Metin Türkcan Ve Setup'ı ??

evet biliyorum şebnem ferah charvel gitarıyla 5150 ye giriyo ama ben bi konserde metin in 5150 ye girdiğini gördüm ama pedallarından yukarıda yazdığım gibi kesinlikle eminim ama şebnem ferahtaki kullandığı setup ı bilmiyorum bilen varsa yazarsa sevinirim.
 
Vine_Inlay demiş ki:
yavuzkeremlongur demiş ki:
ya zaten profesyonel gruplar çok extreme soundlar dışında drive ları ampliden alır.

http://www.youtube.com/watch?v=iJ-6xGaETHQ

Rat'ın driveını kafa-kabin Marshall'ın driveına tercih etmiş eleman. :D

Haklı olabilir çünkü evde marshall kullanmama rağmen, Kafa kabin marshallar dahil marshall seslerini fazla çatlak/hacimsiz buluyorum. Neden marshall aldın dersen, bilgisizlikten. (çok fazla marshall kelimesi geçti :D )
 
metin türkcan pentagram konserinde(4 şubat) dark is the sunlıght şarkısında gitarının köprü kısmında bişeyler yapıyordu tam anlayamadım bilen varmı ne yaptığını ?
 
Bir şarkının ortasında gitarı akort etmeye başlamıştı hatırlıyorum.Köprünün Fine Tunerlerından akort ediyordur büyük ihtimal.

Ayrıca Logaritmik pot kullanıyor diye düşünüyorum Metini. :)
 
Warlock'unda kullandığı Köprüyü çözemedim ben. Sabit Köprü ama hiç görmedim bu şekilde olanını. Bilgisi olanlar paylaşırsa çok iyi olur...
 
masterofpuppetsasd demiş ki:
kahler in köprülerinden biri.3300 sanırım modeli.çok güzel bir köprü tel aralıklarını kendi aralarında kafana göre ayarlayabiliyorsun falan.

Evet daha sonra resimlerine yakından baktım. Sanırım ondaki 2300. Neyse sağolasın...
 
ya hala şu adamın hangi anfiyi kullandığını öğrenemediniz.
bu adam marshall(modeli aklımda değil) ve 5150 kullanıyor.
yok şebnem kullanıyor metin onu kullanmıyor faln filan kendi kendinize tartışıyorsunuz.
ben mersin konserinde en önden gördüm kardeşim.kliplerde bilmemnelerde.adamın 5150 kullandığı çok bariz bir şekilde ortada.şebnemde belki aynısını kullanıyordur.yani bir grupta aynı anfiyi kullanan 2 kişi olamazmı:)
örnek:metallica.
 
Geri
Üst