Hangi elektro gitarı alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

batuhankr demiş ki:
Tech 21 SansAmp GT2 diye bir alet var hocam içinde amfi modellemeleri mevcut mesa,marshall,fender gibi sen burdan istediğin tonu kombinasyonlayabiliyosun analog bi alettir ancak biraz tuzlu bi fiyatı var el yapımı tercih edebilirsin add ve ms pozitron üretiyor ms pozitronda artı olarak birde mid knobu mevcut isteğe bağlı olarak sansampta yoktur bu ayrıca deep ses olarakta ms cok daha iyi ms lerin forumda başlığı olacaktı, yanlıs hatırlamıyorsam 160 lira civarı bi fiyatı var kolay gelsin..

hmm .. çok sağol dostum biraz bütcemi zorlayabilir ama anlattıklarına göre süper tonlar elde edebilecegim bi sistem .. 15v marshall amfide ne kadar verim elde edebilirim bilmem ama :D
 
eee ben satiyordum Schecter C1 Lady Luck hem de 700 liraya satiyordum simdi magazaya biraktim gitti alet 800 oldu bi de ustune hardcase fiyati bindirirler ohhh. ilan actik o kadar: p
 
KoNt87 demiş ki:
hmm güzel bir soru olmuş.
Sana tavsiyem evl x4.Eski gitarım her yola gelir ;)

dostum bende su durumda 2.el yada cin/meksika ( hatta bunlarında 2.eli ) bi fendere tüm paramı vermektense fiyat performans olarak uygun sayılabilecek bi cort bulmaya calısıyorum şimdilik sunlar gözüme kestirdiklerim ;
Cort EVL-X4 : http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2647&gid=111

Cort X-TH : http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=626&gid=111

Cort VX-4V : http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=5106&gid=111

Ve de sert tonlarından emin olmadıgım için bu sıralamadan ayrı tuttuğum ;

Cort KX Custom : http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1448&gid=111
 
NomAmor demiş ki:
Cort KX Custom tam aradığın gitar...Üzerindeki manyetikler ilerde kullanacağın efektörler ile her yola istisnasız en iyi gelecek gitardır...

farkındayım ama death/black sound'unu alamamaktan korkuyorum bu gitarda / efektor için ücret ayıramayacagım için :S :D birde floyd rose'u yok onu solo için dezavantaj sayıyorum denebilir :S
 
Sert bir gitar al. İbanez'in 1000 lira altındaki modellerini pek tutmuyorum ben.

Sonra para biriktirince ona manyetik ve switch modifiyesi yap, push+pull modifiyesi, bu durumda her yola gelir. Kısmen.
 
Herkese merhabalar. Yaklaşık 4 senedir gitar çalıyorum ve artık şuan çaldığım gitarın bana yetmediğini fark ettim. Müzik tarzını göz önüne aldığımızda en uygun gitar Fender oluyor fakat fazla maddi imkanım olmadığı için Fender'in alt markası Squier alıcam. Rock/Alternatif yapıyorum. Elimde 2 seçenek var. Ya Squier Standart Telecaster alıcam ya da Squier Affinity Telecaster alıp üzerine orjinal Vintage manyetikleri takıcam. Hangisini önerirsiniz?
 
Merhaba arkadaşlar

Fender Stratocaster highway almak istiyorum. Elimde Epiphone Les Paul 2008 Standart var gold top renginde. Takas ve üstüne nakit şeklinde düşünüyorum. Klavyenin maple olması şart.

Iyı alışverişler dilerim.
 
merhabalar. ben yeni yeni elektrogitar kursu almaya başladım.Daha çok yeniyim :) Hevesim vardı elektrogitara. Şimdi kendime güzel bir elektrogitar almak istiyorumm..hiç anlamadığım için biraz kaliteli olsun bir uzun yıllar götürsün beni diyerekten Gibson Epiphone Goth G-400 modelini beğendim almayı düşünüyorumm..Yeni başlıyorum bu gitar beni bayağı bir idare eder herhalde.Sizinde fikirlerinizi almak istedimm.

saygılar.
 
Ben Blues,soft,anadolu rock yapmak istiyorum. Fakat yeri geldiği zaman farklı tonlarda elde etmek istiyorum. 800 liraya kadar bir bütçem var biraz daha üstünede çıkılabilir. Sizce ne almalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim. Araştırma yaptım ama çok karışık ve tam tatmin eden bir cevap bulamadım kendime.
 
Meksika model bir fender strat alabilirsin. Ama biraz daha sert ve her yola giden bir gitar olsun dersen epiphone les paul custom falan da bulabilirsin.

Kolay gele...
 
Merhaba.Biraz sert karakterli bir gitar seçmişsin.Sağlamlık açısından da gayet iyi problem çıkarmaz.Fiyatına göre güzel gitar.İlk bir sene seni kesinlikle tatmin eder, daha sonrası senin ne kadar yol aldığına bağlı olarak değişir.
 
sert karakterli derken yani ilk başlangıç için çalmamda zorluk mu çıkarır. Kolay öğrenmemimi engeller demek istedinizz ? yoksa gitarı çok beğendim almak istiyorum.

saygılar.
 
Geri
Üst