Nükleer Başlıklı Kız

ARKADASLAR 3 OCAK PERSEMBE GUNU YANI YARIN IF PERFORMANS HALL'DE SONY ERICSSON UNISTAR FINALISTLERI KONSERIMIZ VAR..GELMEK ISTEYEN OLURDA GELIRSE COOK SEVINIRIZ...

NUKLEER BASLIKLI KIZ
RIND(DEPREM)
KAOTIK

3 OCAK PERSEMBE

KAPI ACILISI 22:00

GIRIS UCRETSIZDIR!!!

BU KONSER HABERINDEN SONRA HEPINIZE MUTLU MUTLU YILLAR DILERIM:) .. GORUSMEK DILEGIYLE .. SEVGILER & SAYGILAR ..
 
Cattt'e cok tesekkur ederiz bizim yerimize bi hatirlatma yapmis:) evet,
BALANS Music Performance Hall'de 30 OCAK CARSAMBA Gunu SAAT: 21:00'de basliyacak olan organizasyonda SONY ERICSSON UNISTAR Yarismasinin ilk 3'e kalan Ankara'li gruplari olarak;
NUKLEER BASLIKLI KIZ
RIND (DEPREM)
KAOTIK
sahne alacaktir arkadaslar....gelebilicek olan herkesi konserimize bekleriz:) .. yarismada oldugu kadar zevkli, eglenceli bir organizasyon olmasi dilegiyle diyorum..sevgiler&saygilar sunuyorum :)
 
ARKADASLAR 30 OCAK CARSAMBA GUNU BALANSTA OLCAK OLAN KONSER ORGANIZASYONU BIZDEN KAYNAKLANMAYAN BIR NEDENLE BELIRSIZ BIR TARIHE ERTELENMISTIR...GELCEK OLANLAR VARDIYSA HABERLERI OLSUN...BIZDEN DEGIL, ORGANIZASYONU YAPANLARDAN KAYNAKLI BI AKSAKLIK AMA YINE DE BIZDE SIZLERDEN OZUR DILERIZ...GORUSMEK UZERE...SEVGILER&SAYGILAR..
 
bizde haber bekliyoruz arkadaşlar organizasyon bize döner dönmez tarih duyurucaz:(
çantalar,ekipmanlar hazır yola koyulmayı beklerken bizde dumura uğradık....
ama bu aksaklığın en iyi şekilde giderileceğine ve biraz geçte olsa çok keyifli bir organizasyon olucağına inanıyoruz....
 
Umarım bahar dönemi başlamadan bi haber gelir :?
Bu ayın 24'ünde Sivas'a dönmek zorundayım :( :(
Gerçi şu an yine Sivas'tayım,program İstanbul'a geçiş tarihime rastlarsa Ankara'dan İstanbul'a birlikte gitme ihtimalimiz olabilir mi? :p
Çok keyifli olacağı kesin zaten :) özellikle de büt.leri atlattıktan sonra çok süper olacak :) Ne kadar arkadaşım varsa hepsine dinlettim kayıtlarınızı,amcamı bile kandırdım balans'a birlikte gelcez :)
 
ARKADASLAR..EVET BEKLEDIGIMIZ HABER GELDI..ISTANBUL'DA KI ERTELENMIS OLAN UNISTAR KONSERIMIZ ,22 SUBAT CUMA AKSAMI BRONX'DA OLACAKTIR..

-NUKLEER BASLIKLI KIZ
-RIND
-KAOTIK

Bi daha bi aksilik olmamasini diliyoruz..Butun herkesi bekliyoruz:) buyurunuz :)
 
desdurberkay demiş ki:
"cattt"seni hiç yormayalım kardeşim:) 20 martda sivasda konser ihtimali var herşey tamam gibi.bir aksilik olmazsaa sen bize gelemedin ama biz sana geliyoruz :)
Canlarım benim yaa :LOL: buyrun gelin hocam karşılama ağırlama uğurlama ne gerekiyorsa herşeye hazırız :) :) Çok süper bi haber bu :)
Yine çok güzel bi haber de Billur'dan gelmiş :)
ARKADASLAR..EVET BEKLEDIGIMIZ HABER GELDI..ISTANBUL'DA KI ERTELENMIS OLAN UNISTAR KONSERIMIZ ,22 SUBAT CUMA AKSAMI BRONX'DA OLACAKTIR..

-NUKLEER BASLIKLI KIZ
-RIND
-KAOTIK

Bi daha bi aksilik olmamasini diliyoruz..Butun herkesi bekliyoruz:) buyurunuz
Bu haberin beni üzen tek tarafı organizasyonun Bronx'ta olacak olması çünkü sevmiyorum orayı ben :roll: ama olsun 22 şubatta görüşürüz tabi sonra da 20 martta :) :)
Hocam ölecek miyim neyim ne dilersem oluyor;beklediğim bütün konser haberleri geliyor peş peşe :)
 
bizim içinde önemli ve çok keyifli bi konser olcak, boş durmadık:p yeni bir playlistle çıkıcaz.. yeni cover'lar ve bir de yeni beste.. hatta belki bir de süpriz..
takip edin :D
 
Geri
Üst