Tuşe! (Rock) - Ankara

Re: dio

ares75 demiş ki:
DIO istedik inatla çalmadınız,kitlemi geri çekiyorum cumartesi biziz'den haberiniz olsun.

bende accept istiyorum ama zalim istemiyoruzki hemen çalsınlar çalışmaları falan lazım ama bir repertuar (böylemi yazılıyordu) değişikliği olursa birazda dio udo serpiştirin bence
 
selam tushe,üniversite kantininde bi masada kulak misafiri olduğum bi muhabbette sizden bahsediliyordu. "deli çalıyolar, kopmuş olm adamlar" falan gibi geyikler dönüyordu. hangi barda, hangi gün izlediniz siz bu grubu diye sordum. c.tesi tunalıdaki rock barda izlediklerini söylediler. bundan sonra her hafta izleyeceklermiş sizi fen fakültesi ailesi olarak. yani çok güzel bi seyirci kitlesi daha katılcak size bu haftalarda. insanları baya etkiliyosunuz maşallah.
başarılar, alkışlar...
 
Başakçım ve Burcucum güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz, sizler gibi harbiden sağlam müzisyenlerden böyle güzel düşünceler duymak hakkaten çok güzel.Bu arada Burcucum pazar günkü konserde bize eşlik ettiğin için çok teşekkür ederiz.Çok güzel oldu vallahi ya:)

İlkercim valla teller eskimiş benim suçum yok, Allahtan arabada öbür gitar vardı da yırttık, floyd rose gitarda yeni tel takmak ölüm gibi vallah billah.Sen istersinde çalmam mı UDO , bizim tarzı biliyorsun bildiğin istediğin bize de gidecek UDO parçası söylersen direk kasalım onada hep birlikte söyleriz:)

Necromancy walla en sonunda çözdüm anlatmışsın nerde durduğunu fln.Bi dahaki sefere söz biralar benden, gerçi yanında Metesiz birada geçmeyebilri boğazından ama.Belki o bir yolunu bulur gelir diye ümitleniyorum, asker zor iş ama sayılı gün bitecektir elbet.Geldiğinde ona kutlama yaparız sevdiği parçalardan hepbirlikte.)Bu arada madem istediğin crimson lady konuştuk bugün çalıcaz sanıyorum benimde en favori ABEA parçam o zaten.

Kivomeph vallahi işte kendi çapımızda elimizden geldiğince güzel çalmaya çalışıyoruz, bizim için beğeni düşüncelerinin söylenmesine inan çok mutlu oldum, üstüne bizimle paylaştığın için çok daha mutlu oldum.Bu arada A.Ü. Fen Fakültesine saygılar sevgiler.Duruyor mu ki bahçe havuzunda ki nilüferler.Kafiyeli oldu, hakketen eskiden nilüfer gibi çiçekler vardı havuzda resmini bilem çekmiştim.Çok alakasız bir yere daldım ama aklıma geldi.Hay allah bende mi kafayı yedim ki(?)Bu arada Takla Makla elemanlarına saygılar sevgiler...

Ares75 valla peçeteye yazıp vermedin abi peçeteye yazılı olmadıkça çalamıyoruz:)
 
geçen hafta arkadaşlarla biziz'de tuşe'yi dinlerkenki bir enstanteneyi anlatmak istiyorum...
içerisi çok kalabalık olduğu için en arkadaki masaya oturduk,sahne görünmüyor.

bi arkadaş: "yav kardeşim, kaç saat oldu, çıkmıycak mı bunlar? hayret bişey ya!!"
ben:"olm, iki saattir sahnedeler!!!"

nasıl oluyor da bu kadar kusursuz çalıyorsunuz anlamıyorum!
tuşe'den "all star- dream team" diye bahsediyorum ben! yakışır...
bijencim, saçların da güzel olmuş bu arada, güle güle bak! sanki hemen tekrar uzatılmak üzere kestirilmiş gibi geldi bana :)
 
Bijen demiş ki:
İlkercim valla teller eskimiş benim suçum yok, Allahtan arabada öbür gitar vardı da yırttık, floyd rose gitarda yeni tel takmak ölüm gibi vallah billah.Sen istersinde çalmam mı UDO , bizim tarzı biliyorsun bildiğin istediğin bize de gidecek UDO parçası söylersen direk kasalım onada hep birlikte söyleriz:)
ozaman slow birşeyler söyleyeyim

amamos la vida
can't stand the night (gerçi bu pek gitmez sizin vokaliste mikrofona distorsin baglarsanız olur)
sarkılar elinizde yoksa getirebilirim

bu haftaya yetişmez gerçi bunlar haftayada ben hataya gidiyorum bakın şarkılara güzel olursa çalarsınız bende bayram tatilinde dinlerim
 
accept - amamos la vida eveet! ya da the king! ya da breaking up again.. ahh ağlarım şimcik şurada şakkadanak...

It's a sin sööliin..

Mete ile bana Mr. Big - To Be With You çalın o gelince :)

ayy ayy ne hoşş! gökhan'ın sesine de guruba da hastayım da ben :)

Neyse ööle gaza geldim ben gene yazdım ööle:)

Çaldıınız herşeyi ztn çok seviyorum. Crimson Lady'i de bekliorum :)
 
sadece tushe

Artık cmt günleri kendimle mücadele etmekten vazgeçtim, çünkü hasta da olsam, ev de taşısam, sabah işe gidecek de olsam bu adamları dinlemeden yapaaaamıyorum..
Gökhan'ın sesini duymadan bi hafta geçirmek uzun zamandır yapmadığım bi şey.
Tushe harikasınız,bi de bu hafta önümde şu yarım dünya teyzeler olmasaydı(Kafa göz bırakmadılar maalesef)
Gökhan, Mercury keşke seni dinleyebilseydi..
Hep çalın, her gün çalın, iyi çalın, kötü çalın biz sizinleyiz, vee bizizdeyiz. :alkıs
 
Arkadaşlar ben olayı açıklayayım hemen 6 Ekim de Bilkent Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek olan ''Öğrenci Konseyi 2004 Rock Partisi'', tüm konserlerin ve etkinliklerin Merkez Kampüs Çim alanda gerçekleştirileceği ve giriş ücretinin olmayacağı bir biçimde gerçekleştirilecek, Tushe saat 18:00'da sahne alacak.Vallahi bu etkinlikler bütününü şöyle açıklayabilirim daha da fazla, Bilkent üniversitesi bahar şenliklerinin(main fest) bir gününü düşünün öyle olacak, main fest havasında gerçekleşecek hadise:)

Sirene , vallahi kesin olmamakla birlikte Bijen ismi karanlıktan doğan nurlu kudret anlamına geliyor, lakin yabancı asıllı olduğumdan, ismim biraz ilginç.Ayrıca Bijen( B'jan) şahname destanında ejderhalarla vs dövüşen bir kahramanın ismi:)
 
Grubu bir kere biziz de izleme şansım oldu...İlk olarak gözüme çarpan soundlarınızın çok iyi olması ama şöylede bi konu varki biziz barın soundunun kötü olması sizi biraz etkilemiş.Onun dışında bütün elemanlar gerçekten harika, hepsi birbirinden yetenekli...Başarılarınızın devamını dilerim...
 
Selam herkeze sizin vokal nasıl oluyorda sesinde hiç bozulma olmadan o kadar saat şarkı söylüyo anlamıyorum ilk şarkı ile son şarkı arasında performans farkı neredeyse yok.Bu arada tarzınınz biraz eskli ama grup iyi çalıyor gitarist özellikle
 
necro'cuğum valla kolay gelsin sana:)
sirene valla ben orta dünya'da çalmayı baya bi önce bıraktım yaklaşık 4 ay fln oluyordur herhalde bırakalı:)
show must go on çalcaktık aslında sonlarda ama artık saat 03:20 fln olmuştu :)haftaya efendim inşallah istersinizde çalmaz mıyız :p
carlossantanam evet dediğin gibi sound biraz problem oluyordu tepede ki aynalar ve arkada ki cam yüzünden ancak şimdi arkada ki camlar fln kapandı sound baya bir topladı gibime geldi sanki, hani sahnede daha iyi oldu ama dışarıyı bilemiyorum?
deha bizim gökhanın(değerli solistim) valla nasıl beceriyor onu bende bilmiyorum, yetenek işte.Fanıyım solistimin:)
 
Ya sevgili Tushe... Büyük bi curse yedim galiba... İnanın Gökhan'ın sesi ve sizin müziğiniz tüylerimi diken diken ediyor, ve bi kaç seferdir Biziz'deki programa gelemediğim için kafayı kırıyordum. E iyi bizim okul kırk yılın bi başı Rock olayına girmiş hemide Tushe var kesin gitmem lazım modundaydım. (Zaten once upon a time bi Magick konseri - Muratcan hatırlar belki- ve tushe'den başka Bilkent'te gurup gördüğümü hatırlamıyorum Bilkent'te son 5 senede...) Ancak.... Bugün saat 21:30 sıralarında, staj yapmakta bulunduğum Birleşmiş Milletler Mülteciler Ofisi Yüksek Komisyonu'nun Başkanından msj geldi. Yrn adam akıllı giyinmemi, saat 17:00'de beni bi basın toplantısına götüreceğini söyledi... Bu asistanlığını yaptığım insan hakları sempozyumundan sonra benim günlerdir beklediğim şeydi. Ama neden bi başka beklediğim şey ile aynı gün????
Kesin 18:00'de mi çıkacaksınız? Ne kadar sahne de kalırsınız? Umarım bu gece ya da yarın bi cevap alırım Bijen'den. Ofisten'de kontrol edicem çünkü forumu. Yetişebileceksem inanın topuklu ayakkabılarımla geleceğim oraya en cixinden, karizmayı çizdirmek pahasına.. Sizi izleyemeyeceksem yetişemeyeceksem kasmam zaten gelmeye belki...
Sevgiler..... :x
 
evettt bilkent üniversitesi konserinden sonra izlenimlerimi aktariyim hemen. öncelikle soguk havaya ragmen performansiniz bi harikaydi. sarki seçimleri çok iyiydi. seyirci biraz ilgisiz gibiydi ama olur böyle şeyler. son yarim saat yagmurun ciselemesi çok güzel bir atmosfer katti konsere. gokhan abinin saçinin kisa halini daha yeni gördüm. yakişmiş güzel olmuş, bijen abim seni gördügüme de çok sevindim. pek konusamadik hasret gideremedik ama buna da şükür :D çok özlemişim seni. hadi kalin saglicakla. elleriniz dert görmesin. çok iyisiniz. :)
 
Heyoooo.... Nasilsinizdir insallaa....
Ofisteyim valla sabahin koru. Kaffemi yudumluyorum. Ayilmaya calisiyorum.
Sizlere Bilkent icin tesekkur etmek istiyorum. Her ne kadar ilk 3 sarkinizi kacirmis olsam da kosturmama degdi... Bende Bloodbath a katiliyorum ki yagmur ve Tushe birlesimi superdi.. Zaten bi tek sizi izlemeye geldim, izledim ve eve dondum. Is hayati ne yorucuymus. Tavuklar gibi yatiyor uyuyorum... Umarim cumartesi gorusuruz.... Optum....
 
Efendim biz cümleten iyiyiz:)Sizde iyisiniz inşallah. Olsun iş hayatı da iyidir beh hani senin işte karizma iş yahu.Bu cumartesi de her cumartesi olduğu gibi biz Biziz'deyiz, her zaman bekleriz sizi efendim:)
 
Sirene parçayı indirmeye çalışıyorum bir türlü inemedi, vallahi grupta olur derse çalarız tabiki de:)

Bloodbath'im kardeşim evet pek konuşamadık umarım şöyle bol vakitli bir günde muhabbetin dibine vurabiliriz.:)
 
Arkadaşlar bir konser haberi geçeyim.

Tushe 23 Ekim tarihinde ODTÜ Cheers Party kapsamında Mor ve Ötesi ile birlikte ODTÜ'de sahne alacak.Daha ayrıntılı bilgi yakında geliyor.
 
- Necrocum :) kapılar saat 7 gibi açılacakmış bizde sanırım saat 7.45-8 gibi sahne alıcaz.
- Fiyat 12.5 milyonmuş.
- Konser günü görüşmek üzere.. Meteye selamlar :)
 
Geri
Üst