Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

erginn demiş ki:
Ozaman size ilginç bi gitar göstereyim...

Kız arkadaşımın dayısı ona bu 25 yıl önce aldığı gitarını hediye etmiş tabi hediye ettiği sene 10 yıl önce olduğuna göre gitar 35 yaşında arkadaşlar

çok ilginç manyetikleri ve swich leri var... Jack girişi yerine midi girişi yapmışlar :) ama sanırım bozulmuşlar ses çıkartamadım henüz :D

Buyuk ihtimalle rus mali bahsettigin gitar. bi cogunun girisi midi girislerine benzer sekilde yapilmistir. Rus olmasa bile eski Sovyet Rusya'ya bagli ulkelerden birinde yapilmistir. (Rus degilse tabi)
 
butun basliga bastan sona baktim, 117 sayfaya yani. ne gitarlar varmis be ahalimizde :)
saglam muhabbet de donmus hem onlara guldum hem videolara..
eksik olmasin hicbir zaman :)
 
1983 Fender Amerikan Solak Stratocaster


lhstrat0.jpg
 
OnurBattal,

Gitarını güle güle kullan.Strat ın köprüsü,jackplate i ve sap ağacı farklı (birds eye gibi görünüyor) gibi...

Standart bir modelmi?
 
01 demiş ki:
OnurBattal,

Gitarını güle güle kullan.Strat ın köprüsü,jackplate i ve sap ağacı farklı (birds eye gibi görünüyor) gibi...

Standart bir modelmi?

Tesekkurler,

Model standart stratocaster. Bu yillardaki bicok stratlar bu sekilde. Govdenin arkasinda herhangi bir tremolo yayi, bosluk, delik ya da kapak yok. Bu da dolgun ton ve uzun sustain vermekte gitara. Normal stratlara gore daha ozgun ve carpici bir tonu var.
 
Onurbattal o Schecter'indeki EMGleri yerim ben bea.. ne tatli pickuptir onnar oyle. Neyse buda benim emektar hatun, cok guzel zamanlar gecirdik (parasiz ogrenci olduumuz icin dandik Squire ile idare edioz, yav yeni alacamda bi ara... diyorum hakkini vermem pahali bi gitarin)

Not: scratchplate'deki grafik calismasi kendime aittir, 3 saatimi aldi mubarek. Istek uzerine herkesin platlerine usta becerilerimle surat cizebilirim, :LOL:
mary.jpg
 
Geri
Üst