Çare

dreamgrocer demiş ki:
yaa o adını söylemediğin (!) şarkının klibi yokmuydu zaten baba ?
Evet vardı ama ulusal yayın için bir reprodüksiyon gerekiyor.. Bu yüzden yeni bir klip çekilecek şimdi en baştan.
Kuşadasındaki konser hakikaten muhteşem geçti.Davutlar Belediyesine,Kırmızıgül organizasyona ve Tayfun Talipoğluna çok teşekkür ederiz.Tayfun abinin bizimle beraber yaptığı performans içinde ayrıca tebriklerimizi sunuyoruz.Eski bir müzisyen olduğunu biliyorduk ama bu kadarını beklemiyorduk doğrusu..
 
En son guardianda dinledim,ya çok keyifliydi,çoooook eğlendik,özellikle programın 2.bölümü harika,çıktığınız konsere bi arkadaşım gitmiş anlata anlata bitiremedi,bir barı coşturmak neyse de 7000 kişiyi coşturmak kolay değildir heralde helal olsun! bu arada diğer grup üyeleri neden yazmıyor hiç................?
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Onlarda yazacak (inşallah) arkadaşlar , bekleyin..
Bu arada 14 Ağustosta Urla Festivalinde Çare sahne alacak haberiniz olsun.Gerçi siteden duyurduk ama ben bide buraya yazayım dedim..
 
çare

guardian'da bu aksam kim calıyor acaba bi bakalım diye girip çare grubunun abonesi oluverdik :LOL: müzik,yorum,repertuar herşey harika. tebrik ediyor, yolunuz açık olsun diyoruz... :)
 
Çare ''Bana beni sorma '' nın klip çekimleri yarın başlıyor.Bu yeni klip bir stüdyo performans klibi olacak ve çok yakında izleme fırsatı bulabileceksiniz. Çareden haberler şimdilik bu kadar.....
 
Biz teşekkür ederiz, bizimde çalmayı çok sevdiğimiz şarkı.
İki gün süren yoğun bir çalışmanın ardından klip çekimleri bitti sonunda. Gerçekten çok yorulduk ama değdi sanırım. Neyse yakında izleyecek ve fikirlerinizi bizimlre paylaşacaksınız umarım.

Cuma 22:00 da Guardian da .....
 
çare

bugün yeniasır'ın pazar ekinde ilk sayfadaydınız, görünce adınıza mutlu oldum :) pazartesi-çarşamba çare tv! başarılar - iyi çalışmalar...
 
Teşekkür ederiz gene..Çare 15 Eylül de , Çeşme Alaçatı da , oralarda olanları bekleriz....18 eylül pazartesi 19 :00 ''Çare tv'' yayında unutmayın..
 
Geri
Üst