuluyor,bırakın ya adam hata yapsın bi kere değil mi, 0 kusurlu adam imajı çizmeniz emreye yarar sağlamaz,daha çok insanları kusur aramaya iter. 2. si burada yine ogün sanlısoy başlığında ogünün saçma pozları var fanlarıyla çekilmiş,altına ''daha ne resimler göreceğiz'' şeklinde yorum yapmışım ama yeltenip site yönetimine resmi silin gibi mafyavari harekette bulunmadım,bulunulmadı. he bir de nefret ettiğim teomanın başlıklarını takip ederim,oraya kötü bir yorum yazılsa,altına teo fanı kral teodur der geçer ,adamlar artık fanları oldukları kişiyi savunmanın en ince noktasındalar ve sevmeyeni takmıyorlar. burada o yok.
biraz uzun yazdım ama inşallah hepsi okunur ve dikkate alınır, sizi anlıyorum seviyorsunuz,dinliyor ve destekliyorsunuz,yaptığınız iyi bir şey ama her eleştiriye de cevap vermeye hatta ciddi manada kardeşimdir savunurum durumlarına getirmeniz tekrar söylüyorum göze batıyor. belki haklısınız ama haksız duruma düşüyorsunuz,biraz daha sakin ve sevecen davranmaya davet ediyorum sizi. benden de sevgiler.

fazla söze gerek yok, haklısın ogünkolik. nuwanda saçmalıyorlar diyorsan bırak saçmalasınlar, saçmalamayın de çık işin içinden, uzun uzun açıklamalar insanın kafasında başka türlü fikirler oluşturuyor. ben de sever sayarım kendisini, her ne kadar güvenim sarsılmış olsa da çıkar hala savunurum bu adamı, ama olay seviyeli bir tartışmadan çıkıp şahsi atışmalara dönüyor ve hiç hoş görünmüyor. gülün geçin saçma bulduğunuz şeylere bence.
 
Mulkiyeli demiş ki:
ogunkolik demiş ki:
şöyle bir açıdan bakın bir de olaya,ben o kadar forum takip ediyorum ciddi anlamda bu kadar korumayı görmedim, ha siz para alıyorsunuz da koruyorsunuz falan muhabbetlerine girmeyeceğim,zira pek çok forumda ben de korudum emre aydını ve albümüne güvendiğim ve severek dinlediğim pek çok müzisyeni ama nuwanda özellikle sen bir dışardan bak kendine, anında koruma içgüdüsüyle atlıyorsun ve insanlara itici geliyor bu (şimdi bana da cephe almazsın inşallah ),her emre aydın hakkında çıkan bir olaya ciddi anlamda mantıklı gelmiş gibi gözüken savunmaların var,doğruluğu beni ilgilendirmez tabi çıkan dedikoduların. bana sinirlenme sadece doğru düşündüklerimi söyledim.
ayrıca emre aydın fanları eğer bu insanların söylediklerine inanmıyorsanız,bu insanları yalanlıyorsanız kendi mantığınızla bırakın dilediklerini desinler. ben çok rastladım burda söylenenlerin yanlış anlaşılmasına,emre aydın fanları kendilerini daha önce de belirtilen sığ bir müzik anlayışı varmış imajı çiziyor,cidden çiziyor, sen kim oluyorsun da emreyi eleştiriyorsun diyemeyiz kimseye, bu adamlara en güzel cevap emre aydının şarkılarına güvendiğinizi göstermekle olur. örnek veriyorum ,karşılaştırma değil sadece örnek, ogün sanlısoyla alakalı ne kadar site varsa ilgilenmişimdir şimdi de pek çoğuyla ilgilenirim,hatta resmi fan sitesinde admin olmama rağmen ogünün yanlış bir söylemi olduğunda ilk eleştiren ve lafını esirgemeyenlerden biri de benim. ama burda o yok emre ne yapsa baş üstünde tutuluyor,bırakın ya adam hata yapsın bi kere değil mi, 0 kusurlu adam imajı çizmeniz emreye yarar sağlamaz,daha çok insanları kusur aramaya iter. 2. si burada yine ogün sanlısoy başlığında ogünün saçma pozları var fanlarıyla çekilmiş,altına ''daha ne resimler göreceğiz'' şeklinde yorum yapmışım ama yeltenip site yönetimine resmi silin gibi mafyavari harekette bulunmadım,bulunulmadı. he bir de nefret ettiğim teomanın başlıklarını takip ederim,oraya kötü bir yorum yazılsa,altına teo fanı kral teodur der geçer ,adamlar artık fanları oldukları kişiyi savunmanın en ince noktasındalar ve sevmeyeni takmıyorlar. burada o yok.
biraz uzun yazdım ama inşallah hepsi okunur ve dikkate alınır, sizi anlıyorum seviyorsunuz,dinliyor ve destekliyorsunuz,yaptığınız iyi bir şey ama her eleştiriye de cevap vermeye hatta ciddi manada kardeşimdir savunurum durumlarına getirmeniz tekrar söylüyorum göze batıyor. belki haklısınız ama haksız duruma düşüyorsunuz,biraz daha sakin ve sevecen davranmaya davet ediyorum sizi. benden de sevgiler.

fazla söze gerek yok, haklısın ogünkolik. nuwanda saçmalıyorlar diyorsan bırak saçmalasınlar, saçmalamayın de çık işin içinden, uzun uzun açıklamalar insanın kafasında başka türlü fikirler oluşturuyor. ben de sever sayarım kendisini, her ne kadar güvenim sarsılmış olsa da çıkar hala savunurum bu adamı, ama olay seviyeli bir tartışmadan çıkıp şahsi atışmalara dönüyor ve hiç hoş görünmüyor. gülün geçin saçma bulduğunuz şeylere bence.

Sizlerden yada bir baskasindan lehine aleyhine yorum yapmak yada susmak icin direktif alacak adam degilim. Sacmalamak icin disneyland i var yonja si var emre aydin forumunda da sabaha kadar yazarim kardes antipatikse antipatik sevgili olacak degiliz kimseyle sacmalayan sacmalar bende gerekeni yazarim baska senaryolar olusturaninda guzel hayal dunyasi ve bos kafasidir o benim degil ulke pskologlarinin ve toplum bilimcilerinin sorunu. tekrar ediyorum boyle bir siyrilma sekli ve yeni bir kacis olamaz :D

emre aydin bitti simdi sira bende ee kardesim sizler bu kadar bos insanlarmisiniz birisi babanizi savunsa ona da mi oteceksiniz :D
 
özetle ;

emre aydın iyi bir müzik adamıdır.

emreaydın Türkiyede yaratılan en iğrenç, en etikdışı markadır.

hala anlamayan var mı ?

havada uçuşacak mı 3-5 sabit üyenin lafları ?

fikrimi beyan ediyorum. umursamayın o halde beni. fanla klimayla işim yok benim. bir pin-up , makine , kafabindünya, pentagram , mokoko gibi her biri kendi janrında başarılı ve bana daha yakın ve markalaşmamış rock sahnesinin her biri birbirinden değerli sesleride benim kişisel tercihlerimdir.

Edit Büdüt :

nuwanda demiş ki :

bakin arkadaslar bu isin tam ortasindayim
sarkilarina hikayeler uydurmak isteyenler, bannerlar ile dikkat cekmeye calisanlar hepsini biluyorum. lakin ayip ta degil ama bunu yapmadik, yapmayiz, ihtiyaci olanlar yapsin.

buna gerçekten ihtiyacınız yoktu ve bunla ilgili bir komplo teorisi kuruluyor. menejeriniz haluk kurosman tehdit mesajları ve küfürler yağdırıyor. buyrun efendim. bir önceki sayfada ekşi sözlükteki yazarda parayla satın aldığınız iddia edilen 6. nesil yazarlardan olmayan bir örnek olduğu için ben savunuyorum. Bu bir iddiadır. Ekşi Sözlükten kimse bu konuda evet ben para aldım dememiştir kimse. Ama herkes lütfen o entry i bir okusun. Basit bir komplo teorisi olamaz. Eğer olsaydı geçen sene Google Trends'te emreaydın'ın tepeye vurduğu dönemde 3 word sayfası tutan yazılarım silinmezdi. 2 kez peş peşe 3 word sayfası tutan yazılarım silindi. Kuranım üzerine yemin ediyorum ki yalan söylemiyorum. Yaptınız bunu yani. Neden ihtiyacınız olmasın iyi bir mit yaratmaya ve pazarlamayla bir yerlere gelmeye ? Biraz dürüst olalım nuwanda bey.
 
ForumdanAtildim demiş ki:
özetle ;

emre aydın iyi bir müzik adamıdır.

emreaydın Türkiyede yaratılan en iğrenç, en etikdışı markadır.

hala anlamayan var mı ?

havada uçuşacak mı 3-5 sabit üyenin lafları ?

fikrimi beyan ediyorum. umursamayın o halde beni. fanla klimayla işim yok benim. bir pin-up , makine , kafabindünya, pentagram , mokoko gibi her biri kendi janrında başarılı ve bana daha yakın ve markalaşmamış rock sahnesinin her biri birbirinden değerli sesleride benim kişisel tercihlerimdir.

Edit Büdüt :

nuwanda demiş ki :

bakin arkadaslar bu isin tam ortasindayim
sarkilarina hikayeler uydurmak isteyenler, bannerlar ile dikkat cekmeye calisanlar hepsini biluyorum. lakin ayip ta degil ama bunu yapmadik, yapmayiz, ihtiyaci olanlar yapsin.

buna gerçekten ihtiyacınız yoktu ve bunla ilgili bir komplo teorisi kuruluyor. menejeriniz haluk kurosman tehdit mesajları ve küfürler yağdırıyor. buyrun efendim. bir önceki sayfada ekşi sözlükteki yazarda parayla satın aldığınız iddia edilen 6. nesil yazarlardan olmayan bir örnek olduğu için ben savunuyorum. Bu bir iddiadır. Ekşi Sözlükten kimse bu konuda evet ben para aldım dememiştir kimse. Ama herkes lütfen o entry i bir okusun. Basit bir komplo teorisi olamaz. Eğer olsaydı geçen sene Google Trends'te emreaydın'ın tepeye vurduğu dönemde 3 word sayfası tutan yazılarım silinmezdi. 2 kez peş peşe 3 word sayfası tutan yazılarım silindi. Kuranım üzerine yemin ediyorum ki yalan söylemiyorum. Yaptınız bunu yani. Neden ihtiyacınız olmasın iyi bir mit yaratmaya ve pazarlamayla bir yerlere gelmeye ? Biraz dürüst olalım nuwanda bey.

ya bir ekşi sözlüktür tutturmuşsun sen kendin olsana

4 word belgesi aşırı saçmalamışsındır moderasyonda silmiştir.

ekşisozlukte okuduğun adam bana mail atıp kibar mibar yaklaşıp sonra ekşisozlukte bi tarafı kılıç kalkan olan adamdır onu bunu kaynak alıp allah aşkına uzatmayın her defasında daha da komik oluyorsunuz, bu kadar yaratıcılıktan uzak ve sabit beyinli olmak olanaksız 4 mesajdır ekşi sözlükteki tek entry i kaynak alıyorsun orada yazılanların %60 ı da benim mailimden oluşuyor % 40 ı da ayık kafayla yazılmamış olmaliki entry nin başı ve sonu birbirini tutmuyor ve sen hala orayı kaynak gösteriyorsun, okumadan o piti piti karameli sepeti jimnastik piti pit tik yapıptamı yapışltırıyorsun anlamıyorum.

nuwanda bitti sıra haluk kurosmanda haydi yok mu arttıran, kardeşi yiğit zamanında tost alırken birinin ayakkabısına basmıştır o da çıksın ortayada tam olsun bu komedi, dizi çeksen reyting rekorları kırar, bilinç altında yaratılan bilinçsiz komplo teorisi, yazan yöneten oynayan izleyen tek, gelin canlar bir olalım, su pahalı, küresel ısınma, aaa konu dağıldı virgülü yanlış koydum eyvah emre aydın ın pazarlama politikası bu virgül sevenleri çekmeye çalışıyor aman yarabbim kaçııın etkilenmeyelim hiiiiiiiiiiyyyy

yeni kahramanlarımızla hikayenin devamı yaratıcı arkadaşlarımız tarafından oynanacaktır, oskarlık oskarlık yürü be kim tutar, aaaa pardon şimdi haluk abiye söylerim iki tokat atar sonra çiftetelliye kalkarız... mafyayız biz aman ha, ben polat alemdar, hande_sh memati aman yarabbim ne kötü ne kötü şimdide kurtlar vadisi izleyenleri çekmeye çalıştı ne yapmaya çalışıyor bu hemen atlayalım :!:

ekşi sözlük ten bakınız, belki cevap vardır orada :D
 
adını,sanını bilmediğim adamlara laf atmak yapımda yoktur,sadece yazılanlar üzerine yorum yaptım belki dikkate alınır diye hatta bana sinirlenme diye de eklemiştim ama yok malesef,insanlara saçmaladı diyenler kendi saçmalamış.Forum sizin tekelinizde değil hatırlatayım.

ForumdanAtildim, abi biz(ben ve bildiğim bir kaç üye diyeyim ) seni anladık merak etme, teşekkürler.
 
ogunkolik demiş ki:
adını,sanını bilmediğim adamlara laf atmak yapımda yoktur,sadece yazılanlar üzerine yorum yaptım belki dikkate alınır diye hatta bana sinirlenme diye de eklemiştim ama yok malesef,insanlara saçmaladı diyenler kendi saçmalamış.Forum sizin tekelinizde değil hatırlatayım.

ForumdanAtildim, abi biz(ben ve bildiğim bir kaç üye diyeyim ) seni anladık merak etme, teşekkürler.

sen kendini anlamadin ki baskasini anlayasin ben sana forumda hic cevap vermedim nasil uzerine alinmissan enteresan
 
Yazdiginin farkinda olmak anladiginin farkinda olmakla ayni sey degil bak bunu ayirt etmekte zor bir sey degil aslinda.

sonuc olarak yazilabilecek ne varsa yazdim gerisi guzel 250 graminiza kalmis soganla calismiyorsa birseyler kaparsiniz yok baska birsey varsa allahu teala gelse bos

benden bu kadar sorulabilecek herseyin ve atilabilecek her lekenin yaniti var orada

size bir oneri, eger birine karsi cephe aliyorsaniz sabit bir hedef secin surekli hedef degistirip zirt pirt farkli seylere yonelmeyin dolap beygiri gibi dolanir durur


Ressam, şehir meydanına büyük bir tablosunu yerleştirmiş. Tablosunun yanına kırmızı bir kalem ve "Beğenmediğiniz yerleri işaretleyin" yazılı bir not bırakmış. Gün sonunda tablonun nerede ise tamamında kırmızı kalem ile yapılmış işaretlemeler bulunmaktaymış.
Ressam ertesi gün bir başka büyük tablosunu şehir meydanına yerleştirmiş. Bu defa tablosunun yanına fırçalar, boyalar ve "Beğenmediğiniz yerleri, düzeltiniz" yazılı bir mesaj bırakmış. Gün sonunda tablonun üzerinde tek bir değişiklik bile olmamış.


Bugun okudum ekleyim dedim


sevgiler saygilar
 
öncelikle forumdan atıldım adlı arkadaşın forumdan atılması baya bi isabetli olmuş emreaydın.orgta parayosa mıydı neydi nicki orayıda böyle karıştırmıştı sonra nickinde yazıldığı gibi forumdan atılmışş atanın ellerine sağlıkk

Emre aydını bu kadar leştiren bu arkadaşa belirtmek istediğim bi kaç husus var madem bu kadar belirtti madem bu kadar kötü yönlü biri emre aydın bu kadar insanın ne zoru vardırki albümü satmış konserlerinde bilmem kaç bin kişi onunla tek yürek olmuş neden sitesi en aktif site ve hangi sanatçı bu kadar bağlı sevenlerine en kısa anlarında bile girip kim ne yazmış diye bakıcak kadar ama biliyorum sen yine baya bi isim sıralarsın benim önüme hemen onunda cevabını vereyim bizden olmak istemiyosan çeker gidersin sana göre hangi sanatçı düzgünse gider onu dinlersin emre aydın gerçekten kötüyse biz razıyız buna daha söyleyecek bişeyin yoktur umarım hatta umarım değil artık sus lütfen
 
nuwanda demiş ki:
Mulkiyeli demiş ki:
ogunkolik demiş ki:
şöyle bir açıdan bakın bir de olaya,ben o kadar forum takip ediyorum ciddi anlamda bu kadar korumayı görmedim, ha siz para alıyorsunuz da koruyorsunuz falan muhabbetlerine girmeyeceğim,zira pek çok forumda ben de korudum emre aydını ve albümüne güvendiğim ve severek dinlediğim pek çok müzisyeni ama nuwanda özellikle sen bir dışardan bak kendine, anında koruma içgüdüsüyle atlıyorsun ve insanlara itici geliyor bu (şimdi bana da cephe almazsın inşallah ),her emre aydın hakkında çıkan bir olaya ciddi anlamda mantıklı gelmiş gibi gözüken savunmaların var,doğruluğu beni ilgilendirmez tabi çıkan dedikoduların. bana sinirlenme sadece doğru düşündüklerimi söyledim.
ayrıca emre aydın fanları eğer bu insanların söylediklerine inanmıyorsanız,bu insanları yalanlıyorsanız kendi mantığınızla bırakın dilediklerini desinler. ben çok rastladım burda söylenenlerin yanlış anlaşılmasına,emre aydın fanları kendilerini daha önce de belirtilen sığ bir müzik anlayışı varmış imajı çiziyor,cidden çiziyor, sen kim oluyorsun da emreyi eleştiriyorsun diyemeyiz kimseye, bu adamlara en güzel cevap emre aydının şarkılarına güvendiğinizi göstermekle olur. örnek veriyorum ,karşılaştırma değil sadece örnek, ogün sanlısoyla alakalı ne kadar site varsa ilgilenmişimdir şimdi de pek çoğuyla ilgilenirim,hatta resmi fan sitesinde admin olmama rağmen ogünün yanlış bir söylemi olduğunda ilk eleştiren ve lafını esirgemeyenlerden biri de benim. ama burda o yok emre ne yapsa baş üstünde tutuluyor,bırakın ya adam hata yapsın bi kere değil mi, 0 kusurlu adam imajı çizmeniz emreye yarar sağlamaz,daha çok insanları kusur aramaya iter. 2. si burada yine ogün sanlısoy başlığında ogünün saçma pozları var fanlarıyla çekilmiş,altına ''daha ne resimler göreceğiz'' şeklinde yorum yapmışım ama yeltenip site yönetimine resmi silin gibi mafyavari harekette bulunmadım,bulunulmadı. he bir de nefret ettiğim teomanın başlıklarını takip ederim,oraya kötü bir yorum yazılsa,altına teo fanı kral teodur der geçer ,adamlar artık fanları oldukları kişiyi savunmanın en ince noktasındalar ve sevmeyeni takmıyorlar. burada o yok.
biraz uzun yazdım ama inşallah hepsi okunur ve dikkate alınır, sizi anlıyorum seviyorsunuz,dinliyor ve destekliyorsunuz,yaptığınız iyi bir şey ama her eleştiriye de cevap vermeye hatta ciddi manada kardeşimdir savunurum durumlarına getirmeniz tekrar söylüyorum göze batıyor. belki haklısınız ama haksız duruma düşüyorsunuz,biraz daha sakin ve sevecen davranmaya davet ediyorum sizi. benden de sevgiler.

fazla söze gerek yok, haklısın ogünkolik. nuwanda saçmalıyorlar diyorsan bırak saçmalasınlar, saçmalamayın de çık işin içinden, uzun uzun açıklamalar insanın kafasında başka türlü fikirler oluşturuyor. ben de sever sayarım kendisini, her ne kadar güvenim sarsılmış olsa da çıkar hala savunurum bu adamı, ama olay seviyeli bir tartışmadan çıkıp şahsi atışmalara dönüyor ve hiç hoş görünmüyor. gülün geçin saçma bulduğunuz şeylere bence.

Sizlerden yada bir baskasindan lehine aleyhine yorum yapmak yada susmak icin direktif alacak adam degilim. Sacmalamak icin disneyland i var yonja si var emre aydin forumunda da sabaha kadar yazarim kardes antipatikse antipatik sevgili olacak degiliz kimseyle sacmalayan sacmalar bende gerekeni yazarim baska senaryolar olusturaninda guzel hayal dunyasi ve bos kafasidir o benim degil ulke pskologlarinin ve toplum bilimcilerinin sorunu. tekrar ediyorum boyle bir siyrilma sekli ve yeni bir kacis olamaz :D

emre aydin bitti simdi sira bende ee kardesim sizler bu kadar bos insanlarmisiniz birisi babanizi savunsa ona da mi oteceksiniz :D

1. ben direktif vermedim, sadece yapılması gerektiğini düşündüğüm şeyi yazdım. bunun bir emir talimat şeklinde algılanması eğer benim üslubumdan kaynaklanıyorsa kusura bakılmasın.
2. yazılanlar sadece sana değil, yada emreaydını savunanlara da değildi, bu forumda karşı tarafın saçmaladığını düşünen herkeseydi. ama özellikle sana söylemek istediğim nuwanda, tabii ki sevdiğin insanı savunacaksın, ama bazen yorum yapmamak en güzel cevap olur bence.(bak yorum yazma diye direktif vermiyorum sadece bir öneri). sorun sadece güzel bir hayal dünyası ve boş kafayla özetlenemez, özetlenmemeli. sen kardeşim dediğin bir adamı savunuyorsun nuwanda, kimbilir ne kadar seviyorsun ve ne kadar yakın sana, kimbilir ne kadar zamandır tanıyorsun, ama insanlar sağda solda gördükleri, izledikleri bir adamı görüyorlar, kimse senin kadar hassasiyetle ve inançla yaklaşamaz emreaydına, hele tv dünyası bu kadar sahtelikle örülüyken, insanlar bu kadar önyargılıyken.
3. eğer babamın yanlış bir şey yaptığını düşüneyim, onu savunana da kızarım. ben emreye yakışmayan bir şey görsem ona da kızarım. bu çok normal. bu benim boş bir adam olduğumu göstermez. belki yıllardır emreyi savunmaktan, onu olur olmaz eleştirilerden korumaktan dolayı bir sinirlilik hali var sende, ama yine de insanları boş kafalılıkla yada boş insan olmakla itham etmesek, ne dersin? bak direktif değil ha, sadece öneri. ;)

saygılar herkese...
 
ben o kadar iyi niyetli yazmaya çalışırken hele ki okuyan kırılmasın diye uğraşırken 250 g muhabbeti yaptığın için seni kınıyorum nuwanda. unutma karşında bir insan var,bunları okuyor,emre aydın ne kadar insansa biz de o kadar insanız gör bunu ve ne bana ne de başkasına anlama kıtıymışız gibi davranma. satır aralarını okumak diye bir tabir vardır,Allaha şükür o yeneğim de var merak etme. ben öneri sundum sana haklıyken haksız duruma düşme nuwanda dedim, yukarıda beyinsiz muamelesi gördüm. neyse canınız sağolsun.bu son yazımdı artık bu başlığa yorum yazmayacağım.
 
8 ayda 130 konser veriyor.
resmi sitesi yaklaşık 1 yılda 5 kat büyüyor.
kaseti satıyor.
klipleri izleniyor, şarkıları dinleniyor.
emek veriyor, özen gösteriyor.
1 yıl içinde hangi dalda hangi ödüle aday gösterildiyse neredeyse hepsini alıyor.
yılın en iddalı ve beğenilen düetine imza atıp grupla birlikte turneye çıkıp mekanları dolduruyor.
magazine malzeme olmamaya özen gösteriyor,mütevaziliğinden ödün vermiyor.
ondan sonra biri geliyor "en etikdışı markadır o" diyor.
etiğini yesinler!
 
Geri
Üst