Tuşe! (Rock) - Ankara

Oooo Eskişehir...Süper bir yerdir. Eskişehir doğumluyum diye söylemiyorum gerçekten süper bir yer.
Bu arada oradaki gençlikten bazıları oraya gelen piyasa grupların gitaristlerini çok iyi gitarist sanıyormuş. Daha Bijen'i izlemediklerini varsayıp şimdilik kendilerine bir şey demiyorum.:)

Dün gece Tunalı Gölge programından sonraki muhabbet için sağolun. Bijen ısmarladığın çorba için eyvallah. Bu arada halen eski yerinizdemi oturuyorsunuz yoksa yakına mı taşındınız muhabbet esnasında algılayamadım. Sonra öğrenirim ayrıntısını. Olmazsa bir ev muhabbeti çevirelim şöyle sakin bir zamanda.

Gözde kendine iyi bak kendini çok yorma. ;)

Görüşmek üzere.
 
arkadaşlar bugün çok keyifli bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdik. çok yakın bir zamanda afişlerimizde, web sayfamızda ve albümümüzde bu çalışmaları görebileceksiniz. bize bu çalışmada eşlik eden mehmet turgut'a da çok teşekkür ediyoruz. sabahın erken saatlerinden itibaren beraber çok keyifli ve verimli bir çalışma gerçekleştirdiğimize inanıyorum. şimdiden ellerinize sağlık :p
anlaşılacağı gibi web sitemiz çok ama çok yakın bir zamanda açılıo.eminim bizleri orada da yalnız bırakmayacaksınız 8)
ve diğer bir güzel haberim de şu aralar kayıtları tamamlanmakta olan 5 tane yepyeni tuşe bestesini çok yakında dinleyebileceksiniz.albüm kayıtlarının tamamlanması için sabredemeyip bu ilk 5 parçayı paylaşmaya karar verdik :p şunu çok içten söyleyebilirm ki çok farklı çok iddialı ve hangisini daha çok beğendiğinize, sevdiğinize karar veremediğimiz süper tuşe besteleri geliyor 8)
ardacm kendini çok yorma demişsin ama yorulmadanda güzel şeyler ortaya çıkmıyor değil mi ;) o kadar çok çalışıyor ve emek sarfediyoruz ki inan yorgunluk hiçbişi. yakın bir zamanda umarım tüm bunların geri dönüşümünü yaşayacağız.sevilir ya da sevilmez ama ortaya çıkan işi ve emeğimizi gören herkesin en azından saygısını kazanıp alkışlanacağımıza inanıyorum ;)
konserlerimiz ve diğer süprizlerimiz için beklemede kalın ;)
 
web sayfamız suan yapim asamasinda en kısa sürede hizmete açılacaktır. buradan haber vereceğiz. Bu arada Bayramınız mübarek olsun efendim...
 
Arkadaşlar, Tuşe son sürat albüm öncesi Demo çalışmasının kayıtlarına, bizce sadece Ankara'nın değil Türkiye'nin en başarılı kayıt stüdyolarından birisi olan Mars Yapım'da, devam ediyor.Bu 5 şarkılık demo kayıt, albüm öncesi bir hazırlık kaydı ve çok yakında tamamlanmış olucak.Demo ile birlikte yakında web sitemizi de tamamlamış olacağız, ek olarak Mehmet Turgut'un çektiği fotoğraflarımızda 1 hafta içerisinde elimizde olacaklar.Umarız dinlediğinizde beğenirsiniz bestelerimizi...

Birde Mars Yapım'dan Uğur abi, Atalay abi ve Onur'a sonsuz teşekkürler, bize yaptıkları iyiliğin ve gösterdikleri sevecenliğin herhalde haddi hesabı yoktur, artık neredeyse kendi internet sitemiz gibi benimsediğimiz Turkrock.com'dan da birkez daha teşekkür etmek istedik:)

Ayrıntılı bilgi için:

Mars Yapım: www.marsyapim.com

Mehmet Turgut: http://www.mehmetturgut.com/
 
Merhabalar,
Mars yapım konusunda çok haklısınız. Çok iyi bir seçim olmuş gerçekten. Atalay benim 12-13 senelik arkadaşımdır. Geçen yaz ben de gruptan ayrı bireysel bir çalışma için stüdyodaydım. Gerçekten çok başarılı bir stüdyo. Uğur ve Atalay saolsun. Çok iyi bir iş çıkardık.

Gerek sahne, gerek albüm yolunda başarılar dilerim arkadaşlar.
 
bonustrackvocal demiş ki:
Merhabalar,
Mars yapım konusunda çok haklısınız. Çok iyi bir seçim olmuş gerçekten. Atalay benim 12-13 senelik arkadaşımdır. Geçen yaz ben de gruptan ayrı bireysel bir çalışma için stüdyodaydım. Gerçekten çok başarılı bir stüdyo. Uğur ve Atalay saolsun. Çok iyi bir iş çıkardık.

Gerek sahne, gerek albüm yolunda başarılar dilerim arkadaşlar.

izgijmmm çok teşekkür ederiz.yakında tekrar aynı sahnede görüşmek üzere :p
 
Marsta biraz kulak misafirliğim oldu kayıtlara gerçekten güzel bi iş olacağı aşikar hatta Bijenin tonlarını kıskandım bile diyebilirim :) Başarılar biran önce bitsin bizde dinleyelim diyorum ..
 
tuşe :arrow: :arrow: :arrow:
10 kasım cuma @ tunalı gölge
11 kasım ctesi @ overall
:!: 12 kasım pazar @ eskişehir hayalperest :!:
 
selamlar efenim.dün geceki muhteşem program icin ve sonrasındaki muhabbetler icin herkese cok tesekkür ederis.bizi kırmayıp eskişehire geldiniz bu sıkışıklıkta saolun varolun.tanıstıımıza cok sevindik.eskişehir dinleyiciside en az bizim kadar sevmiştir sizi eminim.yakında tekrar sahnemisde görmekten tuşeyi mutluluk duyacağız.o zamana kadar esen kalın mutlu kalın :)
 
ben de artık bişiler yaziim
dün gece çook eğlendik muhabbet süperdi çok sevdik sizi özellikle uzun zamandır hangi grup yaşandı bitti coverı yapcak die bekliyodum sonunda tuşeden dinledik.
Tüm tuşe elemanlarına ve menajerleri gözdeye güzel programları ve eskişehire geldikleri için teşekkür ederiz...
 
özgecim,yağızcım, haruncum çok teşekkür ederiz. dün gece hayalperest'teki konserimizden ne kadar zevk aldığımızı (sahnede olsun kuliste olsun :p ) sizde görmüşsünüzdür. gecede bizleri çok güzel ağırlayan hayalperest ekibine( özgeye yağıza murat beye ve ismini sayamadığım herkese) ve yalnız bırakmaya yeni harmana çok teşekkür ederiz. umarım en kısa zamanda tekrar beraber çalışma fırsatımız olur. herşey için çok teşekkür ederiz ;)
 
Geri
Üst