Gece

hellium_tr demiş ki:
alperen0255 demiş ki:
vokalin sesi ne kadar itici yahu...
hele ''aşık mıyız???'' diye bağırırken...
ilk dinledigimde bna da itici gelmisti ama sonra ısındım yau hatta şarkının en iyi yeri orası :D
grubu sewdim, bateristin (eren) klipteki yüz ifadesine baya güldüm :LOL: :LOL:

Niye ya ne var suratında gayette heyecanlı x) alışçaklar zamanla Gökçe de seyirciyle temas kuramıyo ama bi iki konsere olcak herşey :)
 
Bence Can'ın sesi hiçte itici değil!!Eren'in yüz ifadesine neden güldüğünüzde anlayamadım arkadaşım!!!
 
Im bişey demek istiyorum =) hellium_tr arkadaşa sitelerinde adminlik gelmişte.. Im bide grubu beğenmiyor ilginç :/ Hemde çok seviyorum diye mesajlar atarken menajere ortalama grup oluyor hayret yani :D Biz fan sitemizde yaptık bir ankette Öldür istersen ve hoşuna mı gitti en çok istenilenler =) Demek istedim .. !
 
Yapmayalım arkadaşlar ya daha bir şarkı dinleyıp yorum albümü alin bir dinleyın pişman olmayacaksınız hele o aşık mıyız'ı uzatan vokalın sesini baya baya seveceksınız ama önce bir albümü dinleyın (İÇİNDE SAKLI herşey)
 
Canım ben albümün hepsini 2 gün bile tutmadan ezberledim konserlerine falan gittim o yüzden bana saymıyorum bu yorumu =D Haklısını ayrıca sırf solist değil bateristi gitaristi basçısı hepsi süper ! x)
 
rocksena demiş ki:
Canım ben albümün hepsini 2 gün bile tutmadan ezberledim konserlerine falan gittim o yüzden bana saymıyorum bu yorumu =D Haklısını ayrıca sırf solist değil bateristi gitaristi basçısı hepsi süper ! x)
püfff.Yahu yazmadım mı üst beğenmedığınız solistin sesi diye yani bu mesaj nasıl sana olsun o kadar mesaj atmıssın foruma solistinin sesi güzel falan diye neden hemen üstüne alındın.Sana değildi zaten lafım 1 şarkı dinleyıp yorum yapana (albümün tamamını dinleyıp solistin sesini beğenmeyenede değil sadece kos koca albümde 1 şarkı dinleyıp yorum yapana lafım ki eleştırıcı bir yorumda değildı sadece albüm çıkarmış bir grubu 1 şarkı ile değerlendırmemek lazım bunu söylemek istemıştım)
 
Ön yargıda bulunuyorlar .. Albümü dinlemelerini tavsiye ederim.. kıpır kıpır yaz şarkılarıyla dolu, durmak yok albümde :D

gerçekten hareketli şarkılar var ve durak yerleri çok az.. kısacası süper ;)
 
Geri
Üst