Glitter(Hard Romance)[Hard Rock]-Ankara

haaaa bu arada ya sim olarak niye nokiasupersound a bestenizle katılmıyorsunuz?ya da glitter olarak..ne bileyim grup ismisize kalmış da beste güzeldi yani..sanırım daha katılım devam ediyor..playlistinizde vardı dinlemiştim nedjimada çok beğendim ben..umarım jüri de beğenir..oy da toplarız bakın.. 8)
 
Ahah :D onu denedik geçen sene tutmadı :p fatih yeni bi parça hazırlıo sanırım sim için kaydedersek başvuru tarihi geçmeden yollıcaz, benim de bi kaç yüz beste var söz yazılmayı bekleyen onlardan birine ben yada bi gruptan bi bakşakası güzl oturaklı söz yazmayı becerirse şöyle bi Glitter parçası da kaydedicez :)
 
geç oldu biraz ama ben de tebrik teşekkür vs. ileteyim. son üç haftadır geldim programınıza ve hepsinde de çok eğlendim. ellerinize sağlık, görüşmek üzre
 
Grubun ismi 3.kez mi değişti
sim-hardromance-glitter şeklinde yoksa sim farklı bi projemiydi...
Grup isminin çok sık değiştirilmesinin biçok dezavantajı var.
Çağana selamlar,babalarımızın iş arkadaşları olması nedeni ile tanışmıştık.
Yeni ismiyle Glitter'a başarılar dilerim.Hacettepe üniversitesi rock şenliği seçmeleri yapmıştık ve seçmelerde en çok etkilendiğimiz gruplardan biriydi.Dinlediğim kadarı ile beste konusunda başarılı bi grupsunuz...
Umarım herşey iyi olur,Kolaylıklar dilerim
 
Yorumlarınız için teşekkürler.

Eren selam. Programa bekliyorum.İsim konusunda haklısın, biz de çok düşündük. Ancak SİM ismi tüm grubun seçtiği bir isim değildi. Grubun karışım olması ile diğer grubun ismini temsil ettik bir dönem. Sonra dedik ki bizim ismimiz farklı olmalı, bir iki deneme sonunda içimize sinen ismi bulduk :) SİM'in kurucusu ve isim babası farklı, Glitter'ın kurucuları ve isim babası farklı. Sanırım gruplar bazen böyle sıkıntılar yaşayabiliyor.

Eylül'de yeniliklerle ve güzel parçalarla karşınızda olacağız...
 
İsim değişikliği mevzusunu daha önce birçok kez sim'İn sayfalarında açıklamıştım bi de burda açıklayım, Sim zaten bu gruptan farklı bir proje grubu (doğru tahmin eren ;) ) bu gruptan önce de olan bi grupmuş, biz bu grubumuzla (o zamanlar ismi yoktu) çalışmaları sürdürürken bi gün fatih bana bi parçası olduunu bi yerlere yollanacağını, benim orda kaydedip kaydedemiceimizi beim gitarları çalıp çalamaıcaımı kısacası uygun olup olmadıımı (uzar gider :D) sordu ben de ok dedim gözdeyle de orda tanıştık 2 gün de kaydettik parçayı (ondan önceki 3 gün aranje işleriyle uğraşmışlar) o sırada zaten grubun başka bi vokalisti ve şu anki kadrodan yine farklı olarak başka bi davulcusu vardı, ve grubun bi adı olmadıı için bi anda adımız Sim die anılmaya başlandı, ama Sim Fatih'in kurduğu çeiştli yarışmlara etkinliklere kendi parçaları ile katılarak adını duyurmaya çalışan 97 yılında kurulmuş bi gruptu, bu grup ise benim elemanları internet üzerinden ve 2 arkadaşımı (şu an kadroda olmayan vokal ve davula) yanıma alarak Alternatif veya Punk bulaştırmada Hard Rock /Glam / Hard n' Heavy yapmak için yola koyulmuş bi gruptu. Olay bu işte, ikisi de içinde belki aynı elemanları bulunduran ama tamamen farklı gruplar. İlk konserlerimizde henüz bi isim bulamamıştık kendimizie hepizin önerileri vardı ama bişey seçememiştik benim ortaya attığım Hard Romance ismi ilk çıktığımız konser olan Hacatepe Rock Şenliği'ne (benim de gitarist olarak haytımda çıktıım ilk konser olduundan ayrı bir yeri oldu, burdan yetkililerine göz kırparım) yazdırıldığı için peşpeşe diğer konserlere de aynı isimle çıktık sonra grup içinde kararsızlıklar olduunu fark ettik isim konusunda herkes'in onay verdiği bi isim seçmek için düşünmeye başladık yine benim ortaya attım bi isim olan Glitter'ı tercih ettik o niye derseniz de => Glitter sözlük anlamı olarak parlak tanecik, noktacık vs. yani 80'lerin rock müziğinin değişilmez malzemesi ve az çok kendi demo parçasıyla tanınan iç içe oldumuz diğer grup Sim'in anlamına denk gelmekte ve tarzımızda öncemli bi yer işgal eden Glam Rock'ın diğer adı da Glitter Rock olarak geçtiğinden gruptaki herklesin kafasına yattı peki ya dinleyicilerin?? Orasını bilemem :p

-Oha amma yazmışım)
-Hiç bu kadar cümleyi bi arada kullanmamıştım 8O
(Grup İsminin Derinliğindeki Gizli Felsefenin İçinde Boğulmuş Küçük Adamın Haykırışlarının Kendi Kulağını Tırmaladığı An Bölüm Bir Paragraf Dört)
-Yeter Selçuk Saçmalamayı kes!!
-Hö!
-Stop
-Kaydı Kesin!!
-Bööö!!
-Fişi Çekin lan!!!
 
puha ahhhahaa çok iyi ya selçuk..tam parodilik olmuş yazdığın son cümleler..
bu arada hiç bu kadar derin anlamlı ve glam rocka uygun bir isim duymamıştım.. :roll:
 
Glitter için beste mi yoksa cover mı kaydediceğimize karar vermedik. Bunu özellikle Ankara dışından bizi takip eden bir şekilde bizden haberdar olmuş ama sahnemizi izleyemeyen müzikseverler yapmayı planlıyoruz. Dolayısıyla beste ya da cover dan biri sizin istekleriniz doğrultusunda öncelikli olarak tercih edilip kaydedilecektir.

Beste grubumuz Sim için ise şu an nokiasupersund'06 ya yollayacağımız şarkı üstünde çalışıyoruz.
 
Dönüş

Herkese selamlar,

Dün yaptığımız görüşme sonrası, başka bir aksaklık olmazsa 9 Eylül'den itibaren sahnede olacağız.

Nedjima 19 ağustos ta kapanış yapıyor. Yeni sezona daha geniş bir alan, yeni dekor ve geliştirilecek ses sistemi ile başlayacaklar. Bu çalışmalar sebebi ile sezon açılış tarihi 9 Eylül gibi gözüküyor. Herhangi bir sarkma olursa burdan duyuracağız.

Glitter olarak, yeni sezonda aynı kıvamda, yeni parçalar ve farklı bir program içeriği ile dönmeyi planlıyoruz. Zamanımız az ama elimizden geleni yapacağız :)

Dönüşte birsürü süpriz var anlayacağınız... Sormayın söylemem :)

Cgn
 
Nedjima'daki tadilat bitmediğinden dolayı 16 Eylül Cumartesi gecesi sahne alacağız. Saati yakında bildireceğiz, bekleriz efendim.
 
Ehem,

Baya bekledim bizden yazan biri yok. Bari ben yazayım dedim.

Sonunda o gün geldi. Bu haftasonu cumartesi günü Glitter olarak Nedjima'da programa başlıyoruz.

Süprizlerimiz var biliyorsunuz, ona göre gelin derim.

Ortamı doldurmayı unutmayın :)

Cgn
 
Selam,

Nedjima'da bugünkü programımız, mekan ile ilgili uygunsuzluklardan dolayı iptal olmuştur. Bunun iptal grubumuzdan kaynaklanmamaktadır.

İlgilenen arkadaşlardan özür diliyoruz.


Cgn
 
14 Ekim Cumartesi Nedjima'da kesin ilk program.(Tadilat bitmediğinden uzuyor bu kadar..)
6 Ekim Cuma(önümüzdeki oluyor) Odtü Mt Tanışma Toplantısında çalıcaz. Mimarlık amfisinde saat 2.30'da çıkıyoruz.
 
Bu akşam yani 14/10/2006'da son kez sahne alıyoruz Nedjima'da, konser sonrasında klavyecimiz Fatih ve vokalistimiz Gözde ile karşılıklı olarak farklı projeler üzerine eğileceğimizden dolayı yollarımızı ayırıyoruz, aramızda herhangi bir kırgınlık vs. bişey yoktur, hala canımızdırlar ciğerimizdirler ve yaptıkları işlerde arkalırnda her daim desteğizdir ;), Glitter da yeni vokalisti ve klavyecisini bulup hazır hale gelene kadar ve bu süreç içerisinde kendi bestelerini tamamlayıp kaydedene kadar sahneye çıkmayacaktır, bizi dinleyen seven herkese duyurulur...
 
Geri
Üst