Hepimiz genel kabul olarak müzikle özellikle rock müziğiyle yakından ilgiliyiz. Peki diğer hobilerimiz ilgi alanlarımız neler ? Misal evcil hayvanlar , bisiklete binmek , eski eşyaları biriktirmek , pul koleksiyonu yapmak ... Yani gündelik sıradan yaptığımız işler dışında tutkuyla bağlı olduğumuz ve yaparken bize zevk veren faliyetler nelerdir. Burada aynı hobilerle uğraşlarla ilgilenen kişiler tanışıp paylaşımlarda bulunabilir.
Önce kendimden başlayayım ;
DIECAST (model araba)
Belli ölçülerde maket araçların biriktirilmesi koleksiyonu . Benim topladığım ölçü 1/18 ve genelde en yaygın kullanılan ölçü budur. Yani bu ölçekte aldığınız her şey gerçeğinin 1/18 kadarı küçültülmüşü. Belli temelar var . İster amerikan arabaları , ister süper sporlar v.s. istediğiniz şeyi toplayabilirsiniz. Cam raflarda sergilemsi bakımı v.s. çok zevkli.
AKVARYUM
Akvaryum çocukluğumdan beri uğraştığım bir hobi. Evde daima akvaryum olmuştur hatta bazı zamanlar 4-5 taneye kadar çıktığı olmuştur. Bir ara tabanda çökme yapar diye bazılarını satmıştım çünkü odadaki ağırlık 2 tonu geçiyordu su olarak. Akvaryum içinde balık yanında bolca bitki , karides , yengeç , istakoz , salyangoz yetiştirip ürettim.
ÖRÜMCEKLER- SÜRÜNGEN- BÖRTÜ BÖCEK
Uzun süredir tarantulalarla ilgileniyorum. Bakımı aslında kolay , yem olayı bira zsıkıntı özellikle kışın. Çünkü ölü hiçbir şeyi yemiyorlar.
KÖPEK
Kapı kırma gibi bir huy edindiği için antalyada kardeşimin yanında artık
KUŞLAR
Bir ara yaralı bir yavru karga buldum belli süre baktım uçmaya başlayınca bulduğum yere bıraktım.
ev ev değil barınak
Bunlar da kardeşler.
Bu da kendime ayırıp büyüttüğüm papağanım (kaju)
Bu da çinçillam
Star Wars köşem. Eksiğimiz çok. Para bu işler hep.
PLAK KASET DVD
Oldukça geniş arşivim hatta bazı plaklarım çıktığı yılın baskısı v.s. Meraklısı varsa özelden muhabbet yaparız.
Bunların dışında para koleksiyonu ve eski müzik dergileri topluyorum ama resim bulamadım eve gidince çekerim. Motor sevdası da mevcut ama ona hiç girmedim uzun konu. Şimdilik honda activa ile idare ediyoruz (pideci stayla)
Not : dediğim gibi bu hobilerle uğraşan varsa seve seve paylaşımda bulunurum.
Önce kendimden başlayayım ;
DIECAST (model araba)
Belli ölçülerde maket araçların biriktirilmesi koleksiyonu . Benim topladığım ölçü 1/18 ve genelde en yaygın kullanılan ölçü budur. Yani bu ölçekte aldığınız her şey gerçeğinin 1/18 kadarı küçültülmüşü. Belli temelar var . İster amerikan arabaları , ister süper sporlar v.s. istediğiniz şeyi toplayabilirsiniz. Cam raflarda sergilemsi bakımı v.s. çok zevkli.

AKVARYUM
Akvaryum çocukluğumdan beri uğraştığım bir hobi. Evde daima akvaryum olmuştur hatta bazı zamanlar 4-5 taneye kadar çıktığı olmuştur. Bir ara tabanda çökme yapar diye bazılarını satmıştım çünkü odadaki ağırlık 2 tonu geçiyordu su olarak. Akvaryum içinde balık yanında bolca bitki , karides , yengeç , istakoz , salyangoz yetiştirip ürettim.

ÖRÜMCEKLER- SÜRÜNGEN- BÖRTÜ BÖCEK
Uzun süredir tarantulalarla ilgileniyorum. Bakımı aslında kolay , yem olayı bira zsıkıntı özellikle kışın. Çünkü ölü hiçbir şeyi yemiyorlar.

KÖPEK
Kapı kırma gibi bir huy edindiği için antalyada kardeşimin yanında artık

KUŞLAR

Bir ara yaralı bir yavru karga buldum belli süre baktım uçmaya başlayınca bulduğum yere bıraktım.

ev ev değil barınak

Bunlar da kardeşler.

Bu da kendime ayırıp büyüttüğüm papağanım (kaju)

Bu da çinçillam

Star Wars köşem. Eksiğimiz çok. Para bu işler hep.

PLAK KASET DVD

Oldukça geniş arşivim hatta bazı plaklarım çıktığı yılın baskısı v.s. Meraklısı varsa özelden muhabbet yaparız.
Bunların dışında para koleksiyonu ve eski müzik dergileri topluyorum ama resim bulamadım eve gidince çekerim. Motor sevdası da mevcut ama ona hiç girmedim uzun konu. Şimdilik honda activa ile idare ediyoruz (pideci stayla)
Not : dediğim gibi bu hobilerle uğraşan varsa seve seve paylaşımda bulunurum.
Son düzenleme: