---C1 FR Maun gövdeye, nokta inlaylara,aktif manyetiklere ve parlak bir boyaya sahip...Monster_YGT demiş ki:schecter c1 fr ve damien fr kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum yakın zamanda bu ikisinden birini alacağım. SOS...😀 Daha öncede yazmıştım pek yorum gelmedi.
---DAMİEN FR ise Ihlamur gövde,şekline anlam veremediğim ama güzel inlaylara,pasif emghz manyetiklere ve mat boyaya sahiptir...
Bana soracak olursan ben C1 FR yi seçerdim gözüm kapalı şahsen doremi de elime alıp hepsini denedim C1 FR çok hoş bir gitar fakat damien olsun C1 FR olsun floyd ları hoşuma gitmedi ama yinede iyi gitarlar...Tr çok pahalılar şahsen 700-800$ C1 FR ye verene kadar forumdan ne gitarlar alırım...Bu benim şahsi görüşüm...En basit örnek forumda Dk2 satılıyor KE-3 satılıyor...Haaaa burdan schecter kötü gitar sonucuna varılmasın insanı bayıltan güzellikte gitarları var fakat tr çok pahalı...Amerikada sıfır C1 FR 500$ damien FR 450$ mis gibi...Bu arada yeni gördüm illa ben SCHECTER alıcam diyosan DAMİEN SPECİAL FR al güzel gitar...