Northernlights

26 Kasım günü Northern Lights çok iyi bir performans sergiledi. Özellikle yeni vokalistiyle ilk defa izlediğim grubu oldukça beğendim. Grubu en kısa zamanda Ankara'da tekrar izlemek isterim. RSF'de olur belki.
 
Hakim amca var ya dunyada godugum en komik insanlardan biri :) abi sen cem yilmaz olurmusunda işte kesfedilmemis bir yeteneksin championship managerde olsan flair 20 uzerinden 20 olur walla descriptiondada promising cem yilmaz yazar saka maka walla ben cok eglendim bilardo salonuna tesekur etmiş ama oynamak icin 1 saat bekleminizi de ben takdir etteyim bari. Grup elemanlari tek tek cok iyi insanlar walla umarim sizde eglenmissinizdir :).
Ya seyirci biraz daha canli olsa izledigim en iyi konser olacakti sarkilar olarak oyleydi zaten ama işte seyirci biraz donuk kaldi ama ben bir dahaki konsere boyle olmayacagini dusunuyorum kolay mi iki senedir ankaraya gelmiyorsunuz ben bile siege de bazi yerleri unutmusum :)
Tekrar boyle bir konser izletiginiz icin cok tesekurler
 
Özlem, Demet, Berkay ve Uğur'a çok çok teşekkürler :))

Klasik konser sıkıntıları yanında bizim için çok eğlenceli bir gündü. Umarım arayı bu kadar uzatmayız ve kısa zamanda Ankara'da çalarız tekrar.

Bir de Magick'i mutlaka İstanbul'a konsere bekliyoruz !!
 
klavye

Northern Lights da klavye mi çalıyor? 8O Valla daha kaç enstruman çalacaksın ritchie ama bilirim ki çok ustadır müzik konusunda. Nede olsa benim hocam :)
 
NL

1- Sitem olsun diye yazmadım ya Sizin varlığınızla Ankara konserimiz gerçekten pozitifti bizim için çünkü bize yalnız olmadığımızı hissettirdiniz.
2- Ece'ciğim. Beni klavye çalmam konusunda ikna eden "redbaron" nick li arkadaştır. Valla bende henüz olayın nasıl gerçekleştiğini idrak edemedim. Bir baktım ki RTN'de sahnede klavye çalıyorum. Ayıldığımda geç olmuştu. :) Neden klavye dersen, NL bana bu teklifi yaptığında tarzımızın farklarından dolayı biraz soğuk baktım ancak bir gerçek var ki NL gerçekten kaliteli bir demoya ve kaliteli yapıtlara imza atmış. Ee bizde müzisyenliğimizi koyalım dedik. ŞOK!! Yakında albüm çalışmalarına başlıyoruz.
3- Komik olmaya çalışmıyorum. Sadece içimden geçenleri dışarı çabuk vurmak gibi bir zaafım var. Kendimde kendime çok gülerim. Zaten "müzisyenin iyisi ya çingenesidir ya delisi" derler. :LOL:
 
Asıl biz teşekkür ederiz, güzel müziğinizi son derece samimi paylaştığınız için ve serhat ile tancan ile tanışmamıştık daha önceden onları da tanıdık tüm elemanlar acaip dünya tatlısı insanlar ve müzisyene yakışır mütevazilik ve olgunluğa sahipler :) Ben Bülent'in Kraliçe arı mı değil mi tespitlerine hala gülüyorum bu arada, gerçekten de komik olmaya çalışmıyo kendisinde bu altyapı doğal olarak doğuştan mevcut üstelik back vokalleri de süpper ;) Açılıştaki bass klavye ve davul şov nefisti, Alen ve Serhat yine uyumlu ve inanılmaz güzel çaldılar şov güzeldi ... odtü seyircisi gördüğüm kadarıyl ayine seminer modunda konser izlediler ancak etrafa bakındığımızda insanlardan çok olumlu tepkiler gördük...Northern Lights'ın elektriği ne de olsa ;) Magick için de aynı olumlu görüşleri paylaşıyorum her izlediğimde dah ada iyiye gidiyorlar bu sefer accaip beğendim onları...

Magick ve NL mi? Kalkar gelirim valla :)
 
Re: nasıl yani?

kutucuk demiş ki:
Northern Lights 3 gitarmı çıkıyor konserlere ?

Bence öyle de sayılabilir :mrgreen:

Ben de kendi adıma ve Odtü Müzik toplulukları adına çok teşekkür ediyorum Northern Lights elemanlarına. Son dönemde bir çok grubun elemanlarıyla muhatap oldum, Müzik Toplulukları etkinliklerinde ve NL elemanları gerçekten son dönemde tanıdığım en anlayışlı bende en iyi etkiyi bırakan insanlardı. Çok fazla zaman geçiremedik ama yine de bana yetti :) Tekrar çok teşşekkür ediyorum...

Sahne performansınıza gelince, yine her zamanki gibi çook iyiydi bence. Seyirci fazlasıyla tepkisizdi ama kimle konuştuysam çok beğendiklerini söylediler, birçoğu özellikle gitaristleri şaşırarak izlediğini söyledi :) Ben de kendi adıma özellikle yeni vokalistiniz Barış'ı çok beğendiğimi belirtiyim. Mükemmel uyum sağlamış bence gruba :) Coverlar ve eski NL besteleri dahil olmak üzere bütün şarkıları çok güzel söyledi bence :)

Yakında tekrar burada bir konserde görüşürüz umarım :)
 
Crossfire_SNF64_fan demiş ki:
Wala icinden geldigin gibi dawranman zaten seni komik yapiyor Kralice ariyi bulursak bunlarin baska kovanlardan kralice kacirma gibi bir ihtimalleri kalmaz degil mi ??? :)

Uğur haklısın, bence hem kralice arıyı bhulmamız gerek, hem de tüm kovanı hadım etmemiz gerek :p
 
Arkadaslar sizi izlemeye gelemedim cok uzgunum ,faranjit oldumda 5 gundur yataklarda gecirdim anca hastaligi..Yazilanlara bakilirsa konser iyi gecmise benziyor :D Bi dahaki sefere soz gelecem ne halde olursam oliym..Bu arada ozledim sizleri goruselim en kisa zamanda..
 
Geri
Üst