Odyssey yorumunuza katılıyorum. Oyunun böyle açık dünyaya yönelmesi harika olmuş. Hikaye zinciri de mükemmel oluşturulmuş. Ek paketler de hikayeye tat katan farklı hikayeler getiriyor.AC nin evriminden çok memnunum. Odyssey i çok severek hala oynuyorum. Antik Yunanistan'ı çok severim ve atmosferini neredeyse hep zihnimde canlandırdığım gibi yaptıkarından olsa gerek ayrı bir yeri var. Serinin kendini tekrar eden bir zincirden kurtulması çok iyi oldu. Valhalla ise eminim ki çok görmek istediğim kuzey ülkeleri atmosferini en iyi şekilde yansıtacaktır. Büyük bir merakla satın almayı bekliyorum. Heyecanımı korumak için oynanış videolarını izlemek de istemiyorum. Zaten şu sıra COD MW ile de oyalandığım için bir acelem yok 🙂
Eklemem gerek bir şey var, o da Kassandra karakteri. Karakterin ses aktörü inanılmaz bir iş çıkarmış ve karakterin sesinden duygusunu çok iyi alıyoruz. Bir de karakterin jest ve mimiklerine çok uğraşmışlar. Kassandra' nın mimikleri hem çok tatlı hem de yerinde. Süper sempatik bir karakter. Sinematiklerde çok eğleniyorum.