İşte bu. Önemli olan nelere sahip olduğun değil, sahip olduklarınla neler hayal edebildiğndir. Sen de büyük bi ışık gördüm 😀Çok hoş olmuş. Ben konforuma düşkünüm.
92873 eklentisini görüntüle
İşte bu. Önemli olan nelere sahip olduğun değil, sahip olduklarınla neler hayal edebildiğndir. Sen de büyük bi ışık gördüm 😀Çok hoş olmuş. Ben konforuma düşkünüm.
92873 eklentisini görüntüle
İşte bu. Önemli olan nelere sahip olduğun değil, sahip olduklarınla neler hayal edebildiğndir. Sen de büyük bi ışık gördüm 😀
Tek eksiğin çift ekran ama onun da acelesi yok şimdilik 🙂 Hayırlı olsunUzun süren kaynak oluşturma/satın alma aşamasından sonraki durum 🙂 94931 eklentisini görüntüle
Masa sizin tasarımınız mı? Mükemmel olmuş. Bakmaya doyamadım.👍Buda benim mütevazı stüdyom....
97020 eklentisini görüntüle 97021 eklentisini görüntüle 97022 eklentisini görüntüle
Evet benim tasarımım, ama yaptırması çok zahmetli oldu. 1 tane yaptırdım, adam 3mm lik MDF kullanacağına 1.8mm kullanmış dolayısıyla masa kendi ağırlığını bile çekmiyordu 🙂 Kurduğumuzda resmen eğilip büküldü. Kavga dövüş geri verdim masayı, biz böyle anlaşmadık deyip. (üstelik ücretide 3mm MDF için vermiştim) Sonra başka tanıdık bir mobilyacı buldum sağolsun beni iyice anladı ve bunu yaptı, benimde içime sindi açıkçası. (üstelik bu 3.6mm MDF ten 🙂)Masa sizin tasarımınız mı? Mükemmel olmuş. Bakmaya doyamadım.👍
Özenerek yapıldığı belli. Doğru ustayı bulmak çok önemli. Usta milleti genelde bildiğini okur. 🙂 Sonuç mükemmel olmuş. Güle güle kullanın. Bir ara ben de özel bir tasarım yaptırmak istiyorum. Ama öncelikle ekipmanın son şeklini vermem gerekli. Sonra sizden bu konuda yardım alabilirim sanırım. 😉Evet benim tasarımım, ama yaptırması çok zahmetli oldu. 1 tane yaptırdım, adam 3mm lik MDF kullanacağına 1.8mm kullanmış dolayısıyla masa kendi ağırlığını bile çekmiyordu 🙂 Kurduğumuzda resmen eğilip büküldü. Kavga dövüş geri verdim masayı, biz böyle anlaşmadık deyip. (üstelik ücretide 3mm MDF için vermiştim) Sonra başka tanıdık bir mobilyacı buldum sağolsun beni iyice anladı ve bunu yaptı, benimde içime sindi açıkçası. (üstelik bu 3.6mm MDF ten 🙂)
tunç abi harika olmuş !!!Buda benim mütevazı stüdyom....
97020 eklentisini görüntüle 97021 eklentisini görüntüle 97022 eklentisini görüntüle
Eyw kardeş 🙂tunç abi harika olmuş !!!
Cok guzel. Pembis vosvos ve ses kartinin ustundeki gitara bayildim. Gerisine pek gerek yok 😀😀 Saka tabii masanin altinda gizli hazine var 🤣86486 eklentisini görüntüle bu da benim stüdyocuk🙂
Hayalimdeki oda isiklandirma da super olmus. Ne diyelim Masallah diyelim :happy:Nihayet tannoy'lar da bugün ulaştı. Sanırım şimdilik ve uzun bir süre son hali böyle kalacak. Evet, ilk ay sonu hesap kesiminden boy veriyorum;
92788 eklentisini görüntüle
92789 eklentisini görüntüle
92790 eklentisini görüntüle
Icarus reyiz'siz olmaz!
92791 eklentisini görüntüle
Eyw kardeş 🙂
Abim ben 1800 TL ye yaptırdım fakat tanıdık olduğu için bu fiyat. Normalde 2500 TL idi.Harbiden çok iyi olmuş. Maliyeti ne oldu?
Hayalimdeki oda isiklandirma da super olmus. Ne diyelim Masallah diyelim :happy:
Arkadaşlar cahilliğimi mahsur görün bir sorum olucaktı neden stüdyolarınızda klavye bulunuyor ? Ne işe yarıyor yani biz gitar çalmıyormuyuz ? 🙂
Yada ben büyük yalancıyım, ve aslında hepimiz gizli piyanist şantörüz. 🙂