Turgut Berkes

Kara Kutu'nun resmi sitesi hem göze hem kulağa hitap ediyor. Temmuz ayının şarkısı "Kaldırım Kenarı Çiçeği" de artık sitede.

Teşekkürler... :D

Bu arada belki bana öyle gelmiş olabilir ama, T. Berkes'in buz gibi sesi ilk defa bu şarkıda bana daha sıcak geldi :D
 
Selam arkadaşlar, güzel sözleriniz için teşekkürler, daha önce de belirtmiş olduğumuz gibi, sitede her ay bir yeni şarkıyı, özel olarak hazırlanmış görsel malzemeleri eşliğinde yayınlayacağız, siz de hem şarkıları hem de görselleri ücretsiz olarak indirebileceksiniz, ilk şarkı "Hep Sen Vardın", İlban Ertem'in "Bulutlar"ı ile beraber yayınlandı, bu ay ise "Kaldırım Kenarı Çiçeği" adlı yeni şarkımızı Kenan Sunar'ın 2004'te Los Angeles'da çektiği "Hidden Corners" başlıklı belgeselden alınan görüntüler ile sunuyoruz, şarkı için ayrıca yine aynı belgeseldeki görüntüler kullanılarak yapılmış bi video-kolaj çalışması da bu ayın güzellikleri arasında. Şarkıları indirmek için "yeni müzik", görseller ve videoyu indirmek içinde "tasarım" başlıkları linkleri kullanabilirsiniz.

www.karakutu.info
 
Turgut Berkes ve Karakutu'nun maddi bir kaygı taşımadan, sadece müziklerini icra ederek bu müziği her ay internet yoluyla dinleyenleriyle paylaşması gerçekten teşekkürü hakeden bir davranış..
Çalışmalarınızda başarılar dilerim..
 
temmuz ayının şarkısı "kaldırım kenarı çiçeği"nden sonra şimdi ağustos ayının şarkısı yani 3. şarkı olan "uzaktan sev" mix aşamasında..
 
morvedelisi demiş ki:
en yakın zamanda İzmir'de izlemek temennimiz..

İzmir, Ankara, Antalya vs. vs. bir sürü yerde çalmayı biz de çok istiyoruz ama henüz bu konuda bir atılım yapamadık, malum siteydi, kayıtlardı falan derken çalmaya hasret kaldık, Barışarock'ta çalmak iyi oldu ama çok kısa sürdüğü için hevesimiz kursağımızda kaldı, birkaç ay ve birkaç yeni şarkıdan sonra bir hareketlenme olacağını umuyorum, malum yazın herşey daha yavaş işliyor.
 
Re: Karakutu Barışarock'ta!

heartcore,
abicim alimsatimda kim oldugunu bilmeden konusmusum ben senle...:) helal sana bu yollar, carvinler feda olsun diyor gozlerden opuyorum.
 
Re: Karakutu Barışarock'ta!

celephais demiş ki:
heartcore,
abicim alimsatimda kim oldugunu bilmeden konusmusum ben senle...:) helal sana bu yollar, carvinler feda olsun diyor gozlerden opuyorum.

estafurullah hocam, senin çabalarının yanında benimkiler fantazi kalır, senden birara bişeyler isteyecem ama şimdilik şarkıları indirip oralarda propaganda yapman yeter de artar bile, belki birileri konsere falan çağırır belli mi olur :D, görüşmek üzere, kolay gelsin.
 
selamlar arkadaşlar yarın akşam (15 Kasım) dream tv'de yayınlanan yüksekses programının konuğu olacağız, söyleşeceğiz, çalacağız, hepinizi ekran başına beklerizz...
 
heartcore demiş ki:
selamlar arkadaşlar yarın akşam (15 Kasım) dream tv'de yayınlanan yüksekses programının konuğu olacağız, söyleşeceğiz, çalacağız, hepinizi ekran başına beklerizz...
izliycez Turgut Berkes i izleme sansı 40 yılda bir oluyor zati.
 
Program'ın sonunu kaçırsamda izledim..bir konuya değinicek olursak,yeni şarkılar için Cd basmak gibi pek düşüncemiz lafı,benim gibi koleksiyoncuları üzdüğünü düşünüyorum.

ne kadar Plak olayı yapıcaz,lafına biraz sevinsekte,albümü Cd formatında satın almak şu anki tek temennimiz..

kolay gelsin.
 
üzülmeyin arkadaşlar, yeterli sayıda şarkı birikince bir cd oluşturmak için gereken tüm malzeme siteden indirilebilecek (şarkılar, albüm kapağı vs.), isteyen istediği biçimde cd'sini oluşturabilecek :)
 
Geri
Üst