Dengesiz Herifler (Ska-Punk) - Ankara

Arkadaşlar sizi yakından takip ediyorum demodaki zımpara olayı güzel olmuş hayatıda öle zımparalayın zamparalayın sözler daha oturaklı ve uzun süreli kayıtlarınızı bekliyorum . Vazgeçmeyin
 
teşekkür ederiz canlarım koçlarım!!

bide gonser var!!

5 şubatta biziz barda. giriş 5 melyon. ilk biz çıkıoz. 14:00 da başlıo. sırayla dengesiz herifler, dem, hünkar bile beğendi, the next highway çıkacak!!
ankarada olupda gelmeyen eşektir.

bide sertaçlan hasan olm siz bana adresinizi verin bi. ben yeni bi cd var yoliim size onu! yada sertaç sen istanbuyldamısın?? ben cumartesi akşamı oraya gelcem. sana elden vereyim..bi özel msj falan çaksana bana. yoksa muratların vasıtasıyla sana ulaşayımmı orda?hasan sen çanakkaladesin seni geçiorum.
 
ha birde eğerki atkerem kardeşimiz güzel mixer elde ederse yeni demoya başlayacaz adam akıllı tekrardan. artık stüdyomuz var olm bizim! :) kim tutar bizi!
 
Veeeeeeeee Rock Alive #10 !!! 10. konsere ulaştık ve o gün bunu kutlamak istiyoruz...

Gruplar:(Sırasıyla)

Dengesiz Herifler
DeM
Hünkar Bile Beğendi
The Next Highway

@ Biziz Rock Bar @ 5 Şubat 2005 Cumartesi
Kapı Açılış: 14:00
Bira: 2.5 YTL
Giriş: 5 YTL

Adres: Tunalı hilmi Cad.,No:106/6 (McDonald's karşısı) Kavaklıdere/Ankara

...Anti Organizasyon...
 
rockalive10k.JPG
 
ooo gözlerime inanamıyorum... 8O dengesiz herifler konser veriyor... kıyamet mi kopacak yokusam alametlerimi başladı... ;)

geliyorum musta... c.tesi görüşmek üzere... :)
 
bak maxwellcim birlikte yapcaz dedik bi konser ve neks hayveyden soora sizi önerdim böylece ilk sahne paylaşımımzı gerceklestirmis olcaz.diger konserlere nasip olsun insallah.hadi kolay gelsin cumartesiye
 
Geri
Üst