Bluestone (Blues & Hard Rock) - Fethiye & İzmir

sponsorumuz zencefire destekleriyle daha iyi bir kitleye ulaşmaya doğru yelken açtık hayalbaz herseferinden daha yoğun silence ta ufak tefek problemlerimiz çıksada oda iyi gidiyor bu arada herkese ufak bir duyuru haftaya çekilişler olucak bedava 20 bira piercing dövme indirimleri tişörtler hemde giriş ücretsiz cuma günü hayalbazı kaçırmayın derim ;)
 
yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu onlar bızımdı sımdı ızmırın oldu alla alla baana ne genede onalr FETHIYEYE aittttttttttttttttttt ... basarılar arkaddaslar ..tan özellıklede sneı cok özledım yaaaaaa
 
hımm birde bu grubun adı hikayesi de çok enteresan grubun adı uzun süre promil miş sonra bluestone yapıldı aslında blues un tonu olcaktı yani bluestune ama türkler zor söler felan diye böle kaldı şimdilik ama yaz bir değişiklik hazırlıyoruz< bluestune yapıcaz sanırım aa the_black naber saol teşekkür ederiz anemiyi çok geliyosun dinlemeye bizede gel :D
 
yahu gelıcem bıkere burdayken hep sızı dınlemeye gelıodum bılemıcem artık..anemıyıde bayadır dınlemıorum..ılgılenmıorum cnm almım bn alanada manı olmım ahaha anladın sen onu
 
İzmir de bi dönem vokalistiniz Tan la aynı grupta müzik yapmıştık. Kesinlikle çok eğlenceli ve kesinlikle ne yaptığını bilen bir vokaliste sahipsiniz. YouTube da ki kayıtlarınızı dinledim. Daha da eğlenceli olmuş. Umarım bir gün sizi canlı da dinlicem. Müzik konusun da herşey istediğinizden de güzel olsun arkadaşlar. Yolunuz açık olsun. Tan kardeşim kendine iyi bak... 8)
 
geçen cumartesi çok eğlendik hayalbaz çok çok doluydu birde sponsorumuz zencifre sayesinde bir çok çekiliş yaptık bedava biralar dağıttık sizde gelin bedava biralarınızı alın :D haftaya yeni çekilişler olucak ;)
 
pek hoş bir cuma-c.tesi programıydı.hayalbz formundaydı.. hehe nice duman-sız (!) progrmlar ;) :cigara :kaydim
 
efet hediyeleeeer dağıtılıyo gelenler hediyelerini alıyor birasını içiyor ve KALİTELİ müzik dinliyor ucuz bira kaliteli müzik hediyeler ee daha ne olsun :D herkese selamlar hala bir doz bluestone almadınızmı ?
 
Chous demiş ki:
Bu yaz fethiyede yoldan gecerken tesadüfen seslerini duyup mekandan içeri girdigim ve dinlemeye doyamadıgım grup. Sahne performansları cok basarılı (özellikle vokalin). İzleyenleri cok eglendiriyolar. Kendilerini ankaraya da bekleriz.

Ben de bu yaz fethiye'de kasıtlı olarak gidip izlemiştim :) Ata Bar'da sahne alıyorlardı şimdi ise İzmir'de başlamışlar programlarına.Hayırlı olsun çok sevindim Blue Stone , Blues Tone adına :) Yazın tekrar görüşmek üzere.Caniiiiiiiir
 
daha dün canlı olarak izledim , selcuk abi ve diger elemanlar massalah cok saglamlar nazar değmesin :) zencifre dün de bedava bira dağıttı herkese ;)
 
BLUESTONE DAN UZUCU HABER VE KADRO DEGISIKLIGI

SELAM BEN BLUESTONE GRUBUNUN GITARISTI VE KURUCUSU SELCUK.ONCELIKLE CUMARTESI GECESI YASANAN UZUCU OLAYDAN SONRA VOKALISTIMIZ TAN'IN GRUPTAN AYRILMASINA KARAR VERMIS OLDUGUMUZU BILDIRMELIYIM.
BU ACIKLAMAYI TUM DINLEYICILERIMIZE ACIKLAMA GEREGI DUYDUGUM ICIN YAPIORUM.TAN'IN TURKIYEDE AZ BULUNAN GIRLAK YAPISI VE SAHNESIYLE IYI MUZISYEN OLDUGUNU VURGULUYORUM ANCAK INSAN ILISKILERINDE VE GRUP ICINDE SORUN YASAMASI VE YASATMASINDAN DOLAYI GRUBA VE KENDISINE ZARAR VERDIGI ICIN BU KARARI ALMIS BULUNUYORUZ.
GRUBUMDAKI HER MUZISYEN BENIM ICIN COK DEGERLIDIR FAKAT DAVULCUMUZ ILE SUREKLI SORUN YASADIGI ICIN ZATEN BIR AYDIR KONUSMUYORLARDI.PROFESYONELLIK CERCEVESINDE DINLEYICILERIMIZE BUNU HISSETTIRMEK ISTEMEDIK ANCAK BU DAHA FAZLA SUREMEZDI VE BIRISI GITMEK ZORUNDAYDI YADA GRUBU DAGITMAK GEREKECEKTI.DAVULCUMUZUN BANA YA O GIDER YA BEN SOZU BENIM ICIN VERILMESI ZOR BIR KARARDI ANCAK CANER BU EKIPIN EN ESKISI OLDUGU ICIN TERCIHIM OLMUSTUR.
NORMAL SARTLARDA KIS SEZONU SONU OLACAK KADRO DEGISIKLI CUMARTESI GECESI CIKAN TATSIZLIKTAN SORA OLMAK ZORUNDA KALDI..
TANLA ARAMDA KISISEL BIR POBLEMIM OLMAMASINA RAGMEN TATSIZLIK CIKTI VE BU SEBEBTEN DOLAYI HERKESTEN OZURDILIYORUM.
BLUESTONE BAND ZENCIFRE SPONSORLUGUNDA CALISMALARINA KALDIGI YERDEN TRIO OLARAK DEVAM EDIYOR.ARA ARA MISAFIR MUZISYENLERDE YER ALACAK KADRODA[GITARISTLER VOKALLER DAVULCULAR UFLEMELILER] VE SHOW DEVAM EDECEK.. 8)
HERKESE IYI GUNLER DILIYORUM GORUSMEK UZERE...[/b]
 
evet gruptan ayrıldım zaten bu şekilde yürüyemezdi başarısız bir davulcu ve uyumsuz bir basçı yüzünden çok çile çektim sadece gitarist selçuk için grupta durmaktaydım oda terbiyesizlik etti ama problem değil herkes kendi seçimleri ile kendi sonunu veya geleceğini hazırlar .. bundan sonra büyük ihtimalle izmirdeki çalışmalarına ara vericekler sanırım çünkü çalıştığımız barlar ben olmadan bluestone çalışmak istemediklerini açıkça söylediler benim için önemli olan şey ilk etapta müzik sonra arkadaşlık umarım caner o küçücük dünyasında çıkıp etrafa bakabilmeyi öğrenir yada hayat ona öğretir eğer kendine gerçekten güvenen bir davulcu ise başka gruplarla ve başka projelerle onu görmekten onur duyarım ama selçuk arkadaşın kanatlarına sığınarak müzik yapmanın pek bir geleceği olmadığını ona malesef sölemek zorundayım .. caner aynı şeyleri başka bir grupta yapsa bir dakika duramaz ama tabiki selçuk caner ve aziz eski arkadaşlar onlar bu şekilde bir birlerine HAKSIZDA olsalar bağlılar ama tek üzüldüğüm selçuk çünkü o elemanlarla kafasında ki projeleri yapması mümkün değil malasef ii bir gitarist anca kendi kabuklarında kavrulup durucak . iki hafta önce başka bir gruptan selçuğun yanında telefonla teklif aldım ve reddettim arkadaşlarımı satamam ayıp olur dedim ama onlar bana kuyu kazmışlar helal olsun umarım kendinize yeni bir vokalist bulursunuz ama bence vokaliste değil bir davulcuya ihtiyacınız var sevgiler
 
Geri
Üst