The Elder Scrolls V Skyrim ; Hayatımda oddworld serisi, Shadow man, Resident Evil 4, Soul of The Samurai, Silent hill'den sonra Tekrar karşılaştığım oyun ötesi oyunlardan. Arkadaş bir kere oyundaki atmosfer-yalnızlık,geriplandaki insanın (En azından benim) ruhuna dokunan müzikler hatta aksiyon sahneleri geldiğinde devreye giren şu iki ruh parçalayıcı müzik ; Blood and steel ve bu müzikte vokal girdiğinde tası tarağı herşeyi atıyorum, 2.side Tooth and Claw bu iki müzik mp3 playerimde vazgeçilmezler arasında. Jeremy Soule eserleri.
- ağustos 2012 de başladım bu oyunu Ps3'te oynamaya, ekim 2013 de bıraktım ya da bitti. Çünkü bildiğin klasik bir The end'li trailer tarzı bir bitişi yok, Tüm görevleri (Buglar dışında) yaptım, normal verisyonda 81 level son level , Daha sonra Şu Dragonborn-Heartfire ve Downguard dlc leri çıktı, onunlada bir 256 levele kadar dayattım oyunu. Bütün skill ağaçlarının hepsini perkledim tüm gizli silahları kostümleri zaten ezberlemiş durumdayım. Tabi bu 1 yıldan fazla zaman içinde defalarca 81 levele ulaşıp sonra tekrar baştan başka bir ırkla başladım durdum, 1-2 ırk haricinde neredeyse tüm ırklarla oyunun son noktasını yaşadım.
- Tavsiyelerim, mümkünse pc de oynayın iyi bir monitörle oynayın. Ben ps3 te oynadım, ps3 grafikleri pcye göre malum kötü ve bir kapıyı açıp neredeyse 2 dakika bekliyorsunuz gireceğiniz yer için. Bunu 45. levelden sonra yapmaya başlıyor genellikle.
- Bilginiz olsun arkadaşlar; Skyrim için Level artırımı-skill üzerine ve bazı önemli detayları anlatan, yaptığınız takdirde lordun lordu olabileceğiniz uzunca bir yazı hazırladım. Eğer ihtiyaç duyarsanız ya da lazım olursa gönderebilirim. Skyrim çok başka bir oyun çok, yani aslında birazda duygusal adam işi. Yoksa akılmı kalır öyle manzaralardan gecelerden ve atmosferlerden.
- Son olarak beni kalbimden fena şekilde vuran şu iki güzelliği sizinle paylaşmak istiyorum.
Gathering Storm ;
Sky Above, Voice within ;
Ve tabiki şu güzelliği de es geçmemeli ;