müziği bana yetecek kadar açıp arabayla gezmeyi çok seviyorum altımızda bi megane 2 , teybimizde metalden ruh okşayan müziklere kadar var uzun yolda heleki pilli bebek - olsun dinlemek var...
gitar çalmayı, kitap okumayı, kağıt oynamayı, internette kumar oynamayı severim ama aşırı derecede para koymam özenmesin kimse iyi birşey değil hırs büyük kayıp yaptırıyor...
bir de hayvan sevgim var ama evimde kedi ve kaplumbağa dışında beslemedim bi kere de bahçeli evdeyken köpek beslemiştim golden retriever çok akıllıydı ayrılmak çok zor oldu...
bir de mp3 çalar ve kulaklık hastalığım var elimdeki kulaklıkları yazsam şuan listeyi okumaya üşenirsiniz bu da böyle bir hastalık...
bilgisayardan da anlarık nede olsa bilgisayar bölümü mezunu üniversite terk adamız o yüzden hilesini yapamadığım oyunu oynamam mutlaa trainerimi kendim ihtiyacıma göre yaparım ...
guitar hero var birde , çok kafayı yerim oynarken uçarım bazen ensemde çalarım bazen ters çalarım falan kendimi sahnede hissettiğim bir şeydir o oyun ama metallica versiyonundan nefret ediyorum... ha bir de canım gardaşım @
ZartarxiS gibi alkol konusunda seçiciyimdir ama markadan markaya ... bira severim ama bomonti. likör severim ama baileys. votka severim sadece stumbras içerim. tekila severim 3 marka dışında içmem; josequerro olmeca ve sierra. viskiyi pek sevmem işte böyle birşeyler daha uzun uzun liste var sanırım ama en sevdiğim şeyler böyle bir de en uzun vadede yaptığım şey sosyal aktiflik konusudur. şöyle ki arkadaş edinmeyi severim kolay edinirim oturur konuşurum herkesle hatunlarla aram çok iyidir. angaralıyım angara mı gezmeyi de çok severim böyle işte neyse çok uzadı sanırım gideyim en iyisi
😀