Ben de şuraya iliştireyim 🙂 Daha büyücek ama şimdilik bu kadar 😀
HS serisinin beyazı da başka bir albeniye sahipmiş doğrusu 🙂 Ben ilkkez karşılaştım. Alındığında mı böyleydi yoksa sizin zevkinizin ürünü mü ? Merak ettim doğrusu 🙂
Ben de şuraya iliştireyim 🙂 Daha büyücek ama şimdilik bu kadar 😀
Ben onları kartondan yaptım aslında, sonra gauj boyayla boyadım 🙂Lord of the rings mifer dibi'ndeki orclar gibi gitarlar da bilgisayar efektiyle çoğaltılmış. Aslında fotoğrafta sadece 1 tane gitar var.
HS serisinin beyazı da başka bir albeniye sahipmiş doğrusu 🙂 Ben ilkkez karşılaştım. Alındığında mı böyleydi yoksa sizin zevkinizin ürünü mü ? Merak ettim doğrusu 🙂
Kayıt için kullandığım M-Audio LT1010 ve BX8a. Demo kayıt almak için Rocktron Piranha kullanıyorum (poor man's triaxis derler) ve efektler için Boss GT-pro. Fiyat/performans açısından iyi sonuçlar alıyorum. Deneme olsun diye Lamb of God'un Walk with me in hell parçasının davul ve bas stemleri üzerine gitarlarını kaydetmiştim, fena olmadı (çalımdaki hataları saymazsak 🙂 ):
Dantel kurumuş ve oturmuşsa, tadından yenmez. Özellikle de Münevver Teyze dikimi olanlar.Dantelsiz olmaz tonu bayağı etkiliyor.
[/MEDIA]
Buyrun benim ev stüdyom da bu, Asus telefon...epey bir zaman da böyle kalacak sanırım. Kılıfı da 15 liralık suni deri Sıhhıye`den aldıydım. Senelerdir bu işe sıra gelmedi, gelemedi... Neyse, umalım da bu güzel başlıkta paylaşılan şeyler benim gibilere az biraz motivasyon olsun. İlk ses kartımı alınca unboxing videosu çekeceğim inşallah...
Edit: Simdi resimden fark ettim ki şarjı da azalmış bir takıp geleyim...
71682 eklentisini görüntüle
Amatörlere çok ilham vermiyor. ESP,Musicman, Boogie falan nedir abi o? 🙂
Çook teşekkürler 🙂Çok şık olmuş.
Dört tane Jackson gitar yan yana durunca, Jackson Cumhuriyeti diyesim geliyor. Asker gibi dizilmişler....Az çok demeyelim boş geçmeyelim
86485 eklentisini görüntüleBu da benim homestüdyom 😀
Belki 20 senedir hayalimi süsleyen bir şeydi, evimde kendime ait rahatça gitar çalıp kayıt alabileceğim bir stüdyo olması. Yeni evlendiğim için evin komple tadilat nedeniyle yıkılması ile neden olmasın diye aklımda fikir belirdi. Kademe kademe neler yaptığımı, maliyet vs. ile birlikte bunu yapmak isteyen arkadaşlara daha sonra anlatmaya çalışacağım. En son sonuçları da ayrıca paylaşıcam. Hem de bu konuda hiç bir tecrübem yok, tecrübeli arkadaşlar fikirleriyle aydınlatırsa sevinirim.
Önce elektrikçiyle konuşup, evin tüm elektrik tesisatı yenilenirken stüdyo olmasını düşündüğüm odaya, tabii ki toprak hattı ve iki adet prize sadece onlara ait birer şalter yaptırdım. Böylelikle dip gürültü oranını en düşüğe indirmeyi planlıyorum.
Yalıtım için ise evin diğer bölümlerini de yaptırdığımız ustadan bir malzeme önerisi aldım ve onu kullanmaya karar verdik.
Aslında nasıl olacağını ben de merak ediyorum hala uğraşıyoruz çünkü 🙂 Kendiniz yapacaksanız kişisel görüşüm tavan biraz sıkıntılı olabilir fotoğrafta gördüğünüz iskeleti oraya oturtmak ve üzerine alçıpan gerçekten ustalık istiyor. Benim odada, duvarlar ve tavan tamamlandıktan sonra yer kısmına önce şap altı kauçuk döşedim üzerine şap atıldı. Odaya parke yapılacaktı, parkeciyle görüşüp parkenin altına koyacağı parke altı şilteyi de normalde 3 mm koyacakken bu odaya 1 cm koyduk. Görsellik açısından parke çok güzel tabii ki ama yetmezse üzerine akustik halı kaplatmayı düşünüyorum.Sizin projeyi çok merak ediyorum.
Bende bir odayı tamamen yalıtım yapmak istiyorum. Sorunum oda ortada ve üst kat alt kat problemi var.
Yalıtımlı ama şık bir oda nasıl yapılır?