Yanlış anlamayın ama ben ilanda karşıdaki insanı aşağılayan bir cümle göremedim.İnsanlarla uğraşmak konusunda da herhangi bir şey yok.Buralarin yabancisiyim, kesin bu arkadas yazardir, bu kadar itici ve karsindakini asagilayan bir ilana mesaj atan var mi cok merak ediyorum. Insanlarla ugrasmaktan sikildiysan gitar da satmiycaksin, satmak istemiyorsan da almiycaksin.
Fender JAZZMASTER USA 62 RI
İlan No: 366385269
http://www.sahibinden.com/ilan/ikin...i-fender-jazzmaster-usa-62-ri-366385269/detay
Gorememis olman cok ilginc, belli ki bu arkadas sahibindenden gelen 'ona gore' sacma sapan mesajlardan sikilmis, mal alip satmak kolay degil, bu kadar ukala bir ilan acarak cok acikca belli etmis, ayrica.. 15 gitarim var da, parani cebinde okdugundan emin ol bilmemne.. kime bu tok satici tavirlari? Lisede agzinin suyunu gitarlara akitan ogrencilere mi? Uslup bilen boyle ilan acmazYanlış anlamayın ama ben ilanda karşıdaki insanı aşağılayan bir cümle göremedim.İnsanlarla uğraşmak konusunda da herhangi bir şey yok.
Ayrıca ilandaki kişi aynı zamanda forumun bir üyesidir kendisiyle tanışmışlığım yok fakat forumca bilinen ve bu zamana kadar yorumları vs. olsun gayet düzgün üsluplu , iyi ve sempatik bir insan olduğunu düşünüyorum.Eminim kendisini benden daha iyi tanıyanlar vardır ve onlarda yorum yapar bu konu hakkında.
Uğur abi bu forumun en tok satıcılarından birisidir. İnsanları tanımadan böyle yaklaşmanız yanlış bana göre. O kişiyi ne kadar tanıyorsunuz da bu ithamlarda bulunuyorsunuz?Gorememis olman cok ilginc, belli ki bu arkadas sahibindenden gelen 'ona gore' sacma sapan mesajlardan sikilmis, mal alip satmak kolay degil, bu kadar ukala bir ilan acarak cok acikca belli etmis, ayrica.. 15 gitarim var da, parani cebinde okdugundan emin ol bilmemne.. kime bu tok satici tavirlari? Lisede agzinin suyunu gitarlara akitan ogrencilere mi? Uslup bilen boyle ilan acmaz
Bu benim ilanım.🙂Buralarin yabancisiyim, kesin bu arkadas yazardir, bu kadar itici ve karsindakini asagilayan bir ilana mesaj atan var mi cok merak ediyorum. Insanlarla ugrasmaktan sikildiysan gitar da satmiycaksin, satmak istemiyorsan da almiycaksin.
http://www.sahibinden.com/ilan/ikin...i-fender-jazzmaster-usa-62-ri-366385269/detay
Sevgili Can ne diyeyim?Uğur abi bu forumun en tok satıcılarından birisidir. İnsanları tanımadan böyle yaklaşmanız yanlış bana göre. O kişiyi ne kadar tanıyorsunuz da bu ithamlarda bulunuyorsunuz?
Bence bu konuya madem Uğur abinin ilanın eklediniz, onu da davet edelim. @uvidinli
Sevgili Can ne diyeyim?
Jazzmaster gibi bir gitar satıldığı zaman bir sürü ölü alıcı üşüşüyor...
Sıkıştığım için sattığımı düşünerek fiyatı öldürmeye çalışıyorlar.
Ben de sadece gitar fazlalığından dolayı satışa çıkardığımı vurgulamak için gitar adedini yazıyorum.
Ben hep isluplu ve haddini bilen bir kişi olmaya gayret ettim, umarım bu konuda herkes benim kadar özenli davranır.
Ancak, kimse de eleştirilmez değildir... Bu tarz yorumlara canım sıkılsa bile yine de saygıyla karşılamaya gayret ediyorum.
Son sözüm şu olabilir sadece : Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş. 🙂
Est kardeşim.🙂Abi, seni tanıyanlar zaten alçak gönüllü olduğunu bilir. Tanımayanları da dert etmeye gerek yok. Foruma her gün 5-10 dakika bile girenlere Uğur Vidinli diye sorsak bilirler seni. O yüzden diyecek bir şey yok.
Kaldı ki 15 gitar olduğunu vurgulamak kabalık değil. Ben de elimde 4 gitar varken, satılığa gitar çıkardığımda "elimde 4 gitar var, kullanmadığım için satıyorum" tarzı ibareler yazıyorum. Hatta bir de "gelen oto egzoz takımı teklifi, full kol dövme teklifi, araç kiti teklifi, hatta ve hatta değeri kadar kilogramda Antep fıstığı teklifi" sonrasında numara vermemeye, ölücülük yapacaklar gelmesin diye de indirim beklememelerini ve denemek için dahi olsa paralarının hazır olmasını yazan ilanlarım oldu. Sebebi, şehir merkezine trafik yoksa 1.5 - 2 saat mesafede oturuyorum. Gelip evde denemeleri için uygun ortam yok, kaldı ki kimi niye şehir merkezine uzak bir yere çağırayım. Böyle olunca, boş boş denemek isteyenler için günde 4 saatimi harcayamam, çünkü günümün 1 saati bile değerli şu an.
Bu yoğunluğumun arasında sadece keyfi denemeler için benim 4 saatimi çalabilecek birisine karşı yazdığım ilan için, istediğimi de yazarım. Kimse de "sen terbiyesiz, ukalasın" diyemez. Herkese kendi zamanı kıymetlidir sevgili Uğur abim. O yüzden dert etmemek lazım insanların düşüncelerini. İsteyen istediğini düşünebilir, eş - dost zaten kimin ne olduğunu net görüyor.
Merhabalar size de.🙂Merhabalar,
Eğer 5000tl ye gitar satıyorsanız ve gitarınız da dediğiniz gibi değerli ise, ( ki RI bir gitar)
en azından karşınızda bu gitarla ilgilenebilecek 'değerli' insanlar için 'Mesaj göndermeden önce paranızın hazır olduğundan emin olunuz.'
gibi bir yazı yazılması bence hoş bir durum olmasa gerek.. Satış yapılan ortamda bu tarz endişeler olabilir, çok kişi gereksiz mesaj atıyordur vs, ama lütfen bu durumu da abartmayalım.. sonuçta o mesajlara ilgilenmediğinizi belirttiğiniz an o kişi zaten bir daha size cevap vermeyecektir. Elde egzozla veya dövme makinesiyle kapılarınıza dayanılacağını zannetmiyorum.
Buralarin yabancisiyim, kesin bu arkadas yazardir, bu kadar itici ve karsindakini asagilayan bir ilana mesaj atan var mi cok merak ediyorum. Insanlarla ugrasmaktan sikildiysan gitar da satmiycaksin, satmak istemiyorsan da almiycaksin.
Aman kardeşim, olur mu hiç?Uğur abi benim yüzyüze olmasa da telefonda görüştüğüm, tanıştığım çok nazik, efendi bir insandır. Hatta benim sürekli değişen kararlarımı, bitmek bilmeyen sorularımı bile anlayışla, alttan alarak cevaplar her seferinde. DRRI için kaç kez konuştuk hatırlamıyorum bile. O yüzden insanları tanımadan yorum yapmamak gerek. Bu vesileyle de bir özür dilemiş olayım @uvidinli abi affet 🙂
Sahibinden satılık 20 tl ; Sadece 50 tl.
- Sıfır gibidir neredeyse hiç kullanılmamıştır.
- Fiyatının çok çok üstünde bir performans sergilemiştir.
- Piyasada sıfırı çok daha pahalıya satılıyor, zaten dolar yükseldi.
- Bunu yapan adam kör olmuş