kedide stüdyoya dahil mi 😀Ben de şuraya iliştireyim 🙂 Daha büyücek ama şimdilik bu kadar 😀
kedide stüdyoya dahil mi 😀Ben de şuraya iliştireyim 🙂 Daha büyücek ama şimdilik bu kadar 😀
Manyetik değişimi yapsan on numero gitar olur.@HmzGkgz yok casede durmakta. Duvarda 3 adet askı var ona yer kalmadı Charvel/Jackson ımsıyla değişmeli çalıyorum ara sıra 😀
ebay'da her türlüsü var hocam ebmm de var
kedide stüdyoya dahil mi 😀
Eyvallah.ebay'da her türlüsü var hocam ebmm de var
EMG Het-Set sevdiğim tek aktif set. Çok kallavi olur senin zevkine. Ya da DiMarzio Crunch Lab olabilir. (İbanez'e en çok DiMarzio yakışıyor bence.)Amfiyi açıp gitarın teline dokununcaya kadar sürekli beraberiz hocam kediyle 😀
@HmzGkgz geçen bir arkadaş SH6 ilanı açmıştı ama geç davranmışım. Gerçi ERS pickups'ta düşündüm bir ara gitarı soktuğum DIY yapısına daha iyi uyacak gibi ama bakalım... Bu gidişle piyango çıkana kadar stok kalacak 😀
Video çekerken fotoğraf makinesinin arkasına koyuyorum, ekranı (kadrajı) görebilmek için. Normalde fotoğraf makinesi hep orada duruyor, bu fotoğrafı çekmek için aldım oradan 🙂
EMG Het-Set sevdiğim tek aktif set. Çok kallavi olur senin zevkine. Ya da DiMarzio Crunch Lab olabilir. (İbanez'e en çok DiMarzio yakışıyor bence.)
AXE HEAVEN® Miniature Guitars | Officially Licensed Fender™ Guitar Mini Replica Collectibles, Stratocaster™, Telecaster™, Custom Promo Miniature Guitars, Rock Star Guitar Awards@J-P hocam şu mini gitarı nerede aldınız? EBMM'si var mı? 😀
Beni rahatsız etmiyor. 🙂JH set snakebyte ta var, çok ta severek kullanıyorum zaten. DiMarzio JP set te olabilir aslında Ibanez'e ama önce şu pickguard işine alışmam lazım. Çok hoşuma gitmiyor elimin altında fazladan yükseklik yapan başka bir cismin daha olması 😀
Hocam dolu kolon var sesten şikayet gelmiyor mu?
Kedi olmayan stüdyo olmaz 🙂kedide stüdyoya dahil mi 😀
Çok güzel başlık olmuş 🙂 Benimde aşağı yukarı videoda görüldüğü gibi
Kayıt için kullandığım M-Audio LT1010 ve BX8a. Demo kayıt almak için Rocktron Piranha kullanıyorum (poor man's triaxis derler) ve efektler için Boss GT-pro. Fiyat/performans açısından iyi sonuçlar alıyorum. Deneme olsun diye Lamb of God'un Walk with me in hell parçasının davul ve bas stemleri üzerine gitarlarını kaydetmiştim, fena olmadı (çalımdaki hataları saymazsak 🙂 ):
Dantelsiz olmaz tonu bayağı etkiliyor.abi dantel koyan var ya masasina