Şiir istiyoruz :cat:Gitar, müzik , kitap okumak , şiir , kedi , kuş .
Marangozluk ve kedi. Tesadüfen ikisinin de bir arada olduğu bir video var. Kedinin üzeride gezindiği masayı çöpe atılmış kerestelerden yaptım. Kedi yaşamaz sanıyordum ama şimdi kocaman oldu, komşumda.
Epiphone LP standard ile Tarantula takası düşünür müsün ? Ö.m. 🙂
Bir de ölü hiçbirşey yemiyor demişsiniz ya yahu haftada bir kuş fare falan mı atıyorsunuz çok merak ettim ne yiyor 😱 o dişleri sizin elinize gecirmiyor mu hiç :bored:
Günde kaç kurt kaç hamam böceği yer bu kardeşimiz :vomit:Pinky adı altında fare satılıyor ama ben denemedim denemem de çünkü faze ve hamster da besledim uzun süre. genel yiyeceği kültür olarak yetiştirilip satılan çekirge , hamam böceği , cır cır böceği ve sinek lavraları.
şöyle misal
Günde kaç kurt kaç hamam böceği yer bu kardeşimiz :vomit:
Güneş ardından batarken tepelerinŞiir istiyoruz :cat:
😀Gü
Güneş ardından batarken tepelerin
A@&&€na k)&@)) bütün teletabilerin 😀 şaka bir yana bir ara taratıp paylaşırım Nazım seviyorsanız beni de sevebilirsiniz.
Marangozluk ve kedi. Tesadüfen ikisinin de bir arada olduğu bir video var. Kedinin üzeride gezindiği masayı çöpe atılmış kerestelerden yaptım. Kedi yaşamaz sanıyordum ama şimdi kocaman oldu, komşumda.
Ufacık çakı koleksiyonum 🙂 Bakımsız değiller, çok eskiler ondan böyleler 🙂
Senin kuzen benden bir miktar borç da almıştı, nasıl yapıyoruz?@Manweed Geçen hani ileri geri konuştum biraz hani çok pişmanım, onu belirteyim dedim, bi de zaten kuzenim yazmış.. tamam di mi abi? he?