mfikret demiş ki:avenger demiş ki:Valla gitar aldım ama içimde hala C1 Blackjack ATX FR uktedir. Gelecekte bir gün mutlaka sahip olacam o gitara inat ettim 😀
off be hocam gece gece kendimden geçirdin beni.nedir bu böyle daha önce görmemiştim bu modeli. ahh schecter ahhhh....
TogetherAsOne demiş ki:c1 plus modelini en uygun sıfır olarak hard case i ile birlikte 550$ a bulmuşken türkiye de en ucuz sıfır c1 i nakit almak koşulu ile 1150 ytl den aşağı almak zor olabilir.
TogetherAsOne demiş ki:schecter gitarlarının gövdeleri genelde maun. bu ton açısından benim çok tercih ettiğim bir şey. sustain için ise sabit köprüyü tercih ederim her zaman. istediğim özellikleri genel olarak barındırmasına rağmen tek neck-thru modeli c1 classic olması biraz üzdü beni.
ayrıca uluslararası satış yapan amazon.com, ebay.com ve benzeri bir sürü büyüklü küçüklü her siteyi araştırdım neredeyse ve türkiye distribütörü do-re müziğin o kadar da uygun fiyatlar sunduğunu söyleyemem. lakin c1 plus modelini en uygun sıfır olarak hard case i ile birlikte 550$ a bulmuşken türkiye de en ucuz sıfır c1 i nakit almak koşulu ile 1150 ytl den aşağı almak zor olabilir.
kendimce bir de tavsiye vermek istiyorum. çünkü aklımdaki bir şey bunu yapmak. ben uygun bulduğum ve güvendiğim bir site aracılığıyla bu modelin siparişini vererek kendim yurt dışından getirtmek istiyorum. bunun için gümrük mevzuatı başlığını tamamen okumama rağmen aslında kesin sınırların olmadığını da öğrendim. yani bu işi en temiz halletmenin yolunu öğrenmek üzere bir mali müşavirle görüşeceğim önce, sonra da cevizlibağ daki depoda bu işlerin nasıl yürüdüğünü öğreneceğim. duruma göre ne yapmam gerekene karar vereceğim. biraz risk almaya değer bu gitarlar çünkü.
obican demiş ki:domatesin kilosu falanda köyde x lira sende neden 4x lira ben ordan alacağım de
MidnightOil demiş ki:Beyler bu manyetiklerin üzerlerini jelatinle kaplamış adamlar, çıkarayım dedim beceremedim jelatin manyetiğin altına kadar kaplı. Siz nasıl çıkarttınız?
avenger demiş ki:MidnightOil demiş ki:Beyler bu manyetiklerin üzerlerini jelatinle kaplamış adamlar, çıkarayım dedim beceremedim jelatin manyetiğin altına kadar kaplı. Siz nasıl çıkarttınız?
dostum gerekirse manyetikleri çıkararak sökersin (lehimleri sökmeden tabiki =) ) çok zor değil ama bilmiyorsan bir ustaya götür diyeceğim ama ustanın gıcık olma ihtimali var =) onun için en iyisi ya kendin yapabilirsen yap ya da bilen birine yaptır. dediğim gibi çok zor birşey değil =) kolay gelsin
MidnightOil demiş ki:USA'de sadece "custom" siparişler üretiliyor, ama tüm Kore gitarlar'ın setup'ları USA'de yapılıyor.
Q: Where are Schecter guitars and basses made?
A: Our Diamond Series guitars and basses are manufactured in South Korea (unless otherwise specified on the guitar), and every one of them is 100% set up in the USA, in our Burbank, CA facility. Our Custom Shop guitars and basses are 100% handmade here in Burbank.
TogetherAsOne demiş ki:schecter gitarlarının gövdeleri genelde maun. bu ton açısından benim çok tercih ettiğim bir şey. sustain için ise sabit köprüyü tercih ederim her zaman. istediğim özellikleri genel olarak barındırmasına rağmen tek neck-thru modeli c1 classic olması biraz üzdü beni.
ayrıca uluslararası satış yapan amazon.com, ebay.com ve benzeri bir sürü büyüklü küçüklü her siteyi araştırdım neredeyse ve türkiye distribütörü do-re müziğin o kadar da uygun fiyatlar sunduğunu söyleyemem. lakin c1 plus modelini en uygun sıfır olarak hard case i ile birlikte 550$ a bulmuşken türkiye de en ucuz sıfır c1 i nakit almak koşulu ile 1150 ytl den aşağı almak zor olabilir.
kendimce bir de tavsiye vermek istiyorum. çünkü aklımdaki bir şey bunu yapmak. ben uygun bulduğum ve güvendiğim bir site aracılığıyla bu modelin siparişini vererek kendim yurt dışından getirtmek istiyorum. bunun için gümrük mevzuatı başlığını tamamen okumama rağmen aslında kesin sınırların olmadığını da öğrendim. yani bu işi en temiz halletmenin yolunu öğrenmek üzere bir mali müşavirle görüşeceğim önce, sonra da cevizlibağ daki depoda bu işlerin nasıl yürüdüğünü öğreneceğim. duruma göre ne yapmam gerekene karar vereceğim. biraz risk almaya değer bu gitarlar çünkü.