Referans Monitör Tavsiyesi

CoolDog'un da belirttiği gibi "evet". Örneğin benim Onkyo txsr700E'da 9 tane cihazı bağlayıp ön panelden seçebilir, aynı anda da iki farklı input'u farklı iki hoparlör çiftine (zone özelliği) yönlendirebilirsiniz.

Ve benim Roland Quad Capture'ın normalde aktif monitör için kullanılan analog çıkışları tam olarak da CD girişine bağlı.

Ses kartının (eğer varsa) dijital çıkışını bağlama imkanı da var. Ancak benim emektar receiver o durumda sanıyorum yetersiz kalıyor. Gecikme oluyor.

Bu arada ben cihazımdan memnunum ama siz başka receiver'ları da inceleyin tabii. Özellikleri (ve fiyat) açısından daha uygunları da olabilir.
Dijital çıkış da mevcut hocam, tavsiyeler için teşekkürler.
 
Ben şimdi ne alayım arkadaşlar? Öyle üst düzey bir ürün olmasına gerek yok. Yeter ki çöp olmasın. Daha çok müzik dinlenip amatör gitar kaydı yapacağım.
 
M-audio bx8a bana mantıklı gibi geldi. Şu videoda Keith Merrow abimiz home Studiosunu tanıtıyor. Bunlardan kullanıyor yanlış görmediysem. Eğer öyle ise kötü değildir sanırım. :)

 
Oda büyüklüğünüze göre monitör almazsanız bass seslerde aşırı bir yığılma yaşanacağından dengeli bir sound alamazsınız, 10-15 m2 arası odalarda 5" veya 6.5" , 20 m2 ve üzeri odalarda 8" kullanılılr, genelde...
 
Ağırlıklı olarak Eleven rack + monitor kullanacağım. Şunlar arasında kararsız kaldım hangisi doğru tercih olur? Ben Tannoy düşünüyorum. Diğer tüm monitorleri eledim.
Yamaha hs5 (Genelde ilk tavsiye edilenler arasında ilk)
Tannoy Reveal 502
Alesis Elevate 6
M Audio Bx5 (Diğerlerinden bir adım geride gibi.Fiyatı diğerlerine göre daha hesaplı olduğundan)
 
arkadaşlar bende mckie crt5 referans monitör var. arka tarafında sağ sol swiçinde sıkıntı var sanırım. bazen sağ ya da soldan ses gelmiyor bu swiçi mıncıklayınca düzeliyor ama bazen ses komple gidiyor bu swiçi oynatınca düzeliyor. bunu ısparta da değiştirtebilir miyim ya da kendim değiştirebileceğim bir şey midir. yoksa sorun daha büyük müdür ?
 
Geri
Üst