Hot Sauce

fame'i ayakta alkışladık-özellikle giriş kısmını, sing it back ise benim gibi bi moloko hastasını mutluluktan uçurmaya yetti (tabi sahnede eski taş haliyle bi roisin murphy olsa diyip iç geçirmedim desem yalan olur :D )

genel performansınıza zaten diyecek sözüm yok,işinizi çok iyi biliyo ve yapıyosunuz; zihnimde öne çıkan ayrıntılar bunlardı ama odtü şenliğindeki şovunuza dair,belirtmek istedim.

sevgi+saygılar
 
oy oy oyyyy.....ne guzel seyler okudum boyle...epeydir giremiyodum yogun tempodan dolayı.herkese tesekkurler oncelikle..hemen,dun olan ve yazamadıgımız gelismeyi aktarıyım.dun gece surprız bi sekilde if de caldık.cok ani oldu haber veremedik.bundan sonrası icin henuz netlesmis bi sey yok.malumunuz diplomatic in gunu ve su an pamelayla turnede oldukları icin biz yerlerine caldık.duyumlara gore epey bi donmicekler,yani biz de cumaları yerlerine bakacagız gibi gorunuyor.haftaici netlesecek.burdan ve internet sitemizden duyuracagız..gorusmek uzere....saygılar!!!
 
falla ben de if in onune kadar gelıp soora dip in degil de yerine hot sauce'un cıktığını öğrenince direk geri dönmüştüm meğer baya bişe kaçırmışım :? ;)

bundan sonra cumaları siz mi cıkıosunuz bu arada?
 
Semih gerçekten dinlemekten büyük keyif aldığım bir davulcudur . Sizide ne zamandır merak ediyodum bir haftasonu erken gelebilirsem uğrayacağım mutlaka Gölge Pub'a . Kolay Gelsin arkadaşlar ...
 
Arkadaşlar Gölge Pub da canlı müzik olayı sona erdiğinden... Gölge Pub programları bitti... Yalnız Kölemen Holding in bünyesinde kalıcaz... Yeni mekan ı en yakın sürede duyarsınız burdan ;)
 
Yönetici Uyarısı:Mesaj silinmiştir.Tamamı bold, italik, büyük karakterde ya da renkli yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Geri
Üst