Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

les paul alacagın markaya baglı bnce sap olarak tan aseni omur boyu idare edici bir rahatlıga sahiptir en kotu copy les paul bile ve fenderi severim ama gec derim les paul iyi bitane al her tona cıkarsın rahatlıkla ama tabiki harbi strat tonunu elde edemessin alavagın gitar gibson yada epiphone olursa memnun kalırsın
 
GKN demiş ki:
katilinek demiş ki:
Metal yapıcaksan fender alma derim.Metal=Jackson :) işin şakası fender metale gelmez.

Slipknot(4) Fender telecaster&Showcaster kullanıyor

EMG 81-60 lı bir modeli var, onla, hemde çok güzel yapılır

ama gerçekten METAL=JACKSON

tamam jacksonların metalci ruhuna bişey demiyoruz ama fender stratocaster için de metalciysen çok işine yarar gibi bi yorum okumuştum.. üstelik koyu renkli ve hambucker lı ları da çok güzel görünüyo :p
 
Dünyada bi fender vardır, gerisi yalandır :)
Şaka bi yana profesyonel müzisyenlerin %90 ı (eğer sponsorluk anlaşmaları yoksa) Fender kullanır, çünkü ağacı çok iyidir ve manyetikleri eşsizdir. Metalci blues cu farketmez, eğer gitardan dolu dolu sinyal alamazsanız araya istediğiniz kadar efekt aleti koyun sonuç hüsran olur, elinizde idare eder bi fender varsa her tarza gelir, ideal kombinasyon da Fender gitar + TS9 + FM212R dir, Bence tabi :)
 
En ideal kombinasyon benim için
Jackson Usa + Crate BlueVoodoo
üstüne tanımam :).

Şaka bir yana, fender iyi güzel olabilir de ağaç aynı ağaç, manyetik de zevk meselesi. Iron maiden da metal In Flames de :)
 
Dark tranquility gibi sert soundlu gruplarda kullanıyor.Fenderi şarkılarında hemen anlıyorsunuz.Bana metal için fender yumuşak tonlu geliyor.Efekt kullanımıyla ton karakterini öldürerek gitar çalmakta bana ters geldiği metalde fender kullanmam.

Şunu iyi bilirim gitarist için stratocaster'dan önce ve sonrası vardır.
 
MG30dfx adlı amfi istanbul piyasasında ne kadardır bilen varmı.Adanada 400ytl istediler.İsfendan,mydükkan fiyatlarına göre iyi 30 ytl fark ediyor en az.Uzak dur diyen varsa bu amfiden başka bir şey öneririse sevinirim.Zira yaz sonu alıcam 2. el teklifi falan yapmayın.Gene sorin mesa boogie f30 nerde bulurum.

AVT20 fiyatı adam 500 küsür bir fiyat verdi.Malları zuhalden liste fiyatıyla lıyor kdv ekliyor %25 kar koyuyor öyle satıyor.Marshallın her markasını getiririm dedi.Bu fiyat oranı nasıl sizce.Fiyatları kıyaslarsanız istanbul ve ankaraya göre nasıl sizce.
 
Megadeth79 demiş ki:
Fender USA Strat (American Series yan standard) icin, hangi fiyat iyi kabul edilebilir? Bi fiyat arastırması yapacam ama fikrinizi alıym dedi once.
0 sıfır istiyorsan 800-900 dolardan falan başlar (Daha düşüğü var mı?). Türkiye'de sıfırları en az 1400-1500 olucaktır tahminimce. Bu arada Fender'in Eric Johnsonn modeli çıkmış vatana millete hayırlı olsun.
 
Strat Tele Ibanez Jackson vs karsilastirmasi uzerine!

En iyi tatli asuredir, firinda sutlac, baklava, ne bileyim kazandibi, incir, kabak ve ayva tatlilari, falan hepsi hikayedir. Zaten bakiniz tum gercek damak tadi olanlar asure yerler. Onun icin her gun asure yenmeli ve onunla yatip kalkilmalidir.

B :!:
 
ya istediğim olay distortionda sesin iyi çıkmasıdır yoksa elektro gitara yeni başlıycam ben fender almıycam ilk gitarı... ona benzeyen şeyler bakıyorum ...
 
muzzy sana değildi guitareraydı benim dediğim.Fender kalitesi bakımından iyi gitardır hakkaten.Ama istediğiniz metal tonlarını orjinal manyetiklerle elde etmek zor.Manyetik fiyatını hesaba katınca neden daha iyi bir gitar almayasınız.
 
:D neyse ben de biraz alındım üstüme :D önemli değil ... bu arada alcağımız ucuz denen bi gitara jackson manyetiği takmak istesek kaça patlar ki ??? manyetik fiyatları hakkında bilgi edinsek..?
 
Geri
Üst