Think-Shake(Hard Rock) - Ankara

yok yok o da aynı... fifa 2007 oynadığın günleri ne çabuk unutttun lamm?? sabahlııodunnn... Ayrıca nasıl yendim ama Age oF empires'ta. hahahahahahah
 
ARkadaslar geyik bölümü değil burası:) müzik hakkında yorumlarda bulunalım mümkünse. hem sizin hem bizim için en iyisi bu bence Teşekkürler simdiden.
 
Aman Tanrım parçanızı dinledim az önce bu 12 ci dinleyişim bi yorum yapmadan geçmiyim dedim arkaşlar başarılarınızın devamını diliyorum bu arada ben bişi sorucam izninizle ''Cem abi sesinin gelişmesinde şan tekniğinin bir faydası oldu mu? Sesin kaç oktav =? ''
Grup çok iyi iş yapıcak Türkiyeyi şöyle bi salayın bakalım süpersiniz...
Long live rock&roll Hard Rock Aleluya Yeah
 
Şan tekniği sesi elbet geliştirir, soru şu; hangi yönde geliştirir? Sesin aralığının genişlemesi konusunda pek bi yarar sağlıyıcağına inanmıyorum.Şan bence sesi daha rahat kulanma , sesi sağlıklı kullanabilme tekniğidir.Yorumların için teşşekür ederim, sesim kaç oktav bilmiyorum bununla pek ilgilenmedim, benim için önemli olan aslına bakarsan sesi doğru kullanabilmek kontrol altında tutabilmek ,istediğin kadar yüksek oktavlı güçlü bir sese sahip ol , bunu kullanamıyorsan, kontrol edemiyorsan bi işe yaramaz bu konuda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
 
Parcanızı cok beğendim arkadaslar umarım calısmalarınıza devam edersiniz sizlerin yeni bestelerini en kısa zamanda bekliyoruz
turkiye de bu işi ciddiyetle yapan cok grup yok
umarım sizler de bu ciddiyeti korursunuz
Ancak dikkatimi ceken birsey var o da forum sayfanızın birbirini tanıyan arkadaslar arasında sohbet için kullanıldığı , ayrıca hemen hemen her yazıya gruptan bazı arkadasların cevap vermeleri gibi .. bu gibi durumlar sizin yaptığınız o guzel besteyi bile golgeleyebilir .. turkiye de kim olursa olsun fazla laubali olmak her zaman kaybettirir !
umarım haddimi asmamısımdır
parcanız gercekten guzel olmus
elinize saglık...

in_my_rock
 
Cemcim Ne Yapmışsın Canım Sen Ya!
Olum Böle Parça mı Sölenir ki Birde İlk Kayıtta , Dikkat Et Bianda Ses Tellerini Çalmasınlar :LOL:

Size Kim Organizasyon Yapıcak Bilemiyorum Ama :?: :roll:

İşin Şakası Bir Yana Uğrada Konuşalım...

Başarılar ve Şimdiden Zor Bir Girişle Sizlere Kolay Gelsin ;)
 
Yorumlarınız için Teşekkürler arkadaşlar.Bu forumda bizde müzik konuşmak istiyoruz , muhattabimiz bir makine degil aksine bir insan , ne demek istedigimi az cok anlamişsinizdir .( Yorumunuz güzel , yapici bizi ilgilendiren bir konu ve sizin dikkatinizi çeken olaylari vurgulamak istemişsiniz ve bizimle paylaşmışsınız.Bu sizin en doğal hakkınız bütün yorumları dikkate alıyoruz, önemsiyoruz , teşekkürler .) Ebette formun tamaminin müzik konusunu içeren yorumları görmek temennimiz , buna yeterince özen gösterdiğimizi düşünüyorum.

Ek=
Emrah ses teli ile olucak bir iş değil bu , hissetmek herşey bu olguda bitiyor. =)
 
Night_Mare demiş ki:
Emrah ses teli ile olucak bir iş değil bu , hissetmek herşey bu olguda bitiyor. =)


Ses Telini Kaybetme Derken Birbirinden İlhan Alıpta Benzetme Yapan Grup Çok Çalıntılardan Bahsediyorum :)

Onun Dışında İlham Olmadan ve Parçaya Konsantre Olmadan O Tonu İstesende Çıkartamazsın Tabi Çalışmalarında Cabası ;)

Eminim ki Bu Güzel Grubu En Sağlam Yerlerde Görücez :!:

İstediğiniz Her Zaman Başvuru da Bulunabilirsiniz 8)
 
Selammm arkadaşlar !!...

Pek hardrockla aram yoktur ama bu siteye HÜSEYİN CEM için girdim !!..

Kendisi benim akrabam olur :))

CEM koçum benim parçayı dinledim..ne yapmışsınız öyle beee !!....Geleceğiniz çok parlak !!..

YÜRÜ BEE ASLANIM !!...:))
 
Davulcumuz Emre ile şehir değişikliği sebebiyle üzülerek yollarımızı ayırmak zorunda kaldık, kendisine Kıbrıs'ta yeni okulnda başarılar dileriz, umarım Kıbrıs'ta da müzik yaşamını en güzel şekilde devam ettirir, onun ciddiyetini, işe profesyonel yaklaşımını herşeyden önce arkadaşlığını ve açık yürekliliğini özlicez. Hayatımda tanıdığım en kibar adamlardan biriydi :) Evet, "Centilmen" gruptan ayrıldı..

Dolayısıyla gruba yeni davulcu arıyoruz ilgili ilan için;

http://www.turkrock.com/ftopic73536.html
 
Evet grubumdan istemeyerek ayrilmak zorundayim ama her zaman her sekilde yaninizda olmaya devam edecegim... Umarim benden cok cok daha iyi bir baterist ile calisma imkanina kavusursunuz, her zaman saglam bir dostunuz ve takipciniz olarak kalacagim... Zamanin neler getirecegi belli olmasada..
 
Geri
Üst