Crossfire

Var ulen Deniz meniz... Devam konserlere...
CROSSFIRE için uğraşıyoruz işte, kime ne hayrımız dokunuyorsa feda olsun.
Şu 27 Şubat bir geçsin, devamını da açıklarız, merak etmeyin.
 
Hellhound demiş ki:
Aslında yine sticker gibi birseşler hazırlarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum,hem kalıcı olabiliyor(duvarlarda :twisted: ),hem de yeni albümün tanıtımı gibi olur bu sefer.Ne dersiniz :?:

Yaptık bile. Ama önceki konserde stickerlar ücretsiz bilet (davetiye) niyetine, ODTÜ girişte sorun olmasın diye, konser sonrası da sağı solu süslesin diye yapılmıştı. Bu defa da yaptık ama zaten bilet uygulaması olduğu için stickerları konser günü Gölge'de dağıtacağız. ;)
 
Ellerine sağlık o zaman Nightwolves'ların :) Bu arada konsere sırf Crossfire için gelcekler aman geç geliym fln demesinler, Arcane'i kaçırırlar.Sağdan soldan kadroyu duyup üzülmesinler sonra ;)
 
:roll: İşin salı ilk grup ARCANE'den, son grup CROSSFIRE'a kadar eminim her grubun izlenesi canlı performansları olcak o gün. O yüzden zaen çok uzun sürmeyecek etkinlik. Akşam en geç 19.30'da bitirmiş olmayı düşünüyoruz. Alın bir bira, sahnede sağlam gruplar eş dost etkinliğin tadını çıkarın...

Bence "Crossfire için gelecekler" gibi kavramları artık aşmalıyız. Hellhound, hocam, senin için demiyorum ama böyle bir mantık vardır.
Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse yerli gruplarımıza yeterince ilgi yok.
Kimbilir belki de gruplarımız bir o kadar kalitesiz, değersiz, bunu hak etmeyecek kadar hem de... Bu apayrı bir konu.
Dolayısı ile kolay kolay tek başına sahne alıp da konser salonlarını, haydi onu da geçtim bu tarz bar etkinliklerini bile dolduramıyor gruplarımız.
Var mı bir bar kiralayarak demo galası, demomuz çıktı konseri yapabilen bir grup... Yok... Ancak albümler için. Mesela ALMORA...
NE YAZIK Kİ...

Bu yüzden bence etkinlikler destek görmeli. Bir bütün olarak değerlendirmek gerek.
Tam tersi de olabilir power ya da heavy seviyorsanız, bir 8 grupluk death metal konserine gittiğinizde sahne alan tek - yegane power grubunu izleyip çıkabilirsiniz. Kimse sizi üzikla tercihlerinizden ötürü diğer grupları da izlemeye zorlayamaz zaten :LOL:

Öte yandan gruplarımız tek başlarına sahne alarak konser salonlarını ya da daha küçük düşünmek gerekirse barları dolduramadığı sürece, dolayısıyla hem gruplar kendi organizasyonlarını yapmak - hem de konser düzenleme heveslisi organizatörler ya da organizatörcükler buna cesaret edemedikçe gereksiz ve anlamsız bir mantık olarak kalacak.
NE YAZIK Kİ... Yine...

Bu üzerinde uzun uzadıya konuşulası bir konu olarak daha çok uzun sürer...
Siz en iyisi var olan 3 - 5 etkinliğin tadını çıkarmaya bakın... :metalhead
 
Dün akşam KNIGHTMARE dinozoru Büloween ve ARCANE'den Murat ile oturup dertleştik. NEDEN olmuyor bu iş diye, biraz eski solcuların memleket kurtarması hesabı çözüm aradık.
KNIGHTMARE bundan on küsür yıl önce ilk konserine Haettepe'de çıkıyor, herhangi bir ek - alt - headliner grup olmadan tek başına çıkıyor ve 500 kişi geliyor.
Hah işte o zaman insanlar "Knightmare için gidenler" olmuş oluyor. Gelin görün ki bu artık "bir zamanlar buralar yemyeşildi" muhabbetine dönüyor.
Eskiler, abiler konserlere gelip "bir zamanlar buralar tıklım tıklımdı" diyor.
Çözümü buna bulalım, yerli grupları gazlayalım.
Kötüyü gazlamaya gerek yok ama köytüyse de kötü... Yerin dibine sokmanın anlamı da yok. Yeteneği o kadardır ama hevesi vardır, olanağı imkanı vardır albüm yapmıştır. Emeğine, paylaşma arzusuna ve hevesine saygı duyup geçmek gerek.

Ahhh ulan ahh... Dertlendim yine...
 
Rebel_Werewolf, zaten ben de aynı düşüncede olduğum için 'sırf Crossfire için gelecekler' cümlesini kullandım.

Ortada bi önyargı olduğu için,insanların sadece adını duydukları(dinledikleri bile demiyorum) grupların konserine gidip de 'aha ben bunları eskiden de bilirdim bak yeni hallerine' deyip hava attıkları için,konserlere gidip de sadece çalan grupların hatalarını arayan insanlar olduğu için benim de çok kafam bozuluyo.

Son zamanlardaki müziğin amacı belli.Şu amatör gruplar forumunda onlarca 'sadece 1-2 kere stüdyoya gidip,grup içi meselerini bile burada tartışan grup' var.Ama sayfa sayısına baksan şu Crossfire forumunu kaça katlar.Yazılanlara ba bakılacak olursa hepsi Türkiye'nin en iyi grupları :LOL: .Bi de şuraya bak,albümün çıkmasına 1 aydan kısa bir süre olan ve aktif olarak konserler veren bir grubun sayfasına yazan yok.

Birşeylerin gerçekten değişmesi lazım.Kendimizi o an çalan grupların yerine koymamız lazım,boş mekana çalmanın nasıl bir duygu olduğunu düşünmemiz lazım,çıkardığımız demonun satmamasının nasıl bir şey olduğunu düşünmemiz lazım.

Neyse böyle işte,ben de amma doluymuşum :) O kadar yazı yazdık şuraya ama yine kaç kişinin okuyacağı belli bi gerçek.Umarım hak eden gruplar hak ettikleri yerlere gelirler...
 
Yazdıkların bosa gitmiyor merak etme okuyan kesim sana yeter zaten.. Bak sen kendin söyledin.. Sadece adını duyup , dinlemeden hava atanlar var diye.. Zaten bosver onlar bizim topicimizi okumasında bise yazmasında :!:
 
Hellhound demiş ki:
Rebel_Werewolf, zaten ben de aynı düşüncede olduğum için 'sırf Crossfire için gelecekler' cümlesini kullandım.

Bence de aynı fikirdeyiz ama sen o göndermeyi yapınca o tarz düşünen izleyici - dinleyici - takipçiler için ben de zaten dünden dertleşmişim dertleşmişim doluyum fazlacana; ahhh uleyn aaghh diyerek veryansın ettim orta yerde işte...
Sanırım bu konuda ucundan köşesinden müzik ile dinleyici ya da izleyici olmanın ötesinde ilgilenen herkes biraz yaralı...
 
tarzında gerçektende dinlemeye değer leziz bi grup.. sewvdiğimiz bi arkadaşımız namı diğer fat jedi bu grubun üyesidir.. foreplay olarak 27 şubatta gölgede olucaz.. herkesi bekliyoruz..
 
... ve TOPLANIYORUZ !!!

agresyon_afis.jpg
 
90'LAR GECESİ

YOLCU BAR-Kızılay Ank
20:00'dan itibaren
Klipler, konserler....
6 ytl (ilk içki dahil)

canlı canlı:
JOKER
Kulak pası silecek!

Grubunuza başarılar. :)

Not:
JOKER
Her cuma 22:00 Yolcu (Kızılay-Ank)
Her Çarşamba 23:00 Overall (Güvenlik Cad. Ayrancı-Ank)
 
Sonunda dinledim grubu, nightwolves saolsun livecd ulaştı elime. Adamlar manyak işte şimdi burda övmeme gerek yok herkes benim gibi düşünüyo zaten. Kaset çıksın ben burda yaymaya başladım ufaktan :) yavaş yavaş bağlıyoruz milleti
Hadi kendinize iyi bakın
 
Geri
Üst