Emre Aydın

Ooh haberlerin en güzeli de bu olmuş... Bayıldım bu fikre gerçekten. "Belki Bir Gün Özlersin"e, yani ilk göz ağrımıza, yani en güzele, herkesin şarkısına klip geliyor demek. Yine heyecanlı, yine zevkli, yine gözlerimizi dört açarak kanallara kilitlenmemize sebep olacak bir bekleyiş süreci var sanırım önümüzde. Umarım bu sefer seyircilerini çok fazla bekletmez bu klip de bir an önce kavuşuruz. Şu an bunu bekleyen birçok insanın içinde bir bayram havası vardır eminim. :)
 
çok güzel oldu bu gite doyarken bunuda beklicez demekki şarkı süper klip zaten süper olucak. biliyoruzz emremizi ve gürcan kelteği sabırsızım çok ama eminim muhteşemdirr
 
çoğu kişi tarafından beklenilen bir parçaya geliyor yeni klip
ayrıca güzel de bir haber bu yeni klip çekim haberi [ teşekkürler çok ]

ama

hala klip çekilmesi için gönlümden geçen yegane parçadır


" bu kez anladım "
 
Bu kez anladım konusunda sana kesinlikle katılıyorum Mor´um. Benim de gönlüm hala Bu kez anladım´dan yana, benim adıma albümün enn enennenenenenenenenenenennnnn güzel şarkısı o çünkü. Bir yerlerde benim için yazılmış bu şarkı dememe sebebiyet veren şarkıdır. Yeri ayrıdır, özeldir, çaresizliğimin şarkısıdır. Keşke kliplense, ya da aslında kliplenmese de bize kalsa ... Ben kafamda ona birçok klip çektim çünkü =)
 
bu kez anladım konusuna sonuna kadar katılıyorum beni anlatan şarkı demişimdir ağlamışımdır dinlerken bi klip gelse ne güzel olur ama tabi en iyisi onlar bilir diyerek gelen sonuçlara bakınca yanılmadığımı görüyorum eminim yine en iyisi olurr merakla beklemedeyimm beklemedeyiz
 
belki bir gün özlersine klip geldi ya artık ölsem de gam yemem. albümdeki her şarkı birbirinden güzel ama belki bir gün özlersin özel.
ne de olsa ilk göz ağrımız. içimizde kıpırtılar uyandıran ilk şarkı.
çok güzel bu haber.çok...
 
hande_sh demiş ki:
Bu kez anladım konusunda sana kesinlikle katılıyorum Mor´um. Benim de gönlüm hala Bu kez anladım´dan yana, benim adıma albümün enn enennenenenenenenenenenennnnn güzel şarkısı o çünkü. Bir yerlerde benim için yazılmış bu şarkı dememe sebebiyet veren şarkıdır. Yeri ayrıdır, özeldir, çaresizliğimin şarkısıdır. Keşke kliplense, ya da aslında kliplenmese de bize kalsa ... Ben kafamda ona birçok klip çektim çünkü =)

o kafanda ki klipleri bana anlatmanı istiyeceğiim seni ilk gördüğüm yerde =)

ve merakla yeni klibi beklerken bir haber paylaşayım...

Teoman’ ın önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak olan, bir çok ünlü vokalle birlikte çalıştığı ve eski parçalarını seslendirdiği albümde, sevilen şarkısı ‘Süpriz’ e eşlik eden isim emre aydın oldu...

ve sözleri de söyledir şarkının...

Sürpriz


ne güzel süpriz bu böyle hoşgeldin
boşver çabalama konuşmak zorunda değilsin
hem hareketlerinden küçücük mimiklerinden
kalbini okurum ben...
bütün gün yataktaydım yüzümde yastık izi
seninse geçmişinde binlerce ağır yenilgi
çok şaka yaptıysam
aslında korktuğumdan
beni zaten tanırsın sen..
derlerki bir yerden sonra
acımaz daha fazla
zaten ask kötü bir şaka
anlamaya calışma
her güzel sey bitermiş
ask nedensiz sevmekmiş
kulağımda gürültüler
uyurken televizyon açık kalmıs
bir ülkenin bodrum katında kirli bir savaş varmış
midem bulanıyor galiba dünya tuttu beni hep kuruttu
derlerki bir yerden sonra
acımaz daha fazla
zaten ask kötü bir şaka
anlamaya calışma
her güzel sey bitermiş
ask nedensiz sevmekmiş
 
Anlatırım Mor´um. Sen dertlenme :)
Ve bu haber süper bir haber. Gerçi her ne kadar emreaydın´dan bir Teoman şarkısı duyacak olsam ben "İstasyon İnsanları" nı seçerdim ama olsun. Bu da son derece güzel bir şarkıdır. Zaten aşk kötü bir şaka. E en güzeli. Eminim çok güzel olucaktır bu da. E şimdi yeni bir şeyi daha beklemek lazım. Hep beklemek hep beklemek. Hadi bakalım.
 
Eren Erdem'in hazırlayıp sunduğu "Ayak Kaydıran Şarkılar" daha önce Yüxexes dergisinde yayımlanan Ayak Kaydıran Albümler köşesinin radyo versiyonu.

Her hafta bir konuk Eren Erdem'e kendisini en çok etkileyen ve hayatı boyunca en fazla değer verdiği şarkılardan bahsediyor.

Pazar akşamları
Eren Erdem ve konuklarını dinlemek için kulağınız 94.5 K-Rock'ta olsun.

[email protected]

ve ve ve

Emre Aydın bu pazar ( 25.kasım.2007) saat 20.00'de, 94.5 K-Rock'ta "Ayak Kaydıran Şarkılar" isimli radyo programında Eren Erdem' in konuğu olacak

İstanbul dışında olanlar ve programı internet üzerinden dinlemek isteyenler için adres:

www.krock.com.tr
 
hande_sh nickinin son 44 mesajının hepsi birden emreaydın markasına gönderilmiş bu büyük fanı alkışlamak isterim

44 mesaj ne ki diyenler için bu nick tam yarım senedir forumda sadece ve sadece bu başlığa yazıyor diyebilir ve durumu özetleyebilirim.

ewet , paranoyağım .

öte yandan hiç bunlara gerek yok ki ya. biri çıkıp artık tamam biz (nuwanda ve hande_sh ) emreaydın için buradayız desin. rica ediyorum. çok mu aptal gözüküyor bu forum size ? 17 yaşındaki insanları kandırıp para kazandırın üstlerinize. Bravo !
 
hande_sh demiş ki:
Sürpriz ne zaman girecek acaba hayatımıza? Emre Aydın´dan yeni bi şeyler duymak son derece zevkli olacak fakat bir an önce gelse artık. Sabırlar taşmak üzree ;)

bu ne ya ? allahınızı seversiniz ! yer miyiz biz bunları :) sürpriz ne zaman girecekmiş hayatımıza. sakın birileri lokal net cemiyetlerinden bu bilgiyi konuşturmaya çalışıyor olmasın. duyurmak istiyor olmasın. nasıl güzel reklam ve pazarlama gücü bu böyle. billboardlar kesmedi mi ? burada pr yapın biz de okuyalım. anlamıyorlar nasıl olsa anlamayacaklar. 3 - 4 kişi yazacak şimdi bu postun altına bir yığın alakasız birşey. ve ben birilerine göre yalancı olucam. devam edin. peh.
 
Teoman'ın yeni albümünde emreaydının seslendireceği parçayı ilk defa geçenlerde dinledim ve merakım iyice arttı, 15 aralık denmişti albümün çıkış tarihi için, ama hala yok ortalıkta. bari şöyle yeni yıla doğru çıksa da bize yeni yıl hediyesi olsa...

*reklam ve pazarlama gücüne katkımız olsun dimi?yeni çıkacak bir albümle ilgili merakımız da kapitalizmin kucağına mı düştü ha forumdanatıldım, tartışamayacak mıyız burada reklam yapmayalım diye bir şey soramayacak mıyız alla alla ya... bu kadar da yapmayalım ama. sanki ne kadar marketing varsa bizim başımızın altından çıkıyor..
 
Geri
Üst